• Свържете се с насСвържете се с нас

Портфолио на начален учител

Детайли
Създаден от: 23.12.2019
Автор: Харитония
Прегледи: 211

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

София, Онлайн: в цялата страна. Описват се инструментите и предвидените дейности.

Езици - майчин език - български език - други езици - руски език четене - ниво на владеене - много добро писане - ниво на владеене - добро разговор - ниво на владеене - добро Социални умения и компетенции Отлични комуникативни умения, способност за работа в екип, коректност, отговорност, организираност. Изготвяне на тестове- входно, междинно, изходно ниво в начален курс Обобщаване на резултати от проведени диагностики Подготовка и провеждане на родителска среща с родители на бъдещите първокласници Издаваме луксозни поименни сертификати на всеки участник.

Вижте допълнителна информация за цените на нашите Обучения за Учители. Първа част Участие в работата на обединения и групи Член на Методическото обединение на учителите в начален етап на обучение. Нови Искър Служебен адрес: гр. Приноси

Често осъществявам мултимедийни уроци. София, Онлайн: в цялата страна. В платформата за обучение Вие ще намерите готови образци, които можете да използвате за своето портфолио. Моята портфолио на начален учител н а преподаването поставя в центъра ученика. Полезна информация и съвети. Никой не обича да чете много информация.

Английски език. Описват се инструментите и предвидените дейности. Ето някои от основните "атрибути", които трябва да включите в своето професионално портфолио на учител, педагог или директор: 1.
 • Интерактивна обучителна платформа чрез, която можете да разпространявате знания по цел свят.
 • Участие в комисии с определена насоченост.

Блог за образователни материали

Правилник за дейността на Комисия по качество. Английски език. Ние сме лицензирани към Министерството на Образованието да присъждаме 1 кредит при успешно приключване на обучение. Практическо приложение Изготвям годишно разпределение в началото на учебната година; Планирам и подготвям учебния процес за всеки час; В процеса на обучение поддържам подходяща за работа атмосфера; Използвам методи и стратегии подходящи за възрастта на учениците; Стимулирам и мотивирам учениците за тяхното личностно развитие.

Премини към основното съдържание. Участието в учебен процес и други дейности в училище и клас да спомагат във възпитанието на личността на ученика.

 • Социални мрежи: Facebook. Сценарии за тържества, приложения със снимкови материали опис по папки и места за откриване-линкове.
 • Лични творби

Лично за мен, все още стои въпросът колко ще бъдат компетентни тези проверяващи. Successfully reported this slideshow. Ние сме лицензирани към Министерството на Образованието да присъждаме 1 кредит при успешно приключване на обучение.

Моите педагогически отговорности:. Портфолио на начален учител трудов стаж Педагогически стаж от Чрез обучението по всички учебни предмети да формирам у детето комуникативно-речеви умения и знания в различни научни области. Ето някои от основните "атрибути", които трябва да включите в своето професионално портфолио на учител.

Докладът е част от системата за управление на качеството, приложена по специфика на среда и среда на функциониране на образователнaта институция. Подготовка за атестация. Абонирайте се за нашия информационен бюлетин.

Обучението е с изключително практическа насоченост. Published in: Education. Професионалното усъвършенстване и кариерното развитие. Педагогическа дейност Втора част Приложения. Моите педагогически отговорности:.

404 - 找不到文件或目录。

Портфолиото е отворено и подлежи на изменение, допълване и актуализиране във всеки един нов момент от дейността ми като учител 4. Ще бъда на разположение за въпроси. Now customize the name of a clipboard to store your clips. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising.

Философия на преподаването.

Вие полагате началото на своето лично портфолио, като Лекторът ще Ви помогне с отговори на въпроси и конкретни персонални насоки. Празник на буквите.

Начало За нас Контакт. Сценарии за тържества, и 8 часа присъствено, портфолио на начален учител. Чрез обучението по всички учебни предмети да формирам у детето комуникативно-речеви умения и знания в различни научни области. За едно пиленце с куцо powerpoint theme design free download. Раздел 4.

Прочетете повече. Вижте допълнителна информация за цените на нашите Обучения за Учители Портфолио на начален учител за провеждане на обучението: Курсът провеждаме в дистанционна форма на обучение 8 часа онлайн през нашата платформа за дистанционно обучение на учители .

Списък творчески работилници, реферати, изследователски клубове, проектни групи участие в педагогически конкурси проекти и др. Социални мрежи: Facebook. Моята философия н а преподаването поставя в центъра ученика.

Проверяващите ще трябва да разглеждат купища документи. На първо място са общите Ви данни - име и образование. За целта трябва да дадете заявка на e-mail: info eucenter.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -портфолио на начален учител

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   01.01.2020 в 03:56 Теодосия:
   Show related SlideShares at end. Година : Входно: 4.

   02.01.2020 в 03:23 Надиян:
   Документи за практическото приложение на усвоените знания и придобитите умения; 3.

   28.12.2019 в 05:12 Болеслав:
   В ежедневната работа с учениците се старая да внасям разнообразие, планирам различни форми на работа — групови и индивидуални. Езици - майчин език - български език - други езици - руски език четене - ниво на владеене - много добро писане - ниво на владеене - добро разговор - ниво на владеене - добро Социални умения и компетенции Отлични комуникативни умения, способност за работа в екип, коректност, отговорност, организираност.

  Закотвен

  Хареса ми го