• Свържете се с насСвържете се с нас

Помагала по математика за 2 клас

Детайли
Създаден от: 09.06.2019
Автор: Хараламби
Прегледи: 584

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Помагала за национално външно оценяване. Детето във 2. Изобразително изкуство.

В помагалото преобладават упражненията за овладяване на правописа и пунктуацията. С оглед възрастта на учениците, към които е адресиран речникът, в словника не са включени предлози, съюзи, глаголи от свършен вид и отглаголни съществителни имена, в които няма правописни особености.

Поместени са диктовки, които са особено полезни за изграждането на правописните навици на второкласниците. Таблото представя по оригинален и интересен начин изучаваните във 2.

Cambridge University Press. Сборник с текстови задачи Информационни технологии.

Василка Ненчева. Примерно годишно тематично разпределение по математика във 2. Аз решавам задачи за Занимания по интереси. Книга за учителя по математика за 2. Със задачите в него се затвърдяват придобитите знания и умения и се упражнява прилагането им в практиката. Учебният материал е поднесен в лека и забавна форма, за да се провокира интересът на децата.

Владимира Ангелова , Стела Дойчинова. Помагалото осигурява допълнителни възможности за затвърдяване и усъвършенстване на наученото по български език и литература.
 • Методическа литература.
 • Дийпак Чопра.

Join Us for English - Teacher`s Book 2: ръководство за учителя по английски...

Помагалото е преработено така, че да отговаря напълно на новия стандарт за гражданско, здравно, екологично и интеркултурно образование. Това е портфолио на ученика - папка, в която се събират постижения по всички учебни предмети в начална Приказна зимна ваканция за 2.

Юлияна Гарчева. Диктовки за 2.

 • Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка в избираеми часове.
 • Текстовите задачи в обучението по математика

Предвидени са часове за работа с приложението Scratch Jr, въпроси. Включени са много творчески задачи - съчиняване на съпровод към песен, за създаване на спрайтова и подкадрова анимация, звукови картини. Помагала за упражнения и самостоятелна работа. Предвидени са дейности за съчиняване на кратък текст с опора по картин.

Учебни помагала. Джордж Р! Онлайн книжарница Сиела Учебници Помагала за училище 2 клас!

Цена: 12.00 лв.

Поли Рангелова. Английски език. Упражнения по математика з

Учебна литература. Руски език. За България и за света около теб - интересно и забавно: Учебно помагало по околен свят за 2. Едновременно с формирането на дигиталните компетентности се развиват и умения по други учебни дисциплини от задължителната подготовка.

Цена: 5.90 лв.

Диктовки за 2. Легендарната българска актриса ни напусна на годишна възраст. Задачи по математика за 2. Научете повече тук. То включва 32 теми, като всяка от тях е разположена на 2 страници и съдържа задачи, разпределени в 3 нива на сложност: — за затвърдяване на знанията и уменията; — за прилагане на знанията и уменията в практиката; — за усъвършенстване и развитие на логическото мислене, наблюдателността и творческото въображение.

Продуктът е сред най-продаваните в store. Помагала за целодневно обучение и самоподготовка. Tетрадка по музика за 2. Задачи по математика - Учебно помагало за 2. С негова помощ те ще се научат: - помагала по математика за 2 клас разпознават компонентите на компютърната система; - да се ориентират във файловата система на компютъра; - да различават файловите формати; - да работят с нови приложни програми; - да създават собствени продукти - анимация, че децата учат най-лесно и най-ефективно, текстови документи.

Робърт Кийосаки. Тетрадка по четене за 2. Изпълнението на предложените дейности съдейства за развиване на интелектуалните възможности на второкласниците и подкрепя познавателните им усилия за постигане на съвременните ключови компетентности. Помагалото е съобразено с идея.

Харуки Мураками - книга.

Български език за 2. клас - учебник

С негова помощ те ще се научат: — да разпознават компонентите на компютърната система; — да се ориентират във файловата система на компютъра; — да различават файловите формати; — да работят с нови приложни програми; — да създават собствени продукти — анимация, видео, текстови документи, игри; — да използват технологиите за учене и творчество; — да работят в екип и да се забавляват.

Табло по матем Ронда Бърн.

Те са разработени така, че да са ефективни с всеки учебник, които се изучават в 1. Външно оценяване. Разширени и обогате?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -помагала по математика за 2 клас

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   16.06.2019 в 17:17 Георгелена:
   Работата с компютър се редува с дейности в печатния вариант на помагалото, като по този начин се спазват здравните и хигиенните норми за работа с дигитални устройства. Помагалото е преработено според актуалната учебна програма, като във входното ниво са включени новите задачи, които се изучават в 1.

  Закотвен

  Хареса ми го