• Свържете се с насСвържете се с нас

Нож за зеле цена

Детайли
Създаден от: 25.05.2019
Автор: Гълъбина
Прегледи: 978

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Комплекта включва 4 продългов.. Цветни рокли.

Ренде за зеленчуци к-т 4 броя Удобен и практичен комплект от 4 рендета с различен размер на отворите. Удобна и практична домакинска ножица за бързо и правилно нарязване. Чук за месо със шила Чук за месо двустранен за начукване и окрехкотяване Количество Добави в количката.

Два улея за грубо и финно заточване Нож за кашкавал, сирене и зеленчуци къдрав Къдрав нож за рязане на кашкавали, сирена и зеленчуци. Ножове на Солинген: характеристики и селекция.

Бонбониера, фруктиера от масивно иранско стъкло! Безплатна доставка при сума над лв. Възможно е тънкото зеле да се реже по-бързо, отколкото при използване на обикновен нож.

Материал метал и пластм. Тегло - 0.

Напишете мнение

Добави в любими. Нож за рязане на диня Удобен и практичен нож за рязане на диняОформя еднакви парчета диняМожете да защипвате и поднасятеМа.. Описание Коментари 0 Доставка Нож за рязане на зеле и зеленчуци. Нож за кашкавал и сирене Изпитвате затруднение при нарязването на сирена и кашкавали! Нож за кашкавал, сирене и зеленчуци къдрав Къдрав нож за рязане на кашкавали, сирена и зеленчуци.

 • Лесно се почиства.
 • Също така домакините избират уреди от производители Дексам и Петерхоф.

Също така домакините избират уреди от производители Дексам и Петерхоф. Стъклен буркан с метална капачка? Освен това ножът е снабден с ключ за откачане на капачки и капачки, нож за зеле цена.

Актуалните размери са дадени на една от снимките. Нож за рязане на тесто с два ножа. Оформя резенчета на вълни. Сравни продукт.

Кой да изберем?

Удобна и практична щипка за скара и барбекю. Щипка за барбекю и скара със силиконово покритие Удобна и практична щипка за скара и барбекю. Нож за пица с форма на велосипед Оригинален дизайн, с този нож можете да режете не само пицаПодходящ за рязане на кашкавал, сирене и..

Здрава метална лъжица за сладолед. Точило за ножове Универсално и професионално точило за ножове, но по-висока от цената на стандартен нож, ножици. Къдрав нож за рязане на кашкавал и зеленчуци. Оформя резенчета на вълни. Като ця.

Нож за зеле с две остриета. Стъклена купа с дръжки, ушимасивно иранско стъкло- вместимост мл. Удобна пластмасова дръжка и два резеца от неръждаема стомана. Електрическа мелничка за черен пипер Удобна и практична електрическа мелничка за подправки. Здрава метална лъжица за сладолед.

С едно движение отстранявате семките и нарязвате ябълката, крушата. Удобна и практична електрическа мелничка за подправки. Нож за зеле цена този атрибут изглежда неудобен. Уред за чистене на риба с дървена дръжка Почистването на риба не е лесно. За да изглежда рязането гладко и спретнато, нож за зеле цена, е важно да се закупи подходящият нож за тази цел. За да свикнете с работата по тази тема. Подобни продукти. Нож за пица метален Универсален нож за рязане на пица.

Всъщност, ако в кухнята има такъв универсален нож, тогава той ще се впише идеално за раздробяването на този зеленчук, но например ножът за хляб няма да се справи със задачата. Когато използвате специална брадва с вградени остриета, а именно тази опция е избрана за рязане на зеле най-често - първо трябва да изрежете вилиците на две половини и да преместите устройството напред и надолу, като повдигнете брадвата над продукта.

Височина - 12 с..

Вашето име:. Актуалните размери са дадени на една от снимки. Блейд трябва да бъде широка и правилна форма?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -нож за зеле цена

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   01.06.2019 в 11:18 Ата:
   Бързото и лесно почистване гарантира, че..

   26.05.2019 в 06:49 Елиан:
   Универсален нож за рязане на пица.

  Закотвен

  Хареса ми го