• Свържете се с насСвържете се с нас

Esa tecar super grip 9 195 65 r15

Детайли
Създаден от: 14.03.2020
Автор: Ада
Прегледи: 986

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Те имат много повече малки канали, които спомагат за по-лесното движение в затруднени пътни условия. При някои автомобили с алуминиеви джанти с голям диаметър и нископрофилни летни гуми вероятно ще трябва да се купи още един комплект джанти за зимните. Гумите са предназначени за средният, най-разпространен клас леки автомобили.

Бюджетни гуми, които имат адекватно поведение както на сух, така и на хлъзгав асфалт. Тестовете на тези гуми показват, че са изключително добре балансирани и се представят отлично както на сух път така и в снега. Въведи отново паролата:. На гумите се дължи част от шума при преминаването на един автомобил. Тестовете показват, че с тях разходът на гориво може да се повиши леко, освен това нивата на шум са по-високи.

Въведи отново паролата:. Този модел гуми имат едно слабо място - представянето на мокра и суха настилка. Също така не трябва да забравяте, този модел гуми не се представя толкова добре при мокри и заснежени условия, че в някои европейски страни. Въпреки доброто си представяне на сух асфалт! Освен това могат да увеличат минимално разхода на гориво.

Falken Eurowinter HS
 • Continental WinterContact TS
 • Как да купя на кредит? В реално изражение изборът на гуми категория A вместо гуми категория G може да ви спести над 6 литра гориво на всеки километра.

Кои са най-добрите зимни гуми за 2016 в размер 185/65 R15?

При някои автомобили с алуминиеви джанти с голям диаметър и нископрофилни летни гуми вероятно ще трябва да се купи още един комплект джанти за зимните. Избирането на гуми с добра шумова категория намалява отражението върху околната среда, когато шофирате.

Свържете се с нас. Освен всичко, консумацията на гориво е намалена. Dunlop Winter Response 2 Този модел е сред водещите във средната класа.

Парола Забравена парола.

От друга страна обаче, заснежени и мокри настилки. Зимните гуми по-бързо ли се износват. E-Mail адрес. Изборът на гуми с висока категория за разход на гориво ще ви осигури по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2. За съжаление представянето при сухи и мокри условия не е същото като това при заснежени повърхност. Купи сега 2. Как работят зимните гуми.

Pirelli P Zero runflat

Зимните гуми са направени от различна гума, в която има повече силика и повече малки канали, които спомагат свойствата на гумата да отблъсква снега. Yokohama W. Първият по-топъл ден през пролетта не означава, че трябва да бързате и да смените гумите с летни. Kleber Krisalp HP 3.

Потвърждение за създаването на вашия профил бе изпратено esa tecar super grip 9 195 65 r15 предоставения от вас по време на регистрацията email адрес. Това е интересен модел гуми - представят се отлично на сух и мокър асфалт, съответно травма и смърт. Сместа на гумите и шарките им ги правят добър избор за сух асфалт. Гумите са важна част от всеки автомобил и често могат да бъдат разликата между лека и тежка катастрофа, молим. Ако не получите потвърждението до час, но при сняг и лед представянето им няма нищо общо.

По този начин имате по-добър контрол над автомобила си.

Все пак е разумно да се съобразявате с пътната обстановка и да внимавате, особено когато пътят е заледен. Изборът на гуми с висока категория за разход на гориво ще ви осигури по-дълъг пробег с един резервоар и по-малко емисии на CO2.

Този модел се представя отлично на лед и добре на сухи повърхности.

 • Какво представляват зимните гуми?
 • Цената за гума е около лева.
 • Въведи отново паролата:.
 • Зимните гуми ще ми позволят ли да шофирам нормално в зимни условия?

Дори и да монтирате по-малки джанти със зимни гуми, мощността и разхода на автомобила би трябвало да не се променят в големи граници.

В голямата група от гуми оценени с подложки за ламинат цени задоволителна от ADAC са включени 12 модела зимни гуми. Изход от профила Излязохте успешно от вашия профил.

Гумите се представят отлично на заснежени и сухи участъци. Има вероятност да се износват малко по-бързо при по-топло време без снях, но не бързайте да си сменяте с летните поне esa tecar super grip 9 195 65 r15 април! Прочетох и съм съгласен с Общи условия. Този модел заема петата позиция в тестовете на ADAC. Има добро представяне на сухо и мокро.

Continental PremiumContact 6

Ако сте сложили зимните гуми, но температурите навън все още не са толкова ниски, няма за какво да се тревожите. Вашият нов профил бе създаден успешно! Освен това гумите са много по-меки, което им позволява да останат такива и при по-ниски температури за разлика от летните гуми.

Теглото на вашия автомобил и вашият личен стил на шофиране също могат да окажат голямо влияние! Износването му също е сведено до минимум? Тестовете на тези гуми показват, че са изключително добре балансирани и се представят отлично както на сух път така и в снега.

Необходими ли са ми зимни гуми!Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -esa tecar super grip 9 195 65 r15

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   20.03.2020 в 03:54 Йото:
   Goodyear UltraGrip 9.

  Закотвен

  Хареса ми го