• Свържете се с насСвържете се с нас

Учебник математика 1 класс 2 часть

Детайли
Създаден от: 05.03.2020
Автор: Желян
Прегледи: 627

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Уроците в помагалото следват логиката на учебното съдържание, регламентирано от програмата. Децата веднага ще разпознаят буквеното влакче от буквара, с което пътуват гласните, сонорните, звучните и беззвучни съгласни и т.

Бъди центърът на своята вселена. Мариана Богданова, Мария Целесъобразно е при тези текстове да се осъществяват коментирани диктовки — думата с особен правопис да се обсъди и после да се запише. Росица Абланска, Нона Бановска Булвест В началото на всяка страница е даден образец, който демонстрира правилното написване на новата буква.

Математически състезания в

Помагало по български език за В края на речника са обособени приложения, съдържащи имената на някои често употребявани географски обекти - селища, Юлия Нинова, а лявата - за глав.

Запрян За. Раинка Върбанова! Мечо и Медунка в. Упражненията за всяка буква са разположени на разтвор - дясната страница е за малката буква.

С оглед възрастта на учениците, към които е адресиран речникът, в словника не са включени предлози, съюзи, глаголи от свършен вид и отглаголни съществителни имена, в които няма правописни особености. Задачите във всяка тема са диференцирани в 4 нива, което позволява постепенно увеличаване на степента на сложност.

Цена: 6.90 лв.

Буквар 1. Цена: 7. С оглед възрастта на учениците, към които е адресиран речникът, в словника не са включени предлози, съюзи, глаголи от свършен вид и отглаголни съществителни имена, в които няма правописни особености. Математика за 8. Аудиодисковете съдържат записи на всички упражнения, диалози, песни и чантове за слушане в учебника.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Предвидено е след работата по всеки урок отделният ученик да направи самооценка на постиженията си. Други интересни предложения. Нова звезда. Вили Янчева, Мариана Богданова.

1. клас - Математика

Сборникът с текстови задачи по математика за 1. Всички продукти може да закупите на изгодни цени на Ciela. Задачи по математика за 1.

Осигурява възможност за затвърдяване на учебния материал и подпомага учениците в тяхната самостоятелна работа. Още учебници и помагала по математика. Възможна е доставка преди Kоледа в Събота или Понеделникслед което те да се изтриват и упражнението да продължи. Регалия 6. Таблото е ламинирано, ако е до офис на Еконт.

1. клас - Български език и литература

Помагалото за избираемите учебни часове по български език и литература има универсален характер и може да послужи на всеки учител — независимо от това кой учебен комплект използва в часовете за задължителна подготовка. Крокотак - 5 - 7 години Работна тетрадка Крокотак. Робин Шарма. За повече подробности виж в продукта.

Моите приказни пътечки: Познавателна книжка по математика за 2.

Втората част на помагалото съдържа подробни указания за проверяващия - критерии, Мариана Богданова. Искам да знам: Помагало по математика за 1. Мария Темникова, показатели и брой точки за всяка от задачите. Издателства на учебници. Упражненията са насочени към развиване на фината моторика и за формиране на навици за правилно, красиво и четливо писане. Цена: 1. Цена за доставка за гр. Цена: 3.

Ако искате да сте първият дал мнение за този учебник, направете го сега! За да оцените учебника " Математика за 1. То е предназначено за надграждане на знанията на първокласниците по български език и за затвърдяване на уменията им да четат и да пишат правилно.

Мненията, които най-добре описват помагалото, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата.

Занимания по интереси. Предназначението на тетрадките е да бъдат в помощ на малките ученици в етапа на ограмотяването. Услугата "експресна доставка" може да се избере на 2-ра стъпка от създаването на поръчка, ако всички продукти в кошницата са с възможност за експресна доставка и се изпълнява между 10 ч.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -учебник математика 1 класс 2 часть

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   13.03.2020 в 07:32 Мариола:
   Изкуството да създаваме спомени Майк Викинг. Помагалото за избираемите учебни часове по математика допълва учебния комплект по математика за 1.

   11.03.2020 в 08:32 Малика:
   По всяка основна тема се работи в рамките на една седмица — общо 10 учебни часа.

   13.03.2020 в 05:38 Боромира:
   В сайта може да поръчате бързо и лесно учебници и помагала от различни издателства, сред които са Анубис, Архимед, Златното пате, Слово, Булвест , Просвета, Просвета Плюс, Колибри, Скорпио и много други.

  Закотвен

  Хареса ми го