• Свържете се с насСвържете се с нас

Сериал ало ало онлайн

Детайли
Създаден от: 10.11.2019
Автор: Ивета
Прегледи: 35

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Одобрение 4 от 4 гласа. Одобрение 8 от 8 гласа. Захласнах се от смях.

Как е истинското име на Алекс? Рене ги убеждава да не го издават, в замяна, на което той ще намери копие на картината, за да могат те да продадат картината след войната. Ало, ало! А от немците — лейтенант Грубер, за когото има слухове, че си пада по Рене но след войната се жени за Хелга , редник Хелга Геерхарт, генерал Фон Клинкерхофен, италианският капитан Алберто Берторели, и Фон Смолхаузен, който също като хер Флик е от Гестапо.

Vicki Michelle "Yvette Carte-Blanche". Още препоръчани филми:. На 5 декември г.

Предварителен преглед на коментара. Коментари единствено по съдържанието на филма. Одобрение 13 от 13 гласа. По-късно са излъчени и повторения отмакар че повечето от тях са специализирани в драмата, са пуснати още веднъж. Надявам се да има повече комедийни постановки в театъра. Вражалец 3.

Действието се развива в малкото френско градче Нувийон. Действията на епизодите се развиват около криенето на картините и реализирането на безумните планове на Мишел за бягството на британските летци.

Последната промяна на страницата е извършена на 14 юли г. Хитлер също иска картината "Грешната Мадона" за да я подари за рождения ден на Ева, Ева Браун и изпраща хер Ото Флик от Гестапо в града, за да я намери, но хер Флик я търси, за да я запази за себе си. Полковник фон Щрьом и капитан Гееринг, в опита си да се скрият от Гестапо, както и да скрият картината и един ценен часовник с кукувичка, виждат британските летци.

Поздравления за актьорската игра и прекрасното настроение. Гледайте на: 22 Дек 04 Ян 12 Ян 25 Ян. Паркове и отдих. Вашето Име:. Vicki Michelle "Yvette Carte-Blanche".

Съдържание

Одобрение 7 от 7 гласа. През г. Действието се развива по времето на Втората световна война , в малкото френско градче Нувион и ни разказва историята на Рене Артоа.

Вече можете да гледате филми свободно. Германците са окупирали градчето, взимайки със себе си всякакви…. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари. ТОП Актьори. Одобрение 4 от 4 гласа Маргарита Славейков 4.

През г.

Нови филми

Авеню Q. Гледайте на: 22 Дек 04 Ян 12 Ян 25 Ян. През г.

  • Страница в IMDb.
  • Одобрение 7 от 9 гласа.
  • Кръстю
  • За подробности вижте Условия за ползване.

Молим за извинение, сериал ало ало онлайн. Семейство Симпсън. Главният водач на Съпротивата, че Рене има връзка и с другата си сервитьорка Мария, Мишел Дюбоа кодово име - Синегушка, капитан Ханс Гееринг е заменен от италианския капитан Алберто Берторели по-късно сменят актьора.

Мария е заменена от Мими Лабонг от 4 с? Анджела. Маргарита Най-труден въпрос. А ако Ивет разбе. Изключително забавна и приятна.

Гледай онлайн - Allo Allo! / Ало, ало! - Епизод 1

Как е истинското име на Алекс? And the British airmen return - as nuns. Одобрение 7 от 9 гласа. Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и т.

Рене е принуден да бъде добър с германците, също така трябва да бъде добър и със Съпроти? Richard Marner "Colonel Kurt von Strohm". Одобрение 13 от 13 гласа.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -сериал ало ало онлайн

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0