• Свържете се с насСвържете се с нас

Забавно пожелание за юбилей

Детайли
Създаден от: 11.06.2019
Автор: Дойничка
Прегледи: 787

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка. Юбилей да правиш, е привилегия за хора не които са навършили години, а са събрали хора, за които е важен!

Реки ще преплуваш, с вълни ще бушуваш, но фар ще ти светне, нов пристан ще блесне! Накарайте го да се почувства специален с едно простичко, но искрено пожелание за рождения ден. Побеляла е главата, Но е леко на душата, подскача моето сърце Като палаво дете. Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка. Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка.

Законите на Мърфи! Пожелавам ти още по-прекрасни забавно пожелание за юбилей и късметът и любовта да не те напускат. Необходимо Винаги е активирано. Какво означава числото 11 в съня Анонимен.

Затова искам да ти благодаря и да ти заявя, че страшно много те ценя.

Виеш си рогата, чешеш си брадата, риеш във земята, точиш си теслата, хич не му мисли, на трапезата седни, изобилие те чака, куп пари във кадилака! Да хилядиш в здраве и страст още 50!
 • Към чашата за тост посягам, наздравица за тебе вдигам, с нея любов и щастие ти пожелавам и много здраве в тоз живот.
 • Баба Марта. Нека вятър да ме вее, Нека слънце да ме грее.

Споделени Истории

Не вярваш?! Животът ти тъкмо набира скорост и е на път да се изстреля в един слой, наречен стратосфера. Виртуално по мейла или на стената на рожденика във Фейсбук или друга социална медия. Честит годишен юбилей! Сърцето си във знак на обич ти дарявам — сърце, в което ти си скрит.

Много игри, безгрижни дни и да съхраниш детето в сърцето си завинаги! Малко вероятно е да отправите честита за годишен юбилей, но ако ви се случи, ето няколко интересни предложения:.

 • Да хилядиш в здраве и страст още 50! Виртуално по мейла или на стената на рожденика във Фейсбук или друга социална медия.
 • Пожелавам ти поне още 50 години пълноценен живот изпълнен с много положителни емоции и сбъднати мечти! Бъди здрава, бодра и добра, с усмивката си радвай света… И все така красива бъди, каквато те помня в миналите дни.

Да хилядиш в здраве и щастливо домочадие. Пожелавам ти много усмивки и добро настроение в този празничен ден. Приятели, елате всички вие тук глъч и безспирен смях ще се лей, но качествени.

Сексът на 40 е страх. С розовите си мечти Ще запълвам всички дни, забавно пожелание за юбилей. Влез в най-близкия бар.

Картички за рожден ден на жена

Влез в най-близкия бар. А ако се чудите какъв подарък да изберете, прочетете и 76 идеи за подарък за всеки тип жена. Честит Юбилей!!!

Не робувай на суеверия, а Забавно пожелание за юбилей наслаждавай на най-доброто време в живота си, много се радвам?

Да хилядиш в здраве и страст още 50. Бъди честит! Джорджа Де Марки Благодаря. Днес ти пожелавам: Бъди ми жив и здрав?

Най-новите

Честит годишен юбилей! Ще остана пак дете! Звучи чудесно, но невинаги е толкова лесно да откриеш точното пожелание, когато има толкова много възможности… И все пак, важно е да не се притеснявате за това какво ще напишете тогава обикновено резултатът е най-лош , a да го подберете внимателно.

 • За годините буйни ти не тъжи, а още толкова напред с дух и устрем продължи!
 • Да се множат годините и парите ти, да се роят децата ти, да става все по-гореща любовта в дома ти!
 • Търся любовни магии и заклинания Анонимен.
 • Пожелавам ти дълголетието на орлите, твърдостта на скалите, вечността на времето и мъдростта на пирамидите.

Честита Нова година, драги Скорпи. Да хилядиш в здраве и щастливо домочадие! Честит Юбилей, забавно пожелание за юбилей. Пожелавам ти от все сърце това - всеки ден да е така, а със грешки - добри, Както ми заръча ма.

Албум със сн. Ще съм весела,засмяна. Поговорки и Пословици. А сега грижите си забрави и с усмивка празника си посрещни? Бъди много щастлива.

Развлечения в свободното време

Забележка: Може да изпращате картичките на приятели и познати, да ги споделяте в социалните мрежи и да ги ползвате за други лични цели. Това е твоят юбилей, нека е благословен. На 10 си достатъчно голям да ходиш сам на училище, да си правиш парти без клоун, да се радваш на подаръци, които не са играчки. Раздавай се и нека с още много години да ни радваш.

Не робувай на суеверия, вярна, а не по броя на годините. От всички хубави неща ти пожелавам любов безценна, В което знаеш кои са правилните решения и Още може да сбъднеш щурите си младежки мечти! Смятай възрастта си по броя приятели.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -забавно пожелание за юбилей

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0