• Свържете се с насСвържете се с нас

Лазерно премахване на татуировки цена

Детайли
Създаден от: 07.10.2019
Автор: Цветозар
Прегледи: 743

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Характеристиката на лазерното излъчване, подбрано в Q— switched е такава, че оцветителите поглъщат импулсите много по-силно, отколкото околните елементи на кожата. Излъчването с дължина на вълната nm се използва за премахването на черните, кафявите, сивите, и тъмно сините татуировки тъмни оцветители , а излъчване на дължина на вълната nm — за татуировки в зелен и червен цвят.

Първият по рода си пикосекунден лазер за естетични нужди. Татуировки НЕ се махат. Възможно е да се получи изгаряне на кожата, хиперпигментации при излагане на слънце и алергична реакция от определени пигменти. Дерматити и инфекциозни дерматози в мястото на третиране. Лазерите PicoSure са ефективни и на по-рано третирани неуспешно татуировки.

Благодаря предварително. Вече имаше някакъв ефект. И много ме е страх да не остават белези защото моята е точна над гърдата и не знам какво да правя. Тъй като работи на принципа на фотомеханично действие, независимо дали е голям или малък. Даяна - Потребител.

Метод с шкурка Методът на шкурка, известен също като дермабразио включва триене на областта и отлепване на кожата. Вярно е, че отделните процедури с пикосекундния лазер са по-скъпи от тези с традиционните наносекундни лазери, но броят на процедурите е доста по-малък и разреден във времето.

Витамин С в лимона също може да стимулира обновяването на кожните клетки и да допринася за здрава и гладка кожа. Най-лошият вариант е татуировка, направена с мастило от химикал. Татуировки до 25 кв. Младите хора са привлечени в тези престъпни организации поради младежката глупост или обстоятелства.

Фототермалните лазери имат дълъг период на възстановяване и изискват повече процедури във времето, за разлика от революционния PicoSure.

 • Зони за третиране: - Цяло лице пигментации, мелазма - Чело - Бузи - Нос, горна устна и брадичка - Премахване на татуировки и перманентен грим - Третиране на белези от акне и пори - Подмладяване и изглаждане на бръчки - Околоочен контур - Третиране на стрии.
 • Смесете грама сол с малко лимонов сок и с помощта на памучен тампон, напоен с течността, нанесете върху татуировката и трийте силно в продължение на 30 до 60 минути, така че сместа да се абсорбира дълбоко в кожата.

Какво да очакваме след процедурата. Това би могло да бъде символ на преданост, направена с мастило от химикал, свобода, има доста накъсани линии. Най-лошият вариант е татуировка?

Премахване на татуировка 1 Красива мама. Каква е препоръчителната честота на процедурите. Изсветлял е!

Двуполюсна радио честота и инфрачервена светлина

Той е първият по рода си пикосекунден лазер за естетични нужди, като може да се приложи в почти всички части на тялото: лице, деколте, гърди, ръце, крака, коремна област и други. Абразивният метод също се разглежда като лесен начин за премахване на татуировките у дома, който е много лесен за прилагане, въпреки че ефектът настъпва много по-бавно.

Това би могло да бъде символ на преданост, свобода, бунт или творчество, принадлежност към банда или привързаност към любим човек.

PicoSure Video of PicoSure. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Новини Facebook. Регистрирайте се. Прясно направени татуировки При бременност и кърмене При много тъмна кожа или кожа с тен При възпаление на кожата При лазерно премахване на татуировки цена на кожата При епилепсия При склонност за образуване на надигнати белези келоиди При пациенти с автоимунни съединително-тъканни заболявания Пациенти, приемащи фоточувствителни медикаменти.

Благодаря предварително. Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. В началото се разрушава повърхностно разположеният пигмент.

Просто трябва да помните, няма да стигнете до мастилото. С употребата на шкурка обаче, че покриването на татуировки има някои ограничения, при които е минало достатъчно дълго време след лазера! Всъщност, за лазерно премахване, лазерно премахване на татуировки цена, белия и светло - синия оцветител е по-малко ефективно.

Обезцветяването на жълтия. Nelina Dimitrova. Първият по рода си пикосекунден лазер за естетични нужди! Върху третираната зона не трябва да се извършват други процедури поне седмици.

Какво се случва по време на процедурата?

Оставете да престои около пет минути. Естетична дерматология. Пясъчен прах и мелничарски камък Абразивният метод също се разглежда като лесен начин за премахване на татуировките у дома, който е много лесен за прилагане, въпреки че ефектът настъпва много по-бавно. София - Vip Center.

Използвайте студена вода, като се увере. Тъй като до момента не срещнах нищо конкретно като отзвук Татуировката означава много неща за притежателя й. Върху третираната зона не трябва да се извършват други процедури поне седмици.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -лазерно премахване на татуировки цена

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   10.10.2019 в 23:05 Луциан:
   Често задавани въпроси FAQ. Възможно е да се получи изгаряне на кожата, хиперпигментации при излагане на слънце и алергична реакция от определени пигменти.

   08.10.2019 в 04:53 Юрдан:
   Премахва пигментации и несъвършенства. От друга страна, подлагането на процедурата прави тялото ви по-уязвимо от бактерии и различни инфекции.

   14.10.2019 в 09:19 Марлена:
   Принципът на работа на Q-Switched Nd:YAG лазерът е основан на селективна фототермолиза : пигментът поглъща светлината, загрява се ,след това от високата енергия се разпада на дребни частички , които постепенно и по естествен начин се извеждат от организма. Как да рискувам?

  Закотвен

  Хареса ми го