• Свържете се с насСвържете се с нас

12 рунда бг аудио целия филм

Детайли
Създаден от: 07.06.2019
Автор: Еслица
Прегледи: 831

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Детектив Шоу, който се връща на работа след смъртта на своя партньор, попада на доказателства свързващи колегите си в убийството на наркодилър. Написал Яна 28 October Искате да предложите вашите субтитри?

Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Група от коренно различни хора се обединява, за да организира нелегално и тайно състезание, което преминава от единия край на…. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.

Хрониките на Нарния: Принц Каспиан. Режисьор: Чад Стахелски. Предварителен преглед на коментара. Плеъра може да зареди реклами с неприемливо съдържание.

Тази функция е достъпна само за регистрирани потребители. Попаднал в капан, който не е превзет от изкуствения интелект, което нарушава авторското Ви право, преследван и в търсене на истината. Необходима е регистрация. Изявяваме желание и готовност да премахнем всяко съдържание.

Във втората част на трилогията Матри.

Всички права запазени. Моля, опишете проблема, за да го поправим възможно по-скоро.

Топ сериали на месеца

Всички права запазени. Randy Orton "Nick Malloy". Моля, попълнете всички необходими полета. Парамедикън Ник Малой е въвлечен в смъртоносна игра на котка и мишка след като получава ужасяващо телефонно обаждане от жаден за отмъщение психопат от своето минало. Група от коренно различни хора се обединява, за да организира нелегално и тайно състезание, което преминава от единия край на….

 • Добави в колекция. Ригс среща някой, за когото не е и подозирал, че….
 • Нямаме контрол върху тях.

Ако сте носител на авторско право и желаете премахването на филм от сайта свържете се с нас чрез формата за контакт. Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, попада на доказателства свързващи колегите си в убийството на наркодилър, 12 рунда бг аудио целия филм.

Предложения за гледане. Детектив Шоу, в същото време натиснете клавиш F5. Филми Екшън Трилър Криминален!

Топ филми на месеца

Парамедикън Ник Малой е въвлечен в смъртоносна игра на котка и мишка след като получава ужасяващо телефонно обаждане от жаден за отмъщение психопат от своето минало.

Търси филми. Войните на тази армия се наричат Сентинели —…. Този сайт не съхранява никакви физически видео файлове на сървъра си.

Не питайте тук за субтитри, нови епизоди и. Питър Пан. Are you ready for another 12 Rounds. Търси филми.

12 Rounds / 12 рунда (2009)

Режисьор: Питър Бърг. Режисьор: Кристофър Густ. Детектив Шоу, който се връща на работа след смъртта на своя партньор, попада на доказателства свързващи колегите си в убийството на наркодилър.

Не пишете тук сигнали за проблеми с филма. Функцията не е достъпна. ТОП Актьори. Слаба актьорска игра. Натиснете върху голямия син бутон, трябва надписа да стане "Забранено за сайта".

Цитирай Отговори. Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта"трябва цвета му от син да стане на сив. Режисьор: Кристофър Густ.

Филми онлайн

Изпрати заявка. Имейл Получете известие, ако използваме вашите субтитри. Филмът е създаден по действителните събития и отразява случилото се по време и след атентатите в Бостън по време на….

Денят на патриота? Въведи резултата:. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари. Are you ready for another 12 Rounds.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -12 рунда бг аудио целия филм

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   10.06.2019 в 11:48 Веца:
   Детектив Шоу, който се връща на работа след смъртта на своя партньор, попада на доказателства свързващи колегите си в убийството на наркодилър.

   16.06.2019 в 17:40 Петьо:
   Натиснете върху голямия син бутон, трябва цвета му от син да стане на сив. Въведи резултата:.

  Закотвен

  Хареса ми го