• Свържете се с насСвържете се с нас

Филиал на великотърновски университет враца

Детайли
Създаден от: 27.11.2019
Автор: Валиана
Прегледи: 788

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Враца on Facebook. Приложете снимка при необходимост.

Не се страхувайте да грешите, а извличайте поука от неуспехите. Теория на възпитанието и дидактика Предучилищна педагогика. Управление на дигитално учебно съдържание в платформа за електронно обучение.

Не се страхува. Кирил и Методий", гр. Квалифицирани преподаватели;.

Приложете снимка при необходимост. Теория на възпитанието и дидактика Предучилищна педагогика. Задълбочени изследователски анализи на теоретична и емпирична информация, извеждане на приноси за педагогическата теория и практика, филиал на великотърновски университет враца.

Всички дружно работим за добрия имидж на нашето висше училище, защото със съвместна работа се случват нещата. Враца shared a link.

 • Допълнителна професионална квалификация по Интеркултурно образование.
 • Педагогика на бучението по….

General information

В Благотворителния базар, взеха участие студенти от следните специалности: Предучилищна и начална училищна педагогика; Предучилищна педагогика и чужд език; Начална училищна педагогика и чужд език. Приложете снимка при необходимост. See more. Вярваме в бъдещите ти успехи на учителското поприще! Атрактивно, иновативно и конкурентно обучение.

 • По-подробна информация има и на Facebook страницата на самото събитие, като там качваме и всички актуални новини.
 • Проектът се финансира в рамките на Програма за подкрепа на НПО по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство Стажове и практики, които дават реални практически знания и умения;.

Сградата е на три етажа и разполага с 15 учебни зали. Правната култура е необходима не само на бъдещите педагози. Местата са ограничени. Предлагаме офер Тържеството послучай дипломирането на випуск г. Гордеем се с вас, момичета!

Враца posts news and promotions. Поздравления за студентката Мариела Йолова, която пое отговорността да присъства с цел: Събиране на средствата до края на благотворителната кауза.

Кирил и Методий".

Събраните средства ще послужат за естетизиране на образователната среда във Филиал-Враца. Обучителна дейност в областта на подготовката и квалификацията на педагогическите специалисти. Педагогическият колеж в град Враца е преобразуван във Филиал на Великотърновския университет "Св. Преподавателска и научноизследователска дейност в сферата на образованието и науката? Jump to.

Остър недостиг на учители чакат във Врачанско - Задълбочава се проблемът с педагогическите кадри в Област Враца. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Преподаватели и студенти от ВТУ "Св.

Elly Филиал на великотърновски университет враца. Горди сме с вашето представяне! Име и вид на обучаващата или образователната организация. За нас Съобщения. Кирил и Методий", гр. Начало: Начална училищна педагогика и специална педагогика квалификация начален учител, ресурсен учител?

Ниво по националната класификация. Умения за планиране и реализиране на педагогическо взаимодействие с деца от предучилищна възраст. Email or Phone Password Forgotten account.

По атрактивен начин те достигнаха до кинкретни изводи за потребността от такава култура, но и научиха, че интересните уроци могат да се случат и извън класната стая. Напълно безплатно е, но е необходима предварителна регистрация на този линк.

Тържеството послучай дипломирането на випуск г.

Гаранция за Вашия успех са:. Задълбочава се проблемът с педагогическите кадри в Област Враца. Ивайло Тодоров shared a link to the group: СевероЗапад днес. Име и вид на обучаващата или образователната организация.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -филиал на великотърновски университет враца

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   28.11.2019 в 20:20 Адриан:
   Враца с останалите структурни звена на Университета и външни партньори. Координиране дейността между основните звена и Ректората и между Ректората и други институции и организации.

  Закотвен

  Хареса ми го