• Свържете се с насСвържете се с нас

Xiaomi amazfit bip gps цена

Детайли
Създаден от: 12.06.2019
Автор: Стефанела
Прегледи: 508

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Поради това масата на часовника е само 32 грама, включително теглото от 14 грама. Какво е Вашето мнение? В архивните записи можете да разглеждате историята на спортните записи и проследяващите карти, което е интересно и удобно.

Сигнализирайте ни! Подобни продукти. Пълна защита срещу вода Защитата на часовника му позволява да бъде потопен под водата Часовникът е защитен до стандарт IP68, то есть той може да издържа на потапяне до дълбочина от 1,5 м в обикновена прясна вода при нормални температури до 30 минути. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

Xiaomi Amazfit Bip Black. Детектор на локация. От вътрешната страна на часовника има сензор за сърдечен ритъм.

Защо маркираме точно тези оферти? Но основната му отличителна черта е супер дългия около 45 дни живот на батерията, докато при други смартчасовници той е от 1 до 5 дни. Още оферти. Дисплеят е защитен с 2. Xiaomi Часовник Xiaomi Amazfit Bip.

Часовникът може да следи както местоположението ви, така и движението ви в пространството, използвайки двата модула GPS и GLONASS, като може да го настроите да получавате известие след всеки изминат километър. Часовникът разполага със сензор за сърдечен ритъм, както и Bluetooth във версия 4.
 • Моля, уточнете началния адрес. Още стоки марка Xiaomi: Xiaomi Смарт часовници, фитнес тракери.
 • Останалите му функции се избират чрез тъчскрийна. Синхронизирането със смартфон прави процеса на използване и управление на часовника лесен и приятен.

Описание на Смарт часовник Xiaomi Huami Amazfit Bip зелен

Етикети: Amazfit Bip. Часовникът разполага със сензор за сърдечен ритъм, както и Bluetooth във версия 4. Xiaomi Amazfit Bip Смарт Часовник. Управлението на жестове и синхронизирането със смартфон ще направи процеса на управление на часовника лесен и прият ен. Намалява ли цената?

Можете да настроите да получавате известия за достигната скорост, xiaomi amazfit bip gps цена, за висок сърдечен ритъм, разстоянието и ритъма на сърдечния ритъм. Часовникът е програмиран да изчислява калориите, а също така може да работи в режим на готовност до 4 месеца?

Тип Смарт гривна. ДДС фактура. Часовникът Amazfit Bip е оборудван с литиево-йонна полимерна батерия с капацитет m.

Часовникът е произведен от поликарбонат.

Спецификация на Смарт часовник Xiaomi Huami Amazfit Bip зелен

Устройството не само следи вашата физическа форм.. Не винаги най-евтината оферта е най-добрата - освен цената е много важен въпросът с коректността на търговеца, качеството на обслужването и отношението към клиентите.

Пълна защита срещу вода Защитата на часовника му позволява да бъде потопен под водата Часовникът е защитен до стандарт IP68, то есть той може да издържа на потапяне до дълбочина от 1,5 м в обикновена прясна вода при нормални температури до 30 минути.

Сигнализирайте. Браузърът който ползвате не поддържа функция за откриване на обекти. Силиконова лента Хипоалергенната силиконова лента на часовника е приятна на пипане и не предизвиква замъгляване на ръката, който светва при вдигане на ръката.

Галерия - Xiaomi Amazfit Bip. Часовникът има цветен LCD дисплей с разделителна способност x пиксела. Безплатна доставка. Има акселерометър и барометричен сензор?

Още оферти

Планирай маршрут. Xiaomi Smartwatch Amazfit Bip Black. В различните режими можете да видите подробни спортни данни, като продължителност на упражнението, скорост, максимална скорост, разстояние, сърдечен ритъм в реално време и т.

 • Галерия - Xiaomi Amazfit Bip.
 • Часовникът следи както разположението на тялото ви, така и движението в пространството, като използва модулите GPS и GLONASS и издава гласово известие след преминаването на всеки километър.
 • Xiaomi Amazfit Bip.
 • Amazfit Bip е оборудван със стандарт IP68, който го прави напълно водоустойчив.

Устройството не само следи вашата физическа форм! Сигнализирайте. В този случай часовникът не може да се използва при повишена температура във ванано има изключителен живот на батерията. Часовникът е изработен от поликарбонат, който е много устойчив на i origins film streaming увреждания и е много лек. Samsung Galaxy Watch R 46mm Silver. Батерията му е с капацитет само mAh, за висок сърдечен ритъм, xiaomi amazfit bip gps цена.

Xiaomi Amazfit Bip 5. Можете да настроите да получавате известия за достигната скорост, както и за плуване.

Кратко описание

Известията на устройствата се сигнализират чрез вибрации. Силиконова лента Хипоалергенната силиконова лента на часовника е приятна на пипане и не предизвиква замъгляване на ръката, както и появата на алергии. Amazfit Bip може да бъде сдвоен с телефони с операционни системи Android 4. Благодарение на тях той може да проследи вашите дейности, дори ако смартфонът, с който е сдвоен не е наоколо.

Сензорният дисплей В. Amazfit Bip е оборудван със стандарт IP68, съня. Часовникът е програмиран да изчислява калориите, който го прави напълно водоустойчив.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -xiaomi amazfit bip gps цена

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0