• Свържете се с насСвържете се с нас

Клиника за алкохолици плевен

Детайли
Създаден от: 10.06.2019
Автор: Демян
Прегледи: 342

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Преди да направите своя избор, ние препоръчваме да обърнете внимание на следните факти:. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

На първо място трябва да се помогне на пациента да приеме болестта, а след това — да живее с нея или въпреки нея. Няма ограничения за техния престой, нито по отношение на изписаните мадикаменти, поясни д-р Георгиев. Здравейте, всеки понеделник от , ул. Може ли координати на центъра в гр. Най-често държавните болници предлагат детоксификация, след което болният се връща в предишната среда и бързо рецидивира. Засега е съгласен.

Имаме такава група в скайпа.

АА смятат, а клиника за алкохолици плевен усилия не помагат на болния да промени себе си. Откажи Изпрати. Стигна крайна фаза на ониоманията като вече не е останал близък човек до нея не излъган,започна да краде пари. Обади ми и ще измислим какво да направим. Каква помощ предлагате и каква е цената за престой при Вас.

Синът ми е на 28 години пуши марихуаната и взема още нещо вдишва го през носа как да го убедя да се лекува. Може ли координати на центъра в гр. За различните етапи са нужни различни интервенции.
 • Пловдив ул.
 • Онлайн програма 50лв за един месец.

За контакти

В по-напредналите от нас държави повечето терапевтични програми за зависими окуражават пациентите си да участват в групи за самопомощ по време и след приключване на формалното лечение. Има в различни градове София, Пловдив, Бургас, Сливен и през онлайн.

Преодоляването на зависимостта и постигането на трайна ремисия е продължителен процес, изисква много периоди на лечение. С удоволствие ще ви помогна. Преподаване на стъпковата програма. Сама съсипва семейството си и самата себе си.

Ba6ta mi e alkoholik ot mnogo godini i sega e s naprednala alkoholna polinevropatiq, s alkoholen delirium i 4ernodrobna ciroza Дали той иска да се промени нещо или не, клиника за алкохолици плевен. Дмитрий Здравейте, нуждая се от консултация. Пълна социална деадаптация. Ако имаме здравословен проблем.

Умерена концепция за живот

Може ли координати на центъра в гр. От години има проблем с алкохола. Има ли възможност, да му се помогне при Вас или някъде въобще? Дмитрий Здравейте,имам проблеми със сестра ми която е на 30 год.

Здравейте, но неразбрах, алкохолизъм е тежко хронично прогресиращо заболяване с клиника за алкохолици плевен степен на смъртност. Според лекарите, обадете ни и всичко ще обсъдим по телефона!

Болестта придобива системна форма. Коментарите под статиите са спрени от. Групи има в Пловдив и в София.

0888-99-18-66

Има в София и в Пловдив. В момента е крайно агресивен, неадекватен, посяга ми , чупи троши и т. Как процедурате с хора, които отказват да приемат, че имат проблем? Лечебно-възстановителният курс в нашето отделение се определя индивидуално и е с продължителност от 28 дни до една година.

 • Терапия с работа.
 • Всеки ден очаквам най-лошото.
 • Те не обещават излекуване на болния чрез някого или нещо, дошло отвън.
 • А аз не сам постоянно в България но съм от Варна.

Здравейте, при нас има специално обучение за родители, нарко и други видове зависимости! Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление? Съпругът ми лепене на плочки баня алкохолик. Там ще ви научим как трябва да се държите със зависим близък. Topamax - Гост Topamax. Вие препоръчвате ли на свои пациенти-алкохолици, клиника за алкохолици плевен, след изписване от болницата.

От Наталия Потопаева и нейният екип се занимава с решения в областта на алкохоло.

Телефонна линия

Здравейте, синът ми има зависимост към хазарта аз съм безпомощна да му помогна,вие занимавате ли се с такива случай и ако да каква е финансовата стойност и времетраенето? Синът ми е хазартно зависим, за което разбрахме много късно, като натрупа големи дългове, и въпреки нашите съвети той продължава да тегли бързи кредити и да задлъжнява все повече. Режима е доста тежичък в началото, но пък условията са много добри.

Има в различни градове София, Сливен и през онлайн, каква е цената. А това винаги е трудно и е равносилно на подвиг. И не на последно място.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -клиника за алкохолици плевен

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0