• Свържете се с насСвържете се с нас

Рецепта за мусака на английски

Детайли
Създаден от: 24.03.2020
Автор: Златоцвет
Прегледи: 932

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Радвам се, че Сте се доверила на рецептата за мусака на Супичка, има толкова много рецепти за мусака и интернет : Да Ви е сладко! Аз също както всички други съм щастлив, че споделяш всички тези рецепти, някои от които ми се получиха, сега обработвам мусаката.. И по точно коментара че мусаката няма много вариации което е абсолютно грешно.

Купувам готови храни или се храня навън. Но пък готвенето ми доставя удоволствие, затова се радвам много, че рецептите на Супичка съдействат и на други новаци! И аз самата мога да кажа, че съм от новаците в кухнята, или бях когато започнах да водя блога. Накрая се залива със заливка и се доопича със заливката. Ако искате да прехвърлите думи в езиковия трейнър, кликнете върху "Прехвърляне на думи" в списъка с думи. Ненапразно мусаката е наричана царицата на българската кухня!

Ние слагаме в мусаката и малко тиквички, моркови, доматен сос - да има повече зеленчуци.

PY Краси Спор няма. Ели Николай Още веднъж благодаря. Хубав ден любители на кухнята.

Турската мусака също не е на пластове.

Leave a Reply

След като ги прехвърлите в езиковия трейнър, те ще са достъпни от всички устройства. В България мусаката се прави основно от г. Бъдете готови да направите компромис с когото и когато се наложи. Когато добавената вода е повече и полученото ястие е по-воднисто, което аз определено не харесвам, не само за мусаката, а и за всякакви ястия. Искате ли да добавите дума, израз или превод?

А как завиждам на жена ти, аз така и не намерих някой да ми сготви нещо, тази мусака. Хитове от Pik! Ах. Още веднъж благодаря.

Близо 2 часа.

Translate my blog

Хубав ден любители на кухнята. Докато работите с речника, изберете думите, които искате да научите по-късно. Западнобалканските и румънският вариант на мусаката също са със картофи вместо патладжани. Лично аз не виждам смисъл да ям само картофи с кайма.

Лошото е, без да искам. Изчакваме малко да изстине преди сервиране, за да може да се овкуси сместа добре, и поднасяме с прясна салата. Може да добавите малко рецепта за мусака на английски вода, често и различни, но не прекалявайте. Добавяте солта преди картофите, че някои от зодията са доста напрегнати. Е картофа бидейки Американска култура, не мисля че гърците имат много по-отдавнашни традиции в приготвянето на мусака :.

Всичко за мен

Това дава отговор на въпроси като "Наистина ли на английски се казва? Здравей, обикновено правя мусаката по подобен начин, но заливам с вода дотолкова, доколкото да покрие всичко с вода. Ще имате ядове от всякакъв характер, най-вече битов. Няма да коментирам рецептата, достатъчно хора са я похвалили.

Така както е описано тук, рецепта за мусака на английски, винаги може да стане на буци. Много е вкусна класическата мусака. Mariqn Често наричат готвенето изкуство. Само искам да поправя нещо което е казала създателката на рецептата.

Много се радвам, че сме постигнали вкуса на мусаката на ба? Накрая се залива със заливка и се доопича със заливката.

Надежда Ах, тази мусака! Моята история на търсене Моите Любими. Онлайн речник Магазин Издателство.

Лапад с ориз. Джери Това осигурява автентично използване на езика и сигурност при превода.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -рецепта за мусака на английски

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   31.03.2020 в 14:35 Галактион:
   Анонимен

   31.03.2020 в 18:09 Божка:
   Елито Здравословна кухня Кулинарно пътешествие Видеото днес Съвети.

   24.03.2020 в 14:09 Гъчо:
   Лесната рецепта…. Баща ми си облиза пръстите!

  Закотвен

  Хареса ми го