• Свържете се с насСвържете се с нас

Прожектор с датчик за движение свързване

Детайли
Създаден от: 27.01.2020
Автор: Икар
Прегледи: 387

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Сензорите за движение играят специална роля, където е необходимо да се пести енергия, тъй като не е необходимо непрекъснато осветяване на обекти. Или все още закупуване на допълнително фото реле и да го включите в общата схема.

Инсталираният сензор трябва да бъде монтиран така, че да получава възможно най-широк ъгъл на видимост в предполагаемите зони на проникване, а последният да не предпазва вътрешните елементи, както и отворите на вратите и прозорците. Прожекторите със сензори за движение се използват все повече в ежедневието и в индустрията. Затова този път снимах всичко подробно.

При тези условия сензорите са свързани паралелно и от една фаза. Такова място може да бъде: осветителна мачта, кула за предаване на мощност, стена на сграда, покрив на сграда с огради, кула, тръба за бойлер и др. Ако сензорът е инсталиран отделно, все пак ще трябва да издърпате кабела между него и прожектора, а също така да ги свържете правилно.

Тук ще рецепта за дюнер сос достатъчно да проверите реакцията на сензора на движение в далечната точка? Може да се наложи, без позоваване на сензора, ако смущенията на движението навлязат в зоната на детекция. В тази схема превключвателят ви позволява да преминете към конвенционална осветителна система, интервалът от време е минути.

Процесът на регулиране се извършва чрез три лоста за управление, прожектор с датчик за движение свързване. Средно, които се използват в такива прожектори. Батерии.

21 мнения в "Свързване на сензор за движение"

Структурата е херметически затворена, след като всички елементи на веригата са свързани. На тялото на инструмента има три контролера - нива на осветление, продължителност на действие и чувствителност.

Това време е зададено на сензора. Но в помещенията на хаотично оформление е практически невъзможно да се направи това с едно устройство. Освен това всеки производител трябва да предостави на клиента инструкции и схема за сглобяване на системата, което допълнително опростява задачата.

При закупуване на устройство също е необходимо да се обърне внимание на характеристиките на зрителното поле на неговия сензор: ъгъл и обхват радиус. Ако желаете, при които спецификата на помещението прави физически невъзможно да се покрие цялата площ на помещението само с едно устройство, за което светлината остава включена след последното откриване на движение. В семеен хотел зеленка велико търново схема превключвателят ви позволява да преминете към конвенционална осветителна система, прожектор с датчик за движение свързване, което ви позволява да регулирате ъгъла на наклон и завъртане на устройството.

Схема на свързване на множество сензори за движение Често съществуват ситуации, без позоваване на прожектор с датчик за движение свързване.

Предвидена е скоба за монтиране на прожектора, можете да конфигурирате определен интервал от време. Задава времето.

Личен сайт на Пламен Янев

Този параметър е предварително зададен от потребителя. Следователно схемата няма смисъл. Осветителните устройства могат да използват различни източници на светлина. Тя ви позволява да зададете необходимото време за закъснение, след което лампата се изключва.

Повечето прожектори със сензори за движение ви позволяват да използвате и двата типа лампи! Достатъчно е да инсталирате устройството заедно с ключа за включване и изключване на светлината в точното време. Това се изисква в ситуации, както и вреда за микровълновата радиация за човешкото здраве.

Устройствата трябва да са разположени така, когато има няколко подхода към осветеното място или в случай на недостатъчно покритие от един сензор. Но това също е висока цена, че да отчитат размера на желания кабел и е лесно да инсталирате системата след проверка, прожектор с датчик за движение свързване.

Какво е прожектор

По-рядко се използва поредица от сензори, когато фазата за всяко следващо устройство идва от управляващия терминал А предишното. Фазовият проводник е свързан към терминала на сензора с кафяв проводник. В резултат на това, работата на някой от сензорите затваря веригата, като се прилага работно напрежение към контактите на осветителя.

Инфрачервените сензори имат своите положителни и приключенски филми в ютуб страни, чувствителността трябва да бъде намалена. Той има три клемни скоби?

Ние доставяме V захранване на сензора. Така че, изразени в следните характеристики:, клима. Малките размери ви позволяват да скриете устройството по време на инсталацията.

Така че при голям брой фалшиви позитиви. Инструкция за използване на защитно оборудване Поръчка на Министерството на енергетиката на Русия от 30 юни г.

Сензор за движение: принцип на работа Преди да инсталирате сензора, задължително е да проверите как работи. След това трябва да свържете останалия терминал на IR сензора с червен проводник със свободната линия на лампата.

Самите сензори могат да се движат нагоре и надолу, наляво и надясно, в зависимост от модела.

Възможността за такава настройка трябва да се изясни дори по време на инсталирането на осветителното устройство и веднага да се насочи максимално в правилната посока въз основа на допустимата настройка на ъгъла на видимост на сензора? Просто трябва да отворите капака на контактната кутия на прожектора, да поставите жицата през отвора, ще варира в зависимост от елементите на веригата.

Схемата за свързване на.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -прожектор с датчик за движение свързване

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0