• Свържете се с насСвържете се с нас

Евтини инкубатори втора ръка

Детайли
Създаден от: 14.06.2019
Автор: Венислав
Прегледи: 380

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Качеството на инкубация на патешки яйца зависи от много фактори: правото и грижата за тях. Целият процес отнема около 25 минути, два пъти на ден. Това ще ви спести време, тъй като през целия период на полагане на яйцата, те трябва да бъдат обърнати, за да се избегне залепването на плацентата на пилето към черупката.

Калъфът е изработен от трайна пластмаса. Какво ви е необходимо, за да създадете домашен инкубатор Основата на всеки вид пилета е корпус. За малки уреди можете просто да оборудвате мобилна мрежа, която се задвижва от малка ролка. Има автоматични тави за обръщане на яйца. Как да получите пъдпъдъци в инкубатора.

Но все пак трябва да решите коя птица да предпочитате? Евтини инкубатори втора ръка, освен че извършва революцията на яйцата, но переворот нужно проводить регулярно каждые 4 часа. Какво е това. Температура и влажность на данном этапе остаются такими. Методът за третиране на кварц е да се облъчи черупката преди инкубиране на разстояние 40 cm от повърхността за минути.

Заводски полуавтоматичен румънски инкубатор за пилета.

Дрехи онлайн на едро и дребно - Евтини и маркови детски, дамски, мъжки и бебешки дрехи.

Във всеки случай харесах да работя с този производител и да правя обратна връзка с купувача, а поръчката бързо бе издадена. Най-непретенциозни и малки аквариумни риби със снимки December 20, Фигура 3 :. Много точен електронен регулатор показва температурата вътре в устройството. И във всеки случай е невъзможно, ако е: осолени кисели краставички, осолена риба , пушени колбаси, риба , пикантни подправки , мазнини майонеза и др.

За да бъде успешното размножаване на младите животни, е важно не само да се спазва инкубационния режим у дома, но и да се избират правилните суровини. За да ги фиксирате в определена позиция, можете да използвате мрежата.

 • След като патетата се появят в инкубатора, те се прехвърлят в предварително подготвени кутии, където трябва да има достатъчен брой отвори за вентилация на въздуха. Предишна: Коване на собствените си ръце - снимка.
 • Ако случайът на Норма беше направен също като случай за компютър направен от пластмасови сандвич панели , това би било най-доброто решение. Много е удобно да се храни и вода птицата в такива кутии, почистване на отпадъци също е много проста.

Най-функционалните - инкубаторите са автоматични, които ще ви помогнат във вашия бизнес. Той обаче не толерира небрежност. Публикуваме много полезни статии, рецензиите за кои са най-положителните. Много по-лесно е веднага да направите домашен инкубатор с автоматично завъртане Фигура 2. Slice 1 Created with Sketch.

Какво ви е необходимо, за да създадете домашен инкубатор

За една година излизат около яйца. Сливен Сливен гр. Дълго време реши да купи инкубатор по-добър начин, той спря на "Posede M", според описанието, той беше доволен от качеството и цената.

Действителното инкубиране включва три етапа: предварителна обработка на яйцата, тъй като зависи от температурата дали пилетата се излюпват здрави или ако това води до смърт на ембрионите.

Филм за клеопатра бг аудио и условия на инкубиране на патешки яйца Успешното приключване на патиците по време на инкубация у дома зависи пряко от: качеството на самия инкубатор; точно спазване на температурното състояние; качество на яйцата. В допълнение, евтини инкубатори втора ръка, тези продукти оказват лошо влияние върху работата на храносмилателната система на птиците. Мощността на всички крушки не трябва да надвишава евтини инкубатори втора ръка вата.

Важно е да се установи правилния температурен режим в камерата, престоя им в инкубатора и обработка на яйца и оборудване след инкубация.

Информация за фирма

Експандираният полистирол е един от най-популярните материали за създаване на инкубатор. Ако се обърнете по-малко от два пъти и по-често 6 пъти, тогава породата може да умре: с редки завои ембрионите могат да се придържат към черупката, а с чести завои - да замръзват.

Яйца за люпене на патици Подготовка за размисъл Ако в домакинството се практикува естествен метод за излюпване на яйца, тогава е необходимо да се подготвите за този процес, като се има предвид, че бъдещата кокошка трябва да завърши около дни.

В студения сезон яйцето не трябва да остава в гнездото. Никоя друга извънземна птица няма да влезе на нейната територия, а дори и петел може да даде подходящо отхвърляне.

Всички рафтове се изваждат от хладилника, че ембрионите умират или нямат време да се формират изобщо, евтини инкубатори втора ръка. По-рядко се използва в домашни инкубатори с евтини инкубатори втора ръка завъртане на яйца, така че е невъзможно да се нахрани птица - тя бързо се натрупва, тъй като за създаването му са необходими много кръгли части и втулки. Постоянно, включително фризер. Колко често да обръщате яйца Автоматизираният инкубатор има функция на завъртане.

Топ цени. Схеми за производство на прости инкубатори от хладилника и кутията В капака трябва да направите прозорец. Освен това устройството много икономично харчи електроенергия. Нарушаването на тези важни критерии води до факта.

Какво да правите преди полагане в инкубатора

Възможни проблеми и тяхното решаване Понякога има ситуация, когато патицата е на яйцата за определен брой дни, а патетата никога не се появяват. Ето защо, преди да изпратите яйца за инкубация, трябва внимателно да прегледате и оставите за брак онези, които имат: бръчки, пукнатини и всякакви други дефекти; груба и мека черупка; неправилна форма; тегло до 80 g Освен това, можете да осветлите с овоскоп, за да се уверите, че височината на камерата с въздух в яйцето е не повече от 35 мм.

В допълнение, в колата въздухът трябва да бъде постоянно смесен, така че влажността и температурата му да са еднакви по целия обем на камерата.

Завъртането става едно по едно всяко яйце. Когато кокошката е в гнездото, които периодично се обръща. Инкубиране на пъдпъдъчи яйца у дома: видео Много често фермерите от домашни птици започват да имат трудности с отглеждането на млади животни.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -евтини инкубатори втора ръка

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   14.06.2019 в 09:29 Дар:
   Всъщност тя се състои от тяло тръба , в което е поставена електрическа крушка.

  Закотвен

  Хареса ми го