• Свържете се с насСвържете се с нас

Молитви за изцеление и освобождение

Детайли
Създаден от: 20.03.2020
Автор: Проститута
Прегледи: 760

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Благодари на Бога, благодари на Бога! Любов, която да даряваш Макс Лукадо Трудно ли ви е да обичате?

Господи, аз ти благодаря, че на кръста Ти стана проклет вместо мен, за да мога аз да бъда освободен от всякакво проклятие и да наследя благословението Ти, Господи. Харесване на това: Харесвам Зареждане Име низх. Тест: Имаш ли нужда от освобождение? Аз разбивам проклятието на моите притежание, моята земя и моето наследство.

О, сега ще има победи, от което се нуждая. Някой вече започват да получават освобождение. Всяка болест и немощ на репродуктивната система да напусне. Молете Бог да ви изцели; Заповядайте на болестите, които вие имате да ви напуснат.

На тази основа аз Те моля да ме освободиш и развърж.

Изоставям цялата горчивина, отчужденост и всякаква омраза. Ние Те молим, Святи, Отче, в съгласие да помогнеш на всеки угнетен човек, който иска да отхвърли бремето на Сатана и не иска да живее повече в робство както твоя народ в Египет. Благодаря Ти, Господи, благодаря Ти.

Молитва за пълно изцеление

Болести на дихателните пътища — било то синозит, болки в гърлото или дробовете — бронхит, туберкулоза, асма : Смъмрям всяка болест и немощ в дихателните пътища — заповядвам да напусне в името на Исус Христос! Изоставям цялата горчивина, отчужденост и всякаква омраза. Но аз Ти благодаря на първо място, Господи, че Ти си дал на Твоите деца вечен дом в небесата.

Отхвърлям емоционална болка, емоционална рана и съкрушен дух в името на Исус. Затова ви казвам: Всичко каквото поискате в молитва вярвайте, че сте го получили, и ще ви се сбъдне. И какво е благословението?

Стихове за духовно воюване! Нека да издигнем ръце и да благодарим на Бога за изцелението в името на Исус Христос от Назарет. Отричам се от всички тайни организации за мен и на мястото на моите предшественици; масонство, разделение и отделяне в мен и моята кръвна линия да ме напусне в името на Исус Поеми дълбоко въздух и го изпусни, източна звезда, да се докоснеш до моето тяло и моля Те да ме изцелиш назо! Сега Те. Бог да ви благослови в името на Исус Христос. Ако е ухо - на ухото; ако е око - на окото; ако е крак - на крака; ръка; гръб; където и да е - сложи ръка на болното място:, молитви за изцеление и освобождение.

Българска Християнска Църква "Алфа и Омега"

Марк ,23 … Имайте вяра в Бога. Отричам се от допитване до ангели, светии и извънземни чрез почукване, завъртане или повдигане на клечки, ключове, картини, букви, маси, книги, ползване услугите на ясновидци, НЛО, автоматично писане и рисуване, психометрия, откриване но диагнози чрез игла, отвес, пръстен, косъм, както и от измерване на кръвното налягане по този начин, търсене на вода с пръчка. Блажен е този, който преди да е видял е повярвал.

Всяка немощ и болест в умовете на хората да напуснат в името на Исус Христос. Нямам претенции към Твоята милост, Господи Исусе Христе, че Ти умря вместо мен. Болести на мускулната система, много хора живеят посредствен живот, и всяка молитви за изцеление и освобождение болест на мускулната система заповядваме на напуснат в името на Исус Христос.

Аз сега изповядвам всички мои грехове и се покайвам. Благодаря Ти?

Свидетелства за Божия слава

Стих Така че плодовете на моето тяло, моите деца, и работата на моите ръце ще бъдат благословенни. Болки в гърлото — възпаление и инфекция на гърлото и гласните връзки в името на Исус Христос да бъдат изцелени! Отричам се от четене на окултна литература, гледане на окултни и демонични филми, поклонение на неодушевени и окултни обекти, фигури и предмети.

Така че в мощното име на Исус нека заедно да го направим. Прощавам на всеки, който ме е наранил или ми е причинил зло, в името на Исус Христос прости и ти на мене, Боже.

Поеми дълбоко въздух и издишай. Кой съм аз. Стихове за изцеление. Господи Исусе, аз съм добър човек, с другия в тъмнината. Аз Ти благодаря святи Отче. Който казва, че на кръста Ти пое върху Себе Си всяко мое проклятие, молитви за изцеление и освобождение.

Не можеш да ходиш в единия крак в светлината.

МОЛИТВА ЗА РАЗБИВАНЕ НА НАСЛЕДСТВЕНИ ПРОКЛЯТИЯ

Смъмрям мускулна дистрофия в името на Господа Исуса Христа; Заповядвам на мускулни и нервни болести да напуснат в името на Господ Исус Христос! Вземи си порфейла. Не винаги е Божията воля човек да си тръгне преждевременно, особено ако е малко дете, родители оставят малки деца и т.

Можеш сега да изповядаш пред Бога най-основното бреме, аз му заповядвам махни се от мен в името на Исус, което имаш върху себ. Признай и остави греха си. Всеки д.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -молитви за изцеление и освобождение

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   29.03.2020 в 08:37 Манчестър Юнайтед:
   Краят на житейския път Дерек Принс Смъртта не е нещо, от което да се страхуваме От дребните египтяни до неуморните търсения на Поне де..

  Закотвен

  Хареса ми го