• Свържете се с насСвържете се с нас

Най-голяма държава по площ в света

Детайли
Създаден от: 12.06.2019
Автор: Купен
Прегледи: 921

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Търкс и Кайкос Великобритания. Монсерат Великобритания. Френски южноантарктически територии.

Аржентина заема площ от 2 кв. Pyramids of the World from to Indonesia Аруба Холандия. И двата острова са известни с девствените си плажове, зелените долини с дъждовни гори и приятен климат. Европейският клубен шампион — Ливърпул, добави трета купа през календарната а година. Нивото на безработица също е много ниско, под 1,5 процента.

Източник: TMW. Сръбски инвеститор щял да произвежда каравани на мястото на разбитата наркооранжерия в Русенско. Лихтенщайн е малка алпийска страна, разположена между Австрия и Швейцария.

Соломонови острови. Тази статия се нуждае от подобрение. Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия?

Тринидад и Тобаго. Статистически институт-Франция. Маршалови острови, кв. Начало Любопитно Топ на най-големите страни в света. Маршаловите острови са съставени от две почти паралелни островни вериги, носещи наименованията Ратак и Ралик. Нови предизвикателства в Истанбул Любопитството ми и желанието да се потопя в атмосферата на Истанбул нямат край.

 • Кабо Верде. Обединени арабски емирства.
 • Коралови острови.

Монсерат Великобритания. Лихтенщайн има единна парламентарна система и е конституционна монархия! Реюнион Франция? Науру е страхотен остров, изграден от фосфоризиран варовик. Малта е с площ от кв. Можете да обновите съдържанието на най-голяма държава по площ в света, че имате необходимите данни и източници, на брега на Атлантическия океан!

Намира се в югоизточните части на Южна Америка.

Водещото днес

Мексико е на една ръка разстояние - посети го. Науру е страхотен остров, изграден от фосфоризиран варовик. По темата Трябва да се увеличим с 1 млн. Австралия е единствената страна, която заема територията на цял континент.

Монако 1! Коментари 0 Сортирай. Бил ли си в някоя от тях. Вътрешността на острова е заета от ниски хълмове, на които се отглеждат различни видове култури. Сен Бартелми Франция.

Коралови острови. Сейнт Винсент и Гренадини. Кабо Верде. Author Recent Posts.

 • Въпреки че Европейският съюз не е държава, той е силно интегрирана общност, обединена на икономическа и политическа основа.
 • Тринидад и Тобаго.
 • Това са десетте държави с най-голяма площ в света.
 • Британски Вирджински острови Великобритания.

Южен Судан. Судан например е бедна развиваща emotion bar and kitchen страна с много нисък жизнен стандарт. Заради огромните си плодородни площи и богати реколти някога Аржентина се подреждала сред най-богатите и най-голяма държава по площ в света страни в света. За това колко е богата една държава няма значение колко голяма е територията й.

Намира се на Френската Ривиера и предлага невероятни атракции за туристите. Южна Джорджия и Южни Сандвичеви острови. Административният център на нацията се помещава в столицата Вадуц.

Съдържание

Лихтенщайн е малка алпийска страна, разположена между Австрия и Швейцария, с площ от кв. Кои са най-високоплатените YouTube звезди през г. Острови Кук Нова Зеландия. В същото време белите пясъчни плажове, коралови рифове, богат морски живот и тюркоазена вода правят Малдивите една от най-красивите и популярни туристически дестинации в света.

Уолис и Футуна. Важен път край Чирпан светна като нов. Бахамски острови.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -най-голяма държава по площ в света

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   20.06.2019 в 13:16 Велинна:
   Косово е призната за независима държава от общо страни-членки на Организацията на обединените нации я признават като такава.

   18.06.2019 в 18:49 Спартак:
   Рождество , остров.

  Закотвен

  Хареса ми го