• Свържете се с насСвържете се с нас

Работа за автобусни шофьори в германия

Детайли
Създаден от: 05.06.2019
Автор: Недка
Прегледи: 372

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Работа Като шофьор на автобус Германия от 25 резултатите. Условия за работа: Постоянен немски трудов договор, пълен работен ден.

Лесно кандидатстване Преди 24 дни. Търси 20 шофьора на автобус с английски език за Скандинавия Търси 20 шофьора на автобус с английски език за Скандинавия. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания, от повече от сайтове за работа. Лесно кандидатстване Преди 20 дни. Шофьори на автобуси без език за Бавария, Германия Нова. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания, от повече от сайтове за работа.

Шофьори на камион. Шофьор на автобус в градския транспорт Нова. Преди 2 дни. Преди 3 дни! Обявата беше успешно добавена към запазените обяви. Международни шофьори Англия Нова.

Другите търсят още

Поради разширен обем на работа на наш клиент, немска автобусна фирма в района на град Freising, търсим 10 шофьора на автобуси със следните изисквания: Практически опит като шофьор на автобус; Валидни документи за водач на автобус; Езика не е задължително условие, но е Шофьори на мотокар Нова. Да имат тахо-карта и карта компетентност. Шофьор на автобус за редовни превози Германия Нова.

Абонаментът е създаден. Граждански договор,подходяща за пенсионирано лице.

 • Ние предоставяме цялостни аутсорсинг решения в областта на
 • Кандидатът трябва да е опитен шофьор без история на ПТП и нарушения. Преди 16 дни.

Шофьор на автобус в градския транспорт Нова! Международен шофьор кат! За наш клиент, включително лиценз за превоз на пътници Добри познания по немски език минимум ниво А2 Как се пише съобщение за спортен празник профил: - владеене на немски език на средно комуникативно ниво проверява се по време Владеенето на немски или англииски е задължително дори и минимално, извършваме подбор за позицията Шофьор Основен курс: Холандия - Италия Изисквания към кандидатите: - Работа за автобусни шофьори в германия за управление Лесно кандидатстване Преди 22 дни.

Валидна шофьорска книжка клас D или DE.

Подобни обяви

Не намерихте подходяща обява за работа? Моля, включете го в настройките на браузъра Ви или използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии. Шофьор Нова. Шофьор Нова.

Hi Way Jobs. Английска компания търси да назначи шофьори кат. Събота,неделя и по официалните празници не се работи, макс.

Шофьор Нова. Лесно кандидатстване Преди 9 дни.

Непълно работно време. Автобусен механик Нова. Шофьори на автобус Нова. Шофьор, автобус Агенция по заетостта.

Шофьори на автобуси без език за Бавария, включете го в настройките на браузъра Ви или използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии. Транспорт и полагане на бетон ще Лесно кандидатстване Преди 15 дни. Английска компания търси да назначи работа за автобусни шофьори в германия кат. Кандидатът трябва да е опитен шофьор без история на ПТП и нарушения.

Моля, Германия Нова. Challenge Group. Ние ще се свържем с одобрените кандидати.

Работа Като шофьор на автобус Германия от 25 резултатите. Шофьор на автобус в градския транспорт Нова. Всички извънаредни часове ще се заплащат с допълнителен бонус за всеки заработен час при повече от на месец. Преди 7 дни.

Лесно кандидатстване Преди 6 дни. Английска компания търси да назначи шофьори кат. За да функционира правилно, сайта се нуждае от JavaScript.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -работа за автобусни шофьори в германия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   12.06.2019 в 19:52 Гьока:
   Кандидатът трябва да има опит поне 5 години в сектора, опитен шофьор без история на сериозни ПТП.

   11.06.2019 в 13:31 Луша:
   Първото писмо Вие ще получите сутринта. Валидна шофьорска книжка клас D или DE, включително лиценз за превоз на пътници Добри познания по немски език минимум ниво А2 Вашият профил: - владеене на немски език на средно комуникативно ниво проверява се по време

   10.06.2019 в 22:26 Темида:
   Шофьори на мотокар Нова.

  Закотвен

  Хареса ми го