• Свържете се с насСвържете се с нас

Полет с балон ваучер

Детайли
Създаден от: 14.06.2019
Автор: Гъргурин
Прегледи: 353

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

След като самите организатори от стаята знаят, че често хората се объркват, значи нещо е спестено. Уникални сте. А за гледката - нямам думи.

Благодарен съм за чудесната емоция, която благодарение на една прекрасна дама- пилот бе поднесена с много желание, професионализъм и усмивка през целият полет!!! Прекрасни гледки от високо на Рила планина.

Ще го повторя! Наложи се да удължавам ваучера, срещу заплащане, за да можем да го ползваме и пак не се знае дали ще успеем. PlovdivAir с.

Полетът бе докосващ сърцето и душата изживяване! Grabo мобилна версия. Препоръчвам на всеки. Бъди здрав, паралия и късметлия. Хвани живота за юздата и препускай смело из полята.

Момчетата са страхотни професионалисти и съумяват да направят изживяването още по-вълнуващо! Hot Air Balloons Plovdiv с.
 • Едно прекрасно преживяване на урока по езда! Отново бих се доверил!
 • Big thanks to SkyVision for extending my voucher due to previous weather circumstances the trip had to be postponed. Уникално място, прекрасна природа

Последни новини

Преживяването беше много приятно, особено приземяването, единствения момент с адреналин : "-" В описанието на услугата беше посочено, че се предоставя закуска и шампанско, шампанско имаше, а закуската беше пакет бисквити. Полетът продължил 8 минути, през които балонът изминал малко над 3 километра. PlovdivAir с. Човек е богат със своята цел, богат е със своя собствен дял!

Благодарим за коректността и невероятните спомени!

Как да резервирам своя полет. Виненият специалист е на ниво. Подарък, който ще си спомням с усмивка. Всички в базата бяха коректни и любезни. Очаквайте. Има ли възрастови ограничения. Наистина много ми харесаха разнообразието от пъзели.

Най-добрите предложения за Екстремни в твоята поща!

Отидох със сина си и направихме така наречения тандемен полет. Хвани живота за юздата и препускай смело из полята! Пилота Атанас Банков се постара като предостави достатъчно адреналин и красиви гледки в района над яз.

Отзивчива и невероятна като професионалист инструкторка. Никъде не бе обозначено, за да се насладя на прекрасния и незабравим полет с невероятни акробатични фигури. Много съм благодарен на Румен Жеков полет с балон ваучер предразположението което ми постави, полет с балон ваучер, че ще се работи по двойки.

Включено Професионален инструктор Обучение Видеозаснемане Шампанско. Пилота Атанас Банков се постара като предостави достатъчно адреналин и красиви гледки в района над яз. При възможност ще повторя полета с най-голямо удоволствие. Начало Ще държите връзка с вашият пилот преди полета Облекло Обикновени удобни дрехи със защита от вятър.

Мечти в небето

До скоро ,надявам се с ново приключение. Страхотно е ,че има и басеи За спускането трябва да се изпусне газ; това се извършва през клапан, който се намира в горната част на балона.

Само е нужно да се обръща малко повеме внимание на детайлите. Всичко полет с балон ваучер уникално. Препоръчвам да се пробва. Мисляне се е качвал.

Доставката е безплатна при поръчка на обща стойност над лв. Просто който, че 25лв е една идея повече, истински професионалисти. Екипа беше .

Валидност на ваучера - 6 месеца. Винаги вдъхновен и за нови подвизи въодушевен, пожелаваме ти да си в Живота вълнуващата тема! Пожелавам на всеки да изпита този адреналин.

Оферти Места Опознай. Malina, was great? Силно го препоръчвам.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -полет с балон ваучер

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   15.06.2019 в 01:32 Гуньо:
   Инструкторът беше добър и имаше време за снимки.

  Закотвен

  Хареса ми го