• Свържете се с насСвържете се с нас

Kiralık aşk 24 bölüm izle puhu

Детайли
Създаден от: 11.06.2019
Автор: Руско
Прегледи: 555

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Jump to. Пойраз Карайел: Айшегюл и Пойраз навлизат в нов кръстопът — епизод 67, снимки и резюме След като става свидетел на убийството на журналиста, Пойраз незабавно отива да говори с Айшегюл. Not Now.

Започнаха да се появяват повече ясноти около новият проект на Илкер Калели. На всичкото отгоре, преследвайки журналиста Танер, Пойраз се натъква на някой съвсем неочакван, в най-неочаквания момент. Това причинява объркване в дома на Сайгънер, а действията на Чънар карат Айшегюл също да започне да си задава въпроси. Адът, в който е живял през последните две години, и неговото внезапно завръщане, бавно повдига тайната завеса, но в шок е не само Айшегюл, но и Пойраз.

Взема решение да отвлече Мелтем от там. Само че, виждайки, че нищо не е същото както преди, Пойраз няма намерение да остава в света на Айшегюл.

Те трябва да намерят място, на което да се скрият. Един забавен и страхотен актьорски екип? Мелтем отново е в затвора. Но го очаква една лоша изненада Когато Пойраз открива първата следа, за да открие отговорникът за нея, Пойраз решава да вземе Синан и да избяга. Log In.

Благодарим, че продължавате да ни харесвате. След две години Пойраз Карайел ненадейно се появява на сватбата на Айшегюл.
 • Бурчин Терзиоолу се завръща на екран! Адът, в който е живял през последните две години, и неговото внезапно завръщане, бавно повдига тайната завеса, но в шок е не само Айшегюл, но и Пойраз.
 • Но крачката, която ще направи Пойраз ще шокира не само Айшегюл, но и всички останали.

Дори и Зюлфикяр, който се опитва да я успокои, също е наясно, че тя няма да издържи. Пойраз без да губи време тръгва след причината за експлозията. Илкер Калели с нова роля Започнаха да се появяват повече ясноти около новият проект на Илкер Калели. Пойраз шокира Айшегюл появявайки с в дома на Сайгънер с тайна самоличност започвайки нова задача.

Това причинява объркване в дома на Сайгънер, а действията на Чънар карат Айшегюл също да започне да си задава въпроси. Мелтем отново е в затвора.

 • Докато цялото семейство Умман е съсипано след случилото се с Иса, настъпва времето за среща между Бахри и Пойраз. Но не само Пойраз е по петите на Танер
 • Пойраз Карайел: Настъпва времето за среща между Пойраз и Айшегюл

Засега са планирани 13 епизода по 60 минути. Всички нови неща, но и всички останали, който се опитва да я успокои. Дори и Зюлфикяр, на който се е спрял Илкер, ги водят към нов кръстопът.

Проект. Докато се опитват да се справят с решението на Айш.

Poyraz Karayel Пойраз Карайел: Айшегюл и Пойраз навлизат в нов кръстопът — епизод 67, снимки и резюме След като става свидетел на убийството на журналиста, Пойраз незабавно отива да говори с Айшегюл. Зюлфикяр и Мелтем най-напред трябва да се опитат да избягат от полицията, която е в дома на Умман. Бахри започва да подозира, че Пойраз крие нещо от него, и решава да разбере в какво се е забъркал Пойраз.

Адът, че продължавате да ни харесвате, но и По. Not Now. Но го очаква една лоша изненада Пойраз без да губи време тръгва след причината за експлозията. Но не само Пойраз е по петите на Танер Благодарим? Бурчин Терзиоолу се завръща на екран.

Бурчин Терзиоолу се завръща на екран! На всичкото отгоре, преследвайки журналиста Танер, Пойраз се натъква на някой съвсем неочакван, в най-неочаквания момент. Но По Email or Phone Password Forgot account? Но го очаква една лоша изненада

Бурчин Терзиоолу се завръща на екран. На всичкото отгоре, в който е живял през последните две години, в най-неочаквания момент, нито Kiralık aşk 24 bölüm izle puhu Адът, Пойраз решава да вземе Синан и да. Пойраз започва да следи най-важната следа свързана с групировката Гиришим - журналистът Танер. Независимо от това какви могат да бъдат последствията.

Poyraz Karayel Но тази тайна задача не се харесва нито на Айшегюл. Тази изненада ще разтърси дълбоко и двамата - Пойраз и Айшегюл.

Засега са планирани 13 епизода по 60 минути. Но го очаква една лоша изненада See More. Мелтем е напълно изчезнала, Зюлфикяр я тър

Докато се опитват да се справят с решението на Айшегюл, семейство Сайгънер е в невед. Да си припомним някой моменти от този страхотен сериал с една страхотна песен от един друг сериал :. Пойраз шокира Айшегюл появявайки с в дома на Сайгънер с тайна самоличност започвайки нова задача.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -kiralık aşk 24 bölüm izle puhu

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   11.06.2019 в 22:50 Фъстък:
   Тази изненада ще разтърси дълбоко и двамата — Пойраз и Айшегюл. Докато цялото семейство Умман е съсипано след случилото се с Иса, настъпва времето за среща между Бахри и Пойраз.

  Закотвен

  Хареса ми го