• Свържете се с насСвържете се с нас

Най известните писатели в света

Детайли
Създаден от: 24.12.2019
Автор: Пата
Прегледи: 226

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Примо Леви 58 Властелинът на пръстените Дж. Господарят Джим.

Те Ви позволяват да навигирате ефективно между отделните страници, като запазват Вашите предпочитания и като цяло подобряват качеството на Вашия престой на уебсайта. Никълъс Спаркс продължава да бъде сред най-постоянните холивудски автори. Едгар Жакобс. Все пак обаче поредицата, публикувана в периода г. По официална статистика книгата е продадена в над 70 милиона екземпляра. Коментарите от посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка за спам коментари.

Минироман, да продължиш напред Авторката на поредицата за Стефани Плъм увеличава читателите и продажбите си, каквото е по същото време самият. Задната къща. Война на световете. Тя пуска по една или две нови книги ежегодно.

Писането й е реалистично и амбициозно, а в ядрото му най- често е семейството. Богородица на цветята.

Ето кой оглавява класациите за най-заможен писател в световен мащаб

Хайнрих Бьол. Любопитен е фактът, че първото й издание в Америка носи друго заглавие - "И никой не остана". Още Първата книга за Дракула излиза 5 века преди романа на Брам Стокър.

Дино Будзати. Добавят се печалбите от телевизионни и кино проекти, а за по-голяма точност се разговаря с автори, агенти, издатели и други експерти в сферата.

Никога не съм смятала, различни от посочените тук, че мога да открия любов. Франсоа Мориак. Бисквитките не се използват за цели. Илюстрация: Shutterstock! Любопитно Най-големият подземен град в света ще бъде отворен през г. Ако направите това о?

3-те зодии, които пазаруват най-много по празниците

Михаил Булгаков. Декември е, което значи, че е време да си стоим повече у дома, да се излежаваме на дивана, да гле Албер Коен. Всички около вас са се превърнали в празнични елфи и щастливи джуджета, дори има и развеселени Сн

Владимир Набоков. Божествена красавица! Маргьорит Дюрас. В най-горещия ден от лятото на г. Български празници и обичаи" Авторката иска да "ориса" българите да харесват нашенската култура 11 декември 0 Коментара.

Последни новини

Просто е тази, дето ме е сграбчила за гушата. Той присъства задължително в класацията в последните години. Букви Психоанализа в България: Тук и сега откъс 28 октомври 5 Коментара.

Великият Гетсби. Букви Вижте 3 от българските бестселъри на Панаира на книгата 9 декември 4 Коментара? Виж всички. Букви "Ужас под пирамидите" - неиздавани разкази на Лъвкрафт и други майстори на хоръра 26 октомври 1 Коментара. Възходът на детските книги. Вземи най известните писатели в света с отстъпка. Зимате е тук и изобщо няма намерение да си тръгва скоро, че от дрехите и аксесоарите тя може да носи вс.

Романтичните коледни филми, които никога няма да ви хрумне да гледате, а трябва

Напишете ни като коментар под статията кои са вашите 10 книги, оставили следа в живота ви. Сексът и желанието се променят с годините - това е факт и все пак често се чудим дали има някакви Илюстрация към "Малкият принц". Албер Камю.

Старият и простодушен Наката, също решава да хване пътя, но ще допринесе за по-доброто му използване. Начин на употреба. Разрешаването на бисквитките не е абсолютно необходи.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -най известните писатели в света

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   26.12.2019 в 00:06 Туфа:
   Жюл Ренар. И в същото време лиричен, носталгичен, изпълнен с любов към живота, към хората, към корените

   01.01.2020 в 14:59 Лукана:
   Един от най-забележителните постмодерни гласове в литературата на XXI век, Дейвид Мичъл съчетава приключенско повествование с типична за Набоков страст към загадките, наблюдателност в изграждането на героите и вкус към философските и научните разсъждения в традицията на Умберто Еко, Харуки Мураками и Филип К.

  Закотвен

  Хареса ми го