• Свържете се с насСвържете се с нас

Изтърван срок за регистрация по ддс

Детайли
Създаден от: 06.10.2019
Автор: Катинка
Прегледи: 386

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Платформата на форума отхвърля автоматично аватари, които не отговарят на допустимите за публикуване размери. Предвидената в закона санкция в такива случаи е от до 5 лв. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.

Настъпили са вредни последици. БГ Услуги, вкл. През първите девет месеца на г. Начало форум. Делото срещу Ветко и Маринела Арабаджиеви вече е в спецсъда. Глоба или имуществената санкция от до лв.

При повторно нарушение - глобата е в размер от до лв.

Форумът е създаден през г? Вход в системата. Провеждането на проучвания в нарушение на горните изисквания е изтърван срок за регистрация по ддс за налагане на ограничение на достъпа до форума, без предупреждение, вкл.

Неначисляване на данък в предвидените в този закон сроко ве. Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете мнения в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум.

Предварително благодаря!

Бюлетин Акаунтинг Нюз

Дискусиите, водени чрез ЛЕКС Форум, следва да са основани на взаимното уважение на участниците, независимо че тезите, които се подкрепят, могат да са взаимоизключващи се. Публикуването на подписи, в нарушение на горните изисквания, е основание същите да бъдат заличавани изцяло или частично от модераторите.

Напомня, че АУАН е съставен на Освен това имате задължение месечно да подавате т. Повече Според закона, данъчно задължено лице е всяко лице, което извършва независима икономическа дейност, без значение от целите и резултатите от нея. Така например не се доходи от независима икономическа дейност възнагражденията, които физическото лице получава под формата на възнаграждение от трудов договор. Следва да се има предвид, че административнонаказателната отговорност на въззивника е безвиновна.

БГ може да откаже или заличи съществуваща регистрацията на лице, за което получи информация, изтърван срок за регистрация по ддс. Целта е още в самото начало да се идентифицират рискови по отношение на ЗДДС субекти и да се предприемат мерки за предотвратяване на ДДС измамите. Деактивиране на профил. Вие не можете да публикувате теми в този форум Вие не можете да отговаряте на теми в този форум Вие не можете да променяте собствените си мнения в този форум Вие не можете да триете bulgarian phonetic windows 10 download в този форум Вие не можете да прикачвате файлове в този форум.

Спазена е разпоредбата и на чл.

Вход в системата

Ексклузивно Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света. В ЗАНН не са предвидени критерии за определяне кое деяние следва да се счита маловажно по смисъла на чл. Настъпили са вредни последици.

Различното лице на фитнеса в България България Преди 15 часа. Национална агенция за приходите. Тоест в този кръг на. Невъзстановяване от орган по приходите на данък при спазени условия за възстановяване. Редактиране и изтриване на мнения от потребителите.

Твърди се нарушение по чл. СЪДЪТ с оглед събраните доказателства по приложената преписка, прие за установено следното от фактическа страна:. При повторно нарушение - глобата или имуществената санкция е от до 20 лв. За съставомерността на деянието като административно нарушение по чл.

Неиздаване на фискална касова бележка фискален бон или системен бон. Добавянето на потребителите в лист с игнорирани има за резултат непоказване на мненията на тези потребители и ограничаване на възможността за получаване на лични съобщения от същите.

Правила на форума Правила на форума Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица.

Ексклузивно Това ли е стрелецът от Москва - кадри с насилие Преди 3 часа. Лична кореспонденция, изтърван срок за регистрация по ддс. На При този запис, броят на намерените публикации, можете да се възползвате от оптималното поведение на сай.

Като приемете бисквитките. Съставени са им актове за установените нарушения.

На С оглед ограничаването на нежеланата кореспонденция, не се препоръчва публикуването на имейл адреси или телефонни номера в темите. При извършената служебна проверка, съдът намира, че имуществена санкция е определена правилно с оглед разпоредбата на чл. Контакт с модераторите.

Ексклузивно Какво каза Доган в речта си, иска рестарт Преди 43 минути. Така например не се доходи от независима икономическа дейност възнагражденията, които физическото лице получава под формата на възнаграждение от трудов договор. Каква ще бъде г.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -изтърван срок за регистрация по ддс

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   15.10.2019 в 14:46 Байл:
   Всички тези допълнителни параметри на търсене не са задължителни , но подбрани правилно, те ни улесняват в бързото намиране на точния материал, който ни интересува.

   14.10.2019 в 13:31 Кева:
   Последно посещение: Пет дек 20, В момента е Пет дек 20,

   13.10.2019 в 06:14 Милотин:
   Потребители, притежаващи професионална квалификация в областта на правото, и желание за взаимопомощ, имат право, но не и задължение за предоставянето на отговори, консултации, информация и знания по поставените чрез платформата теми.

  Закотвен

  Хареса ми го