• Свържете се с насСвържете се с нас

Ralink rt3290 driver windows 7 64 bit asus

Детайли
Създаден от: 15.03.2020
Автор: Столипен
Прегледи: 412

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Дебаин 8 е като Уиндоус направен и е чудесен за слаби компютри. Редактирано 6 юли от RagnerBG преглед на промените. Премахни съдържанието и покажи само линк.

Линукса явно отпада като вариант. Ако не направо към сервиз и евентуалната и замяна с друга. Назад към темите в този форум. Цъкали на иконката спират го и пак го пускат и той се появявал,ама последно време станало по зле пускат го и след минути спирал.

Публикувано от S i l e n c e r 6 отговора

Линукса явно отпада като вариант. Аз имам същия проблем и не се оправа никак ubuntu Проба с жив диск на Линукс. Все още не знам, какъв е твоят компютър. Няма такъв номер никъде,ще се поинтересувам ralink rt3290 driver windows 7 64 bit asus ще видя какво мога аз да направя и да пробвам ,че нямам такъв познат а пък ми стана интересно що е това линукс ще споделя какво е станало,ама предполагам утре или вдругиден ще е.

Преди време, когато имах HP с Ralink мрежова карта го имаше този проблем с прекъсването на Wi-Fi сигнала през различни интервали от време.

Гледах предишни постове за такива проблеми но не ми помогнаха.

Други Дънна платка ASUS M4A88TD-V EVO драйвери и софтуеър:

Цъкали на иконката спират го и пак го пускат и той се появявал,ама последно време станало по зле пускат го и след минути спирал. Ако не направо към сервиз и евентуалната и замяна с друга.

Нито картата ти за безжичната мрежа с която имаше проблеми. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Помня, че още при Ubuntu 9. Това е картата на hp-то.

  • Вход с LinkedIn.
  • Премахни съдържанието и покажи само линк.

Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Модел на мрежовата карта. Все още не знам, 3 май в Политика. Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3" 1 2 3 4 от Мойракакъв е твоят компютър. С друга версия на драйвър пробвал ли си. Въпрос относно рам памет. Здравейте,родителите ми ползват лаптоп HP Pavilion 17 -e50sm Notebook PC и от няколко месеца се оплакват че им прекъсва wifi -то за ама не за дълго.

Препоръчан отговор

Провери с коя версия на биоса си. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Публикувано от Vao 11 отговора

Според това, просто преди оправях ралинкските драйвери в Ubuntu като го качвах това от, което прочетох от официалния сайт на модела е или с карта на Mediatek. Нито картата ти за безжичната мрежа с която имаше проблеми. Ъпгрейд на видеокарта. Иначе си пр. Благодаря за сега че се отзовахте на проблема ми.

Добре дошли!

Провери с коя версия на биоса си. Според това, което прочетох от официалния сайт на модела е или с карта на Mediatek, или на Qualcomm.

След толкова гимнастики, мисля, че е крайно време да се пробва с друга wireless карта. Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Благодаря ти много!!. Ако не направо към сервиз и евентуалната и замяна с друга. Много често изобщо няма recievingно съм свързан към мрежата и при други устройства няма проблем.

Благодаря за сега че се отзовахте на проблема ми. Вход с Microsoft.

Други Ноутбук ASUS X5GAG драйвери и софтуеър:

Не се налага инсталиране - само слага някакъв диск по-негова преценка, стартира и пробвате как е картата. Публикувано от alameda 1 отговора Това е картата на hp-то. Дебаин 8 е като Уиндоус направен и е чудесен за слаби компютри.

Разгледай и инфото което ти дадох за драйвера - не пречи да пробваш по-нова версия, то по зле от това е тотално да спре безжичната карта. Имате проблем с компютъра или телефона си. Linux Търсене .Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -ralink rt3290 driver windows 7 64 bit asus

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0