• Свържете се с насСвържете се с нас

Шест сестри бтв плюс

Детайли
Създаден от: 13.11.2019
Автор: Ефимия
Прегледи: 831

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Чета, яко го плюват! Пълен лъжец и страхливец , Бойко , мразя те искрено и лично! До коментар 1 от " Dedo 6i6arko ": Шише не си си гълтал гинкобилобата мили вече ги похарчи за скъпия ток на енерго-про!

Иначе сега докторите ядат свинското, зелето за средния медицински персонал. Естония и други редица по малки държави от България, се справят доста по добре но там си нямат ганйовци който крадат и мамят на поразия. Техните гласоподаватели са паразитите, които сляпо се надяват някой да им дава. А на някои наистина млади европейски ориентирани и там образовани хора.

Не им е работа! А това за смачкани лекарки и мед.

От първа ръка и опит ти го казвам. След това всички коментари са излишни. Мъж на 43 години от Плевен е задържан в полицията за заплахи с оръжие. Борисов, ето начина: Разпускат всички Калинки на държавни постове и ще има пари и за сестрите.

Ако шест сестри бтв плюс застрахован няма проблеми!

Като видях стерилизатора, пълен с многократни стъклени спринцовки, станах и си тръгнах, съпроводен от мърморене за глезените чужденци. Поне зЕми им купи по един самолетен билет, да каже нявга народът, че си направил нещо за някого.

Пълен лъжец и страхливец , Бойко , мразя те искрено и лично! Просто покажи каква да е здравната система у нас. А ние им ги даваме и казват за вас няма.

След обработената проба отчела 1.

 • Как ще я задържим в България?
 • Като на чистачка Сега Тикво като одеве!!

В крайна сметка по-добре да се санират по-малко сгради, но да има повече здрави и образовани българи. Корнелия Нинова с хитра врътка срещу БСП - социалисти бламират утрешния пленум, за да лъснат фалшификациите й. Десет години управление с незнание и селски тарикатлъци. Та в страната ни има 2. Такава е орисията на предателите. Оказа се, нямаш - ставаш клиент на погребалните агенции и помагаш пак на Държавата - няма да си в тежест с пенсията, шест сестри бтв плюс.

Избор на редактора

Такава е орисията на предателите! С такива хора няма оправия, освен ако не се изтребят до девето коляно! Иначе сега докторите ядат свинското, зелето за средния медицински персонал.

Господа, да Ви питам и аз, ще останат само пенсиите, cлeд вcички удръжки. Твоята шест сестри бтв плюс доктор и ще ти сменя памперса влак софия пловдив събота десетина години. Доган: Нужен е рестарт на демократичния модел. То държава ! А сега. Парите ги лапат меркантилните "лекарчета" чрез фалшиви стендове,та за това не стигат кинти до сестрите!!.

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

За, какво ни е. На Луната как е здравеопазването? Ни една няма да ти хареса. Премиерът Борисов с новини за пакета "Мобилност".

 • Дa рaбoти c кървищa и уринa в "Cпeшнa пoмoщ" зa лeвa.
 • Оди на село да пасеш патките!!
 • Собствениците на автомобилите разбрали едва сутринта за
 • Кой си ти, че си позволяваш обидни квалификации за най-успешният бг премиер.

В България сме свидетели на "най-пряка демокрация". Направо тръшка от раз, асистента на Чърчил. Ами, всеки селски тарикат на мегдана с чалъмите си. А да не би ние да сме кухните лейки, А, така е. ББ не те ли е страх от бога.

Излезе най-важната книга на годината - шест сестри бтв плюс труд "Хитлер и Сталин" от лорд Бълок, как умря. До коментар 23 от " Уйчо ": E be e vinoven bolko. Петър: - А ? За нов бардак не ставате.

Румен Петков Румен Петков с коментар за бежанската криза. До коментар 65 от " Боко23 ": Сакън , бе човек , ще си изгорим с такъв шеф на пожарната. В интервю с един от бившите премиери на Великобритания на тема здравната система той казва перефразирам по памет : - След втората световна война стигнахме до извод, че ако е възможно да събираме пари и инвестираме в това да убием още един немец, то тогава в мирно време значи е възможно да инвестираме поне толкова в това да излекуваме един британец и това да е икономически стабилна система.

Ами дай им пари бе човек,как Но спечели изборите. Всичко това става само под контрола на тези дето са на власт.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -шест сестри бтв плюс

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   22.11.2019 в 00:54 Стоятел:
   Всички в Родината са заложници на царуването на Падишаха. А ако те оставя със средно статистическо осигуряване да бъдеш прегледан и лекуван в половината страни от ЕС, САЩ и Канада луд ще станеш.

   16.11.2019 в 04:48 Омар:
   Убиецът от Борисовата градина иска свобода преди 6 часа.

   16.11.2019 в 07:02 Марлена:
   Любо Пенев се зареди с домашно вино Ловец с ампутиран крак стреля по глигани. Оказа се,

  Закотвен

  Хареса ми го