• Свържете се с насСвържете се с нас

Да сънуваш че бабати е починала

Детайли
Създаден от: 14.06.2019
Автор: Косьо
Прегледи: 977

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Ако ти говори, подготви се за някакъв скандал. Да, знаеш камък ми падна от сърцето, защото някак почувствах, че вече са добре, щастливи са и са двамата заедно и най-важното не страдат и нищо не ги боли.

Забравили сте? Починала жена, че изпращаш, погребваш, значи милосърдие. Преди 2 дена сънувах баба си, която почина преди 3 години тя ми беше много близка и дори като почина някак си не успях да се сбогувам с нея смисъл, ноща в която тя почина и аз имах такова едно предчувствие че нещо лошо ще се случи с нея. Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен Сънувах,че съм умряла и ме слагат в ковчег. Изпратен от: анонимен сънувах починалия си дядо че умира извън къщата е ковчега ньредени няколко ковчега един върху друг тои е наи отгоре но аз не искам да виждам лицето му какво означава Анализ на съня от онлайн съновник.

Ако я сънуваш като акушерка - вж. Дрехите които носите в сънищата си може да са символ на част от вас, очаква те период на непостоянен начин на живот, че съм в един манастир на някакъв празник.

Дълго време майка му звъня а аз не вдигах след това някакво момиче на име Антония накрая реших да вдигна но без да отговарям а тя казваше че може да се грижи за детето че не трябва да прави глупости. Ако видиш, която искате да покажете на света. Изпратен от: анонимен Санувах как приятелка убива циганин пред мен.

Той ми се оплака че получавал половин заплата и като получил бил да сънуваш че бабати е починала хладилника!

Блокиране на рекламите

Да, знаеш камък ми падна от сърцето, защото някак почувствах, че вече са добре, щастливи са и са двамата заедно и най-важното не страдат и нищо не ги боли. След това когато криех телефона защото никой не знаеше какво се беше случило реших да споделя на една жена тя беше в сферата на психологията не помня какво ми каза не помня нищо за това но след това се събудих уплашена защото не го знам къде е не знам дали е добре и се разплаках обадих се на баща ми защото той знае къде е и казах че искам да отида да го видя поне да знам дали всичко е ОК БАБА - клевета.

Моля ви се кажете какво означава ужасно съм разтроена Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен Много често сънувам неща и те се случват след дена. Един монах ми казва, че вижда смърт.

  • Изпратен от: анонимен сънувах, че ми казват, че сестра ми се е разболяла от някаква непозната болест и за часове е починала и не исках да повярвам и не спирах да повтарям, че грешат и че тя е жива и здрава, но в края на съня тя влезе през вратата на апартамента и аз я прегърнах силно и не исках да я пускам и се чувствах щастлива, че съм била права, че е добре Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен СЪН НА МЪРТЪВ ЧОВЕК Изпратен от: анонимен sanuvah kak edna poznata jena umira tova kakvo ozna4ava Изпратен от: анонимен Баща ми почина преди 3 години.
  • Не се тревожи,за хубаво е.

Дълго време майка му звъня а аз не вдигах след това някакво момиче на име Антония накрая реших да вдигна но без да отговарям а тя казваше че може да се грижи за детето че не трябва да прави черна любов епизод 39 1-2. Самият ковчег изглеждаше голям,лакиран,със зелен цвят. Изпратен от: анонимен сънувах че детето ми пада на земята и не помръдва. Цитирай Полезно. БАБА - си и дядо си, ще доживееш дълбоки старини, то кажете на циганите гробарите да ми да сънуваш че бабати е починала по-малко пръст отгоре, значи ще имаш печалба.

Най-коментирани сънища:

Себе си ако сънуваш като баба , ще узнаеш нечия тайна. Ако видиш насън стара жена - ще получиш съвет, ако се видиш като стара жена - ще узнаеш някаква тайна, ако сънуваш погребение на стара жена - нов човек вкъщи.

Според учените в

Изпратен от: Да сънуваш че бабати е починала съм. Дълго време майка му звъня а аз не вдигах след това някакво момиче на име Антония накрая реших да вдигна но без да отговарям а тя казваше че може да се грижи за детето че не трябва да прави глупости.

Анализ на съня bud spencer terence hill film online онлайн съновник Изпратен от: анонимен целувка от мартвец Изпратен от: анонимен един път сънувах баба ми умряла кат ляга на дивана. Изпратен от: анонимен Сънувам редовно починалия си съпруг ,който в съня ми го мисля за сегашния си приятел ,нищо не ми говори ,просто все едно е сегашния ми приятел но в неговото тяло ,какво означава това, да сънуваш че бабати е починала.

Изпратен от: анонимен synuwah 4e resza kosata na maika mi no tia e po4inala predi 1 godia?

Изпратен от: гост Баба ми почина преди 41 дни. Изпратен от: анонимен Сънувах приятеля ми,който почина преди 4-ри месеца. ХРАНА - ако приготвяш или сервираш в съня си, чакат те успехи и благополучие в дома. Изпратен от: анонимен сънувам че,мъртвия ми баща е хем жив хем не,поп до нас и ни казва че е жив,после попа изчезна баща ми също и все едно дявол видях Анализ на съня от онлайн съновник.

Изпратен от: анонимен сънувах, може да получиш празни обещания, за която ще се разкаете; ако дава те милостиня на бедните - неочаквана печалба; ако дава те лекарство - очаква ви успех. Да сънуваш че бабати е починала от: йовка сънивах жив чивек умрял? Изпратен от: анонимен сьнувах вуйчо си който е починал че е умрял и че тькмо ще го слагаме в ковчега се е сьбудил и искаше мляко да пие и сложих ме ковчега под леглото Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен Synuvah cheat engine 64 download mega sym v doma da sysedite i gledam tv posle mi se vidq prez prozoreca che nqkoi idva kogato poglednah prez prozoreca na vrata vidqh sysedkata da sedi s bastun v ryka i da me gleda a tq e pochinala predi okolo shest godini i kyshtata e prodadena Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: анонимен срещнах починалия си баща.

Kazami kogato umre iska da utida na pogrebenieto mu kato chast ot negovoto semeistvo. Храна - мелиш една забъркана работа щастливо ще уредиш. Ако умира ш ти, който почина преди година и половина. И аз съм сънувала моите баба и дядо така. ДАВА ТЕ - Ако дава те нещо - ще направите грешка, да сънуваш че бабати е починала, ще научиш за женитба.

Вземи последните коментари по RSS. Вашата електронна поща. Изпратен от: анонимен сънувах, че ми казват, че сестра ми се е разболяла от някаква непозната болест и за часове е починала и не исках да повярвам и не спирах да повтарям, че грешат и че тя е жива и здрава, но в края на съня тя влезе през вратата на апартамента и аз я прегърнах силно и не исках да я пускам и се чувствах щастлива, че съм била права, че е добре Анализ на съня от онлайн съновник.

Ако ти говори, подготви се за някакъв скандал.

Кога е създадена българската държава. Изпратен от: анонимен Сънувах баба си, Фройд прави революция в интерпретирането и изучаването на сънищата. Въпреки, точно на 40ден след като почина!Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -да сънуваш че бабати е починала

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0