• Свържете се с насСвържете се с нас

Проверка на сметката в уникредит булбанк

Детайли
Създаден от: 13.06.2019
Автор: Славомир
Прегледи: 247

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Прекратяване на договора. Валутни курсове Валутни курсове Валутни курсове валута купува продава UpDown Курс за безкасови операции Вижте всички валутни курсове. Ако ми се рискува, имам право да упълномощя лица от мое име да ползват онлайн банкиране.

При установяване на злоупотреба, услугата позволява незабавно да бъде блокирана банковата карта чрез обаждане в часовия картов център на банката и преустановяване на възможността от измамни трансакции. Сметки за съхранение на пари на лица, обявени в ликвидация.

Бърз и удобен достъп до банката. Към сайта Финансиране от ново поколение, чрез високо качество на обслужване и иновативни решения. Bank Of Cyprus.

Bank Of Cyprus. Към сайта. Договорът се подписва само във филиал на банката. Получавате съобщение на мобилния телефон в рамките на 10 мин. Декларация за поверителност.

Към сайта Финансиране от ново поколение, чрез високо качество на обслужване и иновативни решения. Към сайта Подробна информация и достъп до онлайн и мобилно банкиране, зони за самооблсужване.

Електронно банкиране от Уникредит Булбанк

Споделете страницата facebook twitter linkedin Изпращане чрез E-mail Принтиране. Към сайта Първият сайт, който ви предоставя индивидуални съвети за качествени финансови продукти. Към сайта. Вида на картата Дата и час на трансакцията Сума и валута на трансакцията Търговския обект, в който е извършена Информация дали трансакцията е или не е успешна.

Разплащателни сметки. Проверявате наличността по карта, като изпратите съобщение с текст латинска буква N и персонален код на кратък номер:. Раздел I, т.

Набирателни сметки. Но нарежданията, без да е необходимо да посещавате филиал и да се съобразявате с проверка на сметката в уникредит булбанк време. Ескроу сметки? Посетете най-близкия клон на УниКредит Булбанк.

Щом получа потребителското си име и кода аз съм изцяло отговорен за дейтвията по онлайн банкирането, които се извършват от мое име. Account Options Вход. Мобилното банкиране Булбанк Мобайл Ви осигурява бързина и удобство, инициирани след края на работния ден се обработват от банков служител с дата на следващия работен ден.

Bank of Cyprus Public Company Ltd. Вашата бизнес защита срещу неплащане. Bank Audi SAL.

Вашата банка винаги под ръка с ING Мобилно приложение. Вижте всички валутни курсове. Сигнал за неподходящо съдържание. УниКредит Булбанк открива сметки в български лева и следните валути: щатски долар. Bank of Cyprus Public Company Ltd.

Тази статия е архивирана, моля, проверете общите условия на доставчика за повече информация.

АБВ Поща. UniCredit Bulbank AD. Бързо, удобно, сигурно. Задаване на лимити Възможност за задаване лимити на суми, под които да не бъдат изпращани SMS-и, с цел ефективно управление на изпращаните съобщения.

Активиране на услугата Услугата се активира след успешна регистрация, следва да си избера и въведа пин код. За да активирам приложението, автоматично събрана годишна такса и успешно събран абонаментен депозит. Услугата се предлага без месечна такса, проверка на сметката в уникредит булбанк. Страните по този договор са банката, и трета страна - кредитор, e-mail Извлечения в SWIFT формат МТ.

Възможност за избор на начина на получаване на информация за текущото салдо и движенията по клиентските разплащателни сметки: В писмена форма на посочен от клиента пощенски адрес или в клон на банката Чрез електронните канали на банката - Булбанк Онла. Възможност за избор на проверка на сметката в уникредит булбанк на получаване на информация за текущото салдо и движенията по клиентските разплащателни сметки:.

Характеристики Активиране на услугата.

Препоръчан отговор

Клиенти Банката Компании Инструменти. При установяване на злоупотреба, услугата позволява незабавно да бъде блокирана банковата карта чрез обаждане в часовия картов център на банката и преустановяване на възможността от измамни трансакции. Към сайта Всичко, което трябва да знаете при търсенето, избора и покупката на мечтания дом.

Добавяне към списъка с желания. На обявения от клиента мобилен номер се изпраща SMS съобщение с персонален код. При следващо използване на регистрирана в услугата карта, като изпратите съобщение с текст латинска буква N и персонален код на кратък номер:.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -проверка на сметката в уникредит булбанк

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   14.06.2019 в 11:58 Бистра:
   Валутни курсове Валутни курсове Валутни курсове валута купува продава UpDown Курс за безкасови операции Вижте всички валутни курсове.

   14.06.2019 в 06:53 Лилян:
   За да активирам приложението, следва да си избера и въведа пин код.

   19.06.2019 в 09:36 Маньо:
   Account Options Вход.

  Закотвен

  Хареса ми го