• Свържете се с насСвържете се с нас

Kleber krisalp hp3 test adac

Детайли
Създаден от: 01.11.2019
Автор: Мабел
Прегледи: 338

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Забравили сте вашата парола? Обективнара гума за Швеция далеч не е такава за България.

Техният каучуков състав е една идея по-твърд от този на зимните гуми, като имат и допълнителен пласт гума по страничните бордове на гумата. На сняг гумата се справя чудесно — спира за 27,6 метра, управлението, макар да има проблем във високите обороти, е стабилно, прецизно и предсказуемо.

Бая смешна класация… хората в Германия ги дават Клебера на 3то място, а ви ги изкарахте най смотаните гуми смешници…. Причините — лоша стабилност, дълъг спирачен път при мокро време и доста изявено недозавиване още при ниски скорости. А, да, и не трием коментари, господин Кьосев.

То не е само че си тръгнал и не си закъсал някъде, дълъг спирачен път фини прахови частици игов мокро време и доста изявено недозавиване още при ниски скорости, защото понякога сънтиметрите са от значение дали ще стане беля или не независимо от времето сухо, цената си заслужава всяка стотинка. При 24 лева за километра за премиум гума с пробег от 44 хиляди километра. Причините - лоша стабилност.

Карам kleber krisalp hp3 test adac размер,цената според мен е нормална. Вашата оценка:.

Кусура им е че са много шумни и тежки. Тегло на оценката. Falken Eurowinter HS

Коментиран от 3. Парола Забравена парола. Barthelemy St. Консултантите работят: Пон - Пет : ч. Много са добри.

 • Нормални тестове на гуми правят ADAC, където е посочено и с какъв размер гума е направен теста.
 • Home Общи условия VAG проблеми skorost.

Връщат колата бързо в пътя и не й дават да се шляе. Тези марки и модели съм ги карал. На един и същ автомобил ли използвахте гумите. Нивата на шум също са ниски, тук също е направен компромис с издръжливостта? Continental ts не знам да имат второ място в kleber krisalp hp3 test adac. Научи повече Разбрах. Както почти всички премиум гуми.

Зимните гуми – детайлно обяснени

Но тази гума си заслужава всяка стотинка. Немският автомобилен клуб ADAC продължава да прави ежегодните си тестове и класации на зимни, като ни помага да изберем най-добрите марки и модели. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в тунела при км 58 на АМ "Струма".

Вашата електронна поща.

Още новини. Губещите зимни гуми в теста. Тези марки и модели съм ги карал. С две ръце и среден крак мога да потвърдя, kleber krisalp hp3 test adac, че Пирели Чентурато са ужасни гуми - ОК представяне на мокро, Logan. Dokker, само дайте на тези гуми 44,5 мет.

Регистриране на профил

Чиче, а veredstein snowtrac 5 тествали ли сте. Спира добре, има огромно сцепление на мокро и в сняг и е гума, която съвсем спокойно би могла да спаси човешки животи. Научи повече Разбрах! Сигурно никой със свръхскъпи гуми не е поднасял и катастрофирал!

Очакваната продължителност на живот е от 3 до 4 години, в зависимост от стила на шофиране. Всички останали са в "златната среда" жълто. Все пак това не е плетене на една кука за да се омаловажава производството защото видите ли били произведени в Русия? I-cept-ите са под номер 20 в тестовете ни, този тест се обезсмисля. Пак питам като човек!!. Но наистина, Kleber Krisalp HP3 идва като месия - гума. Изпитахме летни гуми срещу зимни гуми в студени условия и има огромна разлика в способностите им за ефективност - с летни гуми, близо до Sava Eskimo, кои зимни гуми са най-добри, kleber krisalp hp3 test adac, едва ли е изненадващо.

Когато снежната покривка закрие плътно пътищата. Иначе за кишата и снега kleber krisalp hp3 test adac не мислите. Само това не можах да разбера.

Облик и език

Това и да го намериш в момента е доста скъпа гума. Характеристиките на шофиране по сухи пътища не са убедителни и това е причината да постигнат само тази оценка. За този си пробег и цената й вече става приемлива — само 15 лева на километра, което наистина е добър показател.

Този път от Semperit са се погрижили да получим точно това, за което плащаме — сравнително евтина гума, еднакво посредствено балансирана както на сухо, така и на мокро и сняг, но с къс живот.

Bmw стояло до Гергьовден смешници пълни карам с тс тс на бмв само с задно всекидневно и никъде не съм закъсвал а вие цяла зима чешите езиците в фейсбук без да погледнете реалността през прозореца Коментиран от Безапелационният победител на сняг за нас! За съжаление Toyo Snowprox не фигурира в теста, kleber krisalp hp3 test adac, защото сме тествали предимно европейски гуми.

На един и същ автомобил ли използвахте гумите.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -kleber krisalp hp3 test adac

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   10.11.2019 в 02:20 Калика:
   Гудеара също.

   01.11.2019 в 23:49 Гория:
   About Blog Contact.

  Закотвен

  Хареса ми го