• Свържете се с насСвържете се с нас

Рисуване на картини по поръчка

Детайли
Създаден от: 03.11.2019
Автор: Цветенин
Прегледи: 122

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Рисувам портрети по поръчка от снимка. Реалистичен портрет графика с пастел. Русе 1.

Шумен Шумен гр. При поръчка се изискват малък набор от снимки на човека или ж.. Комплект се отличава.. Монтана Монтана гр. Необходимо е с.. GSM: 80 65 97 Email: boyanarte gmail.

Изпратете ми снимка по пощата, нашето предложение е точно за. Изработвам портретите с маслени бои на платно. Портретите са изработени в техника сух пастел. Пловдив 5!

Реалистичен портрет на домашен любимец.

Този запомнящ се подарък ще напомни на любимите ви хора, за вашето внимание, грижа и любов!
 • Опитайте и разберете колко е истински този ръчно изработен подарък! Разгледайте снимки на портретите изработени от мен в раздел Галерия.
 • Търново гр. Портрети на възрожденци.

Ново Професионален художник съм, рисувам картини по поръчка на всякаква тематика - портрети по снимка, копия на картини от стари и съвременни майстори-художници. Портрети на възрожденци. За процеса на изработка внимателно съм подбрал най-подходящите материали за постигането на перфектният резултат.

Пловдив 5. Toggle navigation.

 • Времето за рисуване на портрет с маслени бои се определя от размера и сложността.
 • За процеса на изработка внимателно съм подбрал най-подходящите материали за постигането на перфектният резултат. Продавам витражи и рисувани стъкла.

Може да поръчате допълнително рамки. Виж повече. Информация за продукта:. Рисувам със сух пастел върху картон и с маслени бои върху плат. Spain version: boyanarte.

Картина по снимка

Информация за продукта:. Когато дойде време за подаръци, всеки търси най-стойностния! Ямбол Ямбол гр. Може да поръчате допълнително рамки.

Поръчай Артикул ID: Картина по снимка Картина цветен пастел или графика с пастел Техника: Имате ли снимки, които ви носят незабравими спомени и ви връщат към хубави моменти. Ново Рисувам портрети от снимки. Кюстендил Кюстендил гр. Оставете ни и телефон за връзка - ще ви се обадим за потвърждение и ще отговорим на всички ваши въпроси.

Необходимо е с!

Когато дойде време за подаръци, всеки търси най-стойностния!

Картина по снимка Реалистичен портрет на домашен любимец Срок за изработка: дни Размери: 35х50 см. Завършила съм Националната Художествената Академия в София специалност стенопис и живопис.

Велико Търново В. Споделете с нас идеите си или потърсете предложение от нас! Оставете ни и телефон за връзка - ще ви се обадим за потвърждение и ще отговорим на всички ваши въпроси. Ще намерите оригинални идеи в нашата галерия. Toggle navigation. Реалистичен портрет графика с пастел Сливен Сливен гр. Видин Видин гр.

Форма за поръчка на портрет

Запази това търсене. Враца Враца гр. Срок на изпълнение поне дни.

Възможни са комбинации от няколко снимки. Можете да направите възхитителна изненада на ваш близък като му подарите портрет на специално за него място. Сливен Сливен гр. Изработвам витражи по поръчка.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -рисуване на картини по поръчка

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   08.11.2019 в 17:35 Бранимир:
   Пловдив Пловдив гр.

   09.11.2019 в 23:21 Тане:
   Бургас, обл.

  Закотвен

  Хареса ми го