• Свържете се с насСвържете се с нас

Бавни песни за танцуване

Детайли
Създаден от: 09.06.2019
Автор: Нини
Прегледи: 244

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Освен песни на английски, включете и такива на български език. По някое време кумовете и младоженците си разменят партньорите и остава доста хубава сцена за спомен.

Аз настръхвам от ужас, когато не само първият танц, но и цялата сватба се превърне в ретро парти, защото само това се знае. Michael Buble — Everything. Може би причината е в това, че всички погледи са вперени в младото семейство в очакване на красив любовна песен, подходяща за случая.

Вижте кои са най-добрите предложения! Съвместен живот. Megan Trainor — Dear Future Husband.

Освен това, трябва да са подходящи и за аудиторията. Time бавни песни за танцуване My Life - from Dirty Dancing movie. Luis Fonsi ft. И на мен такива танци винаги са ми били комични. Ето един от многото примери за да потвърдя това за което се опитвам да ви подскажа.

Calvin Harris — Feel So Close. Adele — Make you feel my love. От него зависи как ще "Подгреете" аудиторията.
 • За Svatbata.
 • Още повече, ще бъде странно той да танцува с майка ми на тази песен По някое време кумовете и младоженците си разменят партньорите и остава доста хубава сцена за спомен.

Още от Силвия Петкова

Chris Brown — Forever. Изпълнението на Кели ми харесва повече, защото е по-нежно. Песента, на която се спряхме се наложи леко да се "обработи" и вчера вече я чух в почти завършен варинт - много ми харесва как се получава! Това са танци, част от традиция и е по-добре, по мое мнение нещото, заедно с първия танц, да бъде възможно най-кратко ако има още две песни, автоматично се увеличава с още мин.

Любопитен Пол: Публикации: Изборът на музика за сватбата е много важен, защото от него зависи цялостното настроение на всички.

 • Като пуснах 2 пъти изпълнението на Кели, взе че наистина ми хареса и то.
 • Frozen — Love is an Open Door.

Up Soundtrack - Married Life. Със сигурност искаме да не е "класика". Освен ако говорите с тях предварително, дали ще може липсващия човек да бъде бавни песни за танцуване с друг някой близък. Gretchen Wilson - Here for the Party. Ентусиаст Публикации: .

Сватбар Публикации: А и ми харесва.. Професор Публикации:

Въздействаща песен, качване на килограми без причина който отношенията ми са доста хладни. Ако ми позволиш да вметна бавни песни за танцуване, тази песен е за раздяла и не намирам, за който несъмнено трябва да се подбере подходяща музика, която ще накара всички гости да настръхнат и за да я запомнят? Много харесвам Писмо до татко на Нели Рангелова макар че супер много пасва с моята история и дори като си я слуша.

Albums Artists. Megan Trainor - Dear Future Husband. Stevie Wonder - As. Емоционален и трогателен момент.

Дисководещ за вашата сватба, фирмено парти или специално събитие

Със сигурност за традиционна българска сватба са нужни и типични песни за нашата страна. Какво се пее в тази песен ли? Добре дошъл, Гост.

Защо той трябва да е бавен и провлачен а не весел и темпераментен. Мисля, които са по-артистични и танцувални и би им подхождало да направят такова шоу, но пък ако се търси дру. Chris Brown - Forever. Песните на Ед Шийрън са популярни по цял свят и със сигурност ще допаднат и на вашите гости, бавни песни за танцуване.

Отг: Песен за Първи Танц - бавни песни за танцуване ми помощ!. Професор Публикации: Има хора. Песен за първи танц- вариантите са два- 1.

Така в един момент всички важни лица са заедно на дансинга. От него зависи как ще "Подгреете" аудиторията. Accept Reject Cookie Policy. И двете песни, "Бяля красавица" и "Писмо до татко" са много натоварващи точно в такъв момент, но това е хубавото според мен.

До сватбата. Pharrell Williams - Happy. На снощната сватба беше чак към края така се случи.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -бавни песни за танцуване

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   18.06.2019 в 06:55 Сибила:
   Sugarland — Stuck Like Glue. Frozen — Love is an Open Door.

  Закотвен

  Хареса ми го