• Свържете се с насСвържете се с нас

Güneşin kızı 32 bölüm

Детайли
Създаден от: 29.11.2019
Автор: Величко
Прегледи: 321

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Няма да пипаш момичето. Да му кажела после колко е влюбена в него и да не забравяла, че е там той и телефона му е включен. Офф тая малката и тя кат Назлъ скача като пуйка.

Гюенеш искала да си поговори и тя с Али и Сел си тръгна. Гюнеш нещо полуде Селин отива при Назлъ и баша си и ся ще вдигне скандал сигурно.

Пита я защо ги преследва, тя него също. Тоя взе от Тулче хапчетата с които ги надруса. Назлъ каза, че ще отиде при Саваш, не пом добре при Халюк. Сели е зарвзала Емре заради друг и Али не знае да се радва или да плаче. Излез от стаята ми, какво правиш.

Даже трябвало тя да му се извинява. Оня май ще му каже, че ще я закара. Тя им каза, че говорили сутринта и изгладили въпроса, güneşin kızı 32 bölüm Селин ги прекъсна, че му е баща чок фазла. Щяха да се цуннат. Халюк спря да диша Каза на Селин. Халюто си спомня за майка си и как като са били малки ги приспивала в стола в градината.

Muhabirimiz Зanakkale Cephesinden Bildiriyor!

Тая му вика маника си ти, ти искаше да се върна при него. Кво криеш Назлъ да видим. Кога се влюби от пръв поглед или от целувката. Вика и офаклък. Затова бил такъв. Той и каза, че я обича, че не искат да се разделят, какво да направил за нея.

 • Цитат на: Веси-законната жена на Берк в чт, 01 окт ,
 • Аз не те обвинявам. Аа стига де

Синеоки това е нашата съдба. Назлъ е разстроена заедно с майка си! Питая за това което каза Севилай за Гюнеш и Рана. Bulgar Edebiyatэnda BursaAral. ТЕМА 1.

Дид,Бу,Орлинова-ошгяльдин,бе къс! Да повдигна. Халюто си спомня за майка си и как като са били малки ги приспивала в стола в градината.

Много мислил през това време. Супер дразнещо се държат и двамата. Той нищо не каза, ама полудя. Назлъ каза на баща си да не и се изпречва повече на пътя. Назлъ ме дразни на макс.

Какво си спомни. Виждала мъката му в очите. Тя му каза, че той я е накарал да се върне при него. Извикал я да говорят.

Али не си вдига телефона, а не сега. А ако искаше да има общо с тях много отдавна да ги е потърсил, güneşin kızı 32 bölüm, güneşin kızı 32 bölüm се разделихме? Али каза, че няма да прави нищо с Елиф на Селин. Не очаквах Тула и Селин да се разбират така ама дано и за напред ги виждаме така.

Саваш осъзнава, че причината е нейната осъзната вина и принуждава Назлъ да се изправи срещу себе си. Той отново и се извинява? Обажда се на охраната на една от къщата да пита за Х и А, но не са се появявали .

Да решала тя самата. Знаеш ли какво искам, да крещя, но никой да не ме чува. Кекс му донесла.

Дали можел да познае. Не разбрах! Нейната работа свършила.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -güneşin kızı 32 bölüm

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   02.12.2019 в 06:11 Тони:
   На теб не ти ли липсвах? Целувката е един път.

   05.12.2019 в 17:07 Виктор:
   Да не и се бъркали.

  Закотвен

  Хареса ми го