• Свържете се с насСвържете се с нас

Най голямата пещера в бг

Детайли
Създаден от: 15.06.2019
Автор: Пльокнимир
Прегледи: 136

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Ухловица е разположена на няколко нива. Преход от хижа Македония през връх Капатник до хижа Предел 62 км.

Тайните понори. Размери: 25 x 27 x 15 см. Дължината и е м. Поповото езеро в Пирин - кристално чисто огледало на приказни легенди 91 км. Подът на заличката Юфката е покрит с многобройни синтрови коритца с дъговидно извити или накъдрени калцитни стенички.

Най-интересните и красивите от тях са изследвани и отворени за туристи. Студено буче.

Джулай морнинг, когато слънцето не изгря 73 км. Заведения в София, чиято кухня е околосветско пътешествие 24 км. Гложенски манастир Св? Как да пътуваш с любимия човек и да не се избиете по пътя 24 км. Пещерата е най голямата пещера в бг труднодостъпна, че си заслужава?

Централен Рилски резерват - един от най-големите в Европа 47 км.

Тя е Колкина дупка в Понор планина

Живата вода. Дяволското гърло дава начало на различни легенди от времето на траките. Тази страница е списък на най-дълбоките и най-дългите пещери в България. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Праисторическото селище при Телиш км. Виж всички. Копривщица - какво да видим за начинаещи 97 км.

 • Зелени дни или как да живееш зелено 24 км.
 • Чуй Генезис — симфонична поема за четец и оркестър 25 км. Близо до.

Хотели Обзор? Иван Рилски край Враца 86 км. Пътуване в света на ескейп стаите 25 км. Най-нови Часовници-будилници, който не вярва сляпо в електрическата революция Звездите преди славата: Гримьор в мор.

Включи се в Софийски квартален Tour de Зарезан 24 км. Как да пътуваш с любимия човек и да не се избиете по пътя 24 км! Харамийска пещера!

Романтичните коледни филми, които никога няма да ви хрумне да гледате, а трябва

Дължината на пещерата е метра, но само от тях могат да се посетят. В една от залите са намерени изключително ценни рисунки от праисторическата епоха. Костенец — уикенд маршрут на 1 час от София и Пловдив 58 км.

Тя е пропастна пещера, формирана вследствие на пропадането на земните пластове. Вапски езера - лека и приятна разходка в Рила 53 км. Малият соват. Ротондата "Свети Георги" в София 25 км.

Бездънният пчелин. Имате ли права при резервация на пакетна почивка. Райчова дупка.

Дяволското гърло. Чудните мостове. Голямобеловски манастир Възнесение Господне 75 км.

Водната пещера. Една от най-големите Газей 89 км. Намира се в Боснешкия Карстов район, в който са съсредоточени едни от най-дългите пещерни вериги в страната? Какво не знаеш за будистката ступа край София. Голямата гърловина. Почивки България. Мъгливият сняг.

3-те зодии, които пазаруват най-много по празниците

Шлемът от село Плетена 54 км. Мануиловата пещера. Прочетете още: Най-красивите пещери по света Edna идея за уикенд екскурзия Пещерата на нимфите. Най-хубавият сезон за екскурзии, приключения на открито, пътешествия и разходки сред прекрасната природа.

Експедиция Речен път: как Вилиан Стефанов прекоси България от юг на север км. Блажев Лабиринтът. Екскурзии Румъния.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -най голямата пещера в бг

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   23.06.2019 в 03:09 Авторка:
   Екскурзии и почивки.

   22.06.2019 в 05:53 Йоланта:
   Немога да разбера,защо във всички класации Деветашката пещера се подрежда на челни места при положение,че пред Орлова чука уникално красива пещера определено бледнее. Руенски манастир Св.

  Закотвен

  Хареса ми го