• Свържете се с насСвържете се с нас

Glary utilities free download for windows 7 64 bit

Детайли
Създаден от: 05.06.2019
Автор: Марлен
Прегледи: 668

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Optimized pages for better browsing and easier downloading. Поддържа най известните чат програми Download.

Всичко на едно място! Не те е срам! Дава достъп до неща във вашият клипборд, които да запамети. After using this patch you will experience a smoother gaming without bugs and the latest features available. Периодичното почистване на Windows регистрите с TweakNow RegCleaner е предпоставка за запазването на добрата производителност на системата за по-дълго време.

DriverPack Solution 11 направете задачата по намиране и инсталиране на най-новите драйвери наистина лесна. Всичко за SecureAPlus Freemium от marian, по-строг инструмент за поддръжка с едно кликване и се бори със зловредния софтуер. Как само попаднах тук? Изданието Pro предлага допълнителна защита в реално време, 0 отговора. Wise Memory Optimizer 3.

 • Rainlendar Много лесен за използване и лек календар за вашия десктоп Download.
 • Горещо препоръчвам! Universal Extractor С над 50 поддържани формата този инструмент е наистина полезен.

Техническа информация CCleaner

Clonezilla Live CD за пълно копие на хардиска ви Download. В пакета са включени инструменти за изтриване ненужните файлове, за дефрагментиране и почистване на регистъра от остарели записи, изтриване на следите от престоя в Интернет, за анализ на състоянието на системата и т.

Предоставя достъп както до системните настройки, така и до настройките на хардуера, системните политики policies и др. Отваряне и четене на PDF файлове. Audacity Много популярен инструмент за запис и редактиране на звук Download. Rocketdock елегантно решение за поставяне на бързи икони на десктопа с поддръжка на различни добавки.

TweakNow RegCleaner 7.

Съдържа и всички необходими инструменти и функции за почистване на Windows registry-то и файловата система. Format Factory Личният ми фаворит. AVG TuneUp е сред най-високо оценените мултиплатформени системни оптимиза.

Send to Toys Подобрява опцията в менюто Send To. Mozy Изключително умно,мн сигурно бакъп решение. Забравен профил. Забележка на редактора : Тази публикация първоначално беше публикувана през декември г.

Техническа информация HWiNFO

If you need help just send a message to try to help you. Въпреки че софтуерът има безплатна и Pro версия, между тях няма голяма разлика.

Най-добрият софтуер за ремонт на компютри и оптимизатор също ще осигури инструменти за анализ на системи, възстановяване на файлове, актуализиране на драйвери, изтриване на дублиращи се файлове, дефрагментиране на твърдите дискове, затваряне на системни процеси и поправяне на невалидни преки пътища.

Бях си я намерила в замунда и си работех перфектно, правех клипове но след преинсталация на лаптопа нещо се прецака и сега съм с вързани ръце? Vivaldi 2. Достъп до записките ви от всякъде. Как да пускате видео от YouTube във фонов режим на Android и iOS Прочита: Как да възстановите изтрити снимки от Android телефони Прочита: 10 лесни стъпки за friends season 6 episode 18 full episode на Windows 10 Прочита: Как да премахнем от браузъра злонамерен софтуер, инфото от браузърите, изскачащи Софтуерът дори включва по-нови инструменти за разделяне на файло.

Todo Backup Възможност за бакъп на цялата система,програми.

3-в-1: PC ремонт / оптимизатор / софтуер за настройка

TeraCopy Копиране и местене на файлове с максимална скорост. Glary Utilities има и някои удобни инструменти за ремонт на компютри. Приятели: SoftVisia za-tebe. Mozilla Firefox Zanyari Kompitar - Hardi Qaradaxi 26 юни г.

 • Не остават никакви записи в регистъра или файлове на твърдия диск, след премахване на програмата.
 • Clonezilla Live CD за пълно копие на хардиска ви Download.
 • Web LiveDisk 9.
 • Общ преглед: По-чист регистър Възможност за премахване на стари и временни файлове По-чист браузър Начален мениджър Uninstaller - Изтеглете безплатно издание на CCleaner Това са едни от най-добрите оптимизатори на компютри, за да придобият формата на вашия десктоп или лаптоп с Windows за година.

Merry Christmas. Използвайки комплексен алгоритъм идентифицира всеки един от тях. Ползвам десетина програми от тях,и съм много доволен. Wunderlist страхотен инструмент за организиране на вашите задачи от всяко устройство и компютър.

Страхотна колекция!!. XnView Малък инструмент за разглеждане и конвертиране на изображения в над формата. Superantispyware Много лек скенер, и други гадни бок.

Техническа информация Driver Easy

Много благодаря за списъчето. Услугата за поддръжка на системата обикновено не е много добра за персонализиране на Windows, но WinOptimizer също има някои удобни инструменти за персонализиране на Windows за настройка на системните настройки, спестяване на оформления на икони на работния плот, редактиране на програмни команди и персонализиране на контекстните менюта.

Благодаря и да си жив и здав.

Как да пускате видео от YouTube във фонов режим на Android и iOS Прочита: Как да възстановите изтрити снимки от Android телефони Прочита: 10 лесни стъпки за ускоряване на Windows 10 Прочита: Как да премахнем от браузъра злонамерен софтуер, нежелани реклами, който е рядко средство за софтуер за поддръжка на системата.

Glary Utilities дори има премахвател на зловреден софтуер.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -glary utilities free download for windows 7 64 bit

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0