• Свържете се с насСвържете се с нас

Хотел гурме ресторант кастело ди сан марино

Детайли
Създаден от: 23.03.2020
Автор: Яначко
Прегледи: 883

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Реалните разтояния може да се различават. Обект 9.

Баните включват халати и чехли, сешоар и тоалетни принадлежности. Популярни градове. Боянска църква - 1,25 km. Георги Гурев адрес: София, кв. Виж снимки и детайли. Парк Витоша е на 1 километър, а летище София е на 15 километра. Достъп Асансьор Допускане на домашни любимци.

Боянска църква. Част от нея е покрита с дървен навес в стар стил, където са намерили място сепарета за около 20 души. Свободни стаи в Хотел Кастело ди Сан Марино. Обратно към резултатите от търсенето. Проверени мнения предоставени. Всички Общото обемно и фасадно решение се запазва съобразно съгласуваните и одобрените проекти.

Цялостното осветление на сградата и двора се осигурява от специлно избрани стариини осветителни тела от ковано желязо.

Ресторанти и барове с летни градини. Зелени площи за летните дни. Места за пушачи и непушачи.

Решението е в старинен италиански стил с дъсчени обшивки по фасадите комбинирани с тухлени и каменни облицовки, червена мазилка и варовик. Дограмата е дървена със стъклопакет и обработена фабрично-състарена, а входните врати са от орнаментно ковано желязо- патинирани. София Обекти. Археологически музей - 6,82 km. Към всяка стая има отделен санитарен възел.

  • Използвани са много старинни елементи от ковано желязо, дърво, керамика и камък от различни антични къщи, взети по време на тяхното събаряне. Agoda е символ на приключение.
  • Реалните разтояния може да се различават. Допълнителен колорит на стълбището и на сградата като цяло придават ръчно рисуваните стъкла по прозорците.

Фасадното осветлените допълва идеята за автентичност на сградата. Изхранване 9. Удобства 2. От двете страни на кулата е проектиран циферблат на голям часовник с механизъм. Възможността за допълнителни легла зависи от избрания тип стая. Над работилницата и гаража в преработката са предвидени пет студия и подпокривен етаж с един апартамент напълно отделени от ресторанта със собствен вход и собствено евакуационно стълбище.

Адрес на Кастело ди Сан Марино:

Повече за Хотел Кастело ди Сан Марино. Време на годината. Достъп Асансьор Допускане на домашни любимци.

Препоръки въз основа на прегледаното от вас: 8,4. Търсенето на място за настаняване е първата стъпка! Двойна стая с балкон Double Room with Balcony! Хотел Форум. Летищен трансфер е на разположение при поискване и срещу допълнително заплащане. Стълбището на жилищната част е оформено като кула облицована с камък врачански варовик и облицовъчни тухли, и завършва оригинално с малка куличка архитектурен елемент - 10 м2.

Salt & Pepper Castello di San Marino

Рум-сървиз и закуска в стаята са на разположение при поискване. Стълбището е предвидено с естесвено осветление с рисувани стъкла. Отзиви за Хотел Кастело ди Сан Марино от реални гости.

Обратно към резултатите от търсенето. Част от нея е покрита с дървен навес в стар стил, където са намерили място сепарета за около 20 души.

Популярни ваня костова коледни песни. Руска църква Свети Николай - 7,04 km. Изхранване 9. Хотелската част е обзаведена с мебели и осветителни тела в старинен стил? България Обекти. В градината е разположена старинна чешма с три чучура от лъвски глави и голяма камина с пещ, барелефи и декоративни старинни решет. Повече за Хотел Кастело ди Сан Марино. Рум-сървиз и закуска в стаята са на разположение при поискване.

Удобства в околността

Изберете стаята си. Други При резервиране на повече от 5 стаи е възможно да се прилагат различни условия и допълнителни плащания. Вижте други препоръчани места за настаняване Вижте тези места за настаняване на картата.

Висока оценка за София. Проверени мнения предоставени. Препоръки въз основа на прегледаното от вас: 8,4. Настанете се и се забавлявайте.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -хотел гурме ресторант кастело ди сан марино

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0