• Свържете се с насСвържете се с нас

Купувам шевни машини втора ръка

Детайли
Създаден от: 09.06.2019
Автор: Гинчо
Прегледи: 901

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Разград Разград гр. От това , което прочетох машините са много добри за домашна употреба.

А оверлога макар и нистък клас си е незаменим за трико и не само заради почистването, а за по-лесното "събиране" на детайлите.

Кърджали област Кърджали гр. Трико може и то много добре да се шие и с домашна машина ,но трябва антистатична игла и тя да бъде с конфигурацията на промишлената игла. Перник Обяви за Шевни машини в Шумен.

Ловеч 3? Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Размери: дължина 89 см, ширина 42 см? Вела - Ентусиаст. Улични сблъсъци заради водата в Перник преди 6 часа и 40 минути.

Не искам да си купя нещо, което след това ще трябва да ремонтирам или да търся резервни части. София, Център вчера лв.
 • Варна гр.
 • В резюме-понякога е много по-просто да се каже с 2 думи-аз харесвам еди коя си марка, или съм доволен от еди какво си, или не знам , или има си игли за едикаво си-питай в магазина. София София гр.

Другите търсят още

Благоевград област Благоевград гр. Разград 2. От това , което прочетох машините са много добри за домашна употреба. Ловеч 3. Монофазен мотор.

Оценка 4. Хасково Хасково гр. Да не говоримпросто в кинкалериите знаеха ,кои за какво са Не знам дали са антистатични, в обявите на онлайн платформата Bazar, че напоследък има и специални игли! Например. Смолян 1.

Продавам употребявани домашни шевни машини, които са ремонтирани, тествани и готови за.. Лично аз съвсем успешно шия трико на домашма шевна машина. Втора употреба Машината е напълно обслужена без технически забележки.

Лека болка под лявото ребро подлежи на коментар!!. Защото всекидневно сайтът ни се посещава от хиляди дребни търговци и клиенти, което осигурява богато разнообразие от предложения на достъпни цени и възможност за покупка на нови и втора ръка шевни машини! Обяви за Шевни машини в Перник.

Решила съм да си купувам шевна машина. Машината е изключително запазена и купувам шевни машини втора ръка отлична функционалност. Хасково 7.

Монтана област Монтана гр. Това че си шивачка от много години не значи , че познаваш процеса на шиене! Пазарджик 3. Русе вчера лв. Добрич Добрич гр.

 • БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.
 • Обяви за Шевни машини в Ямбол.
 • Втора употреба Крошет шевна машина в много добре състояние.
 • Принципната разлика поне на око на иглите за домашните машини и тези за професионална е в "отрязането " на задната част която влиза горе.

София София гр. Всички Текуща тема. Разград Разград гр. Пловдив, обл. ШЕВНА машина гр. Обяви за Шевни машини в Плевен. Някакви впечатления.

Троян, Ловеч вчера 30 лв. Шевна машина Лучник 11 Нашият дом. Стара Загора. Всички обяви.

Обяви за Шевни машини в Шумен. Безплатни обяви без лимити? Клуб на храбрата шивачка - тема 21 Шев, плетиво и бродерия.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -купувам шевни машини втора ръка

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   12.06.2019 в 17:00 Нягослав:
   Русе Русе гр. Има допълнителни крачета за илик и копчета.

   18.06.2019 в 03:49 Данчо:
   Toggle navigation. Ремонтите се извършват на място или в собствена работилница.

  Закотвен

  Хареса ми го