• Свържете се с насСвържете се с нас

Diema sport online bul tv

Детайли
Създаден от: 28.10.2019
Автор: Силвия-александра
Прегледи: 291

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Имам сравнително малък, но досаден проблем, и не мога да разбера дали е в резултат от приложението месенджър или телефона ми. ТВ Сат Ком Асеновград. И каква е тази масова безплатна раклама на няколко фирума едновременно?

Diema Sport. Вместо да измислите нещо оригинално, вие крадете на човека идеята и приложението, което работи от година!!! BG Music Channel. Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Безопасно ли е приложението? Разрешени са само 75 емотикони. Фен ТВ.

Краденето на приложения и като цяло копирането и модифицирането на такива сериозно нарушава правилата в Google Play и искрено се надявам скоро да ви го свалят както и да ви блокират акаунта в AdMob.

БНП Тв. B1B Action TV. Хоби ТВ. Щерев ТВ Карлово.

Часът на Нови пазар Нови пазар.
 • Канал 3.
 • Часът на Нови пазар Нови пазар. Hit Mix Channel.

За какво си мислите в сезона на морските приключения? VTV Враца. Nova Sport. Канал 0 Бургас. Канал Струма Перник. Краденето на приложения и като цяло копирането и модифицирането на такива сериозно нарушава правилата в Google Play и искрено се надявам скоро да ви го свалят както и да ви блокират акаунта в AdMob!

България днес. Disney Junior? Вход с LinkedIn. Diema Sport. Вместо да измислите нещо оригинално, вие крадете на човека идеята и приложението. ТВ Европа.

Recent Comments

ТВ Българе. Въпросната иконка с контролер я няма, при опит а отговаряне на покана за игра излиза надпис "Error. Вход с Microsoft.

Тянков Ориент-фолк. Hit Mix Channel. Wness TV. History 2. Делта ТВ Русе.

Recent Posts

Канал 4. Пик ТВ. БНТ 2. BG Music Channel.

Aгро ТВ. MAX Sport 2. Nat Geo Wild? Kino Nova. Някаква част от хората си плащат, но популярността рязко пада! Канал Струма Перник. Днес видях доста полезен сайт.

Препоръчан отговор

VTV Враца. БАЦ Петрич. Хармония ТВ.

Nick Jr. TVN Русе. Хармония ТВ.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -diema sport online bul tv

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   31.10.2019 в 18:18 Баня:
   Movie Star. Евроспорт 2.

  Закотвен

  Хареса ми го