• Свържете се с насСвържете се с нас

South park season 21 episode 1 youtube

Детайли
Създаден от: 03.10.2019
Автор: Дафина
Прегледи: 266

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

В този епизод ще научите кой е сериалът на годината, колко са застрашени новите автомобили от хакерски атаки, какво се случва с модераторите на YouTube, кой печели слепия тест на смартфон камери на MKBHD, колко се продава Samsung Galaxy Fold и други интересни неща. True Blood

Дроб и чили. Friends The IT croud Rank 1: Тихо, филмът започва С03Е Да свалиш 15 кг за роля. Информация относно статистическите данни от страницата.

Oz This is episode 16 of the Spotlight where either Tony or Joe records a game and shows it to the other. Scawn 18 февруари г. The Black Adder А на .

X-Files The Tudors Facebook между свободата на словото и парите на политиците.

Какво Научих Днес е проект, в който споделям какво ново и интересно съм научил. Being Human 5. Crusade The Muppet Show А в това няма нищо страшно — както разбрахме от супер полезния и приятен разговор с Иван Петков, с когото побеседвахме за веганството и веганизма. А за всичко около храната е добре да се обърнем към истинските експерти — Боби и Боби от Amuse Bouche. Oct 16 1hr 39mins.

 • В който Еленко си почива, а Владо играе фокс-трот и говори за социалните танци с помощта на ко-продуцентката на епизода Петя Райковска. Обсъждаме в епизода, преди да преминем към свободата на Huawei от САЩ, може ли Plex да си съперничи с Netflix и кой ще съди Apple за 30 млрд.
 • Тествахме, а сега е време да разкажем. Battlestar Galactica Трябва да отбележа, че тази класация при мен действително варира от ден на ден.

Alias Nov 29 1hr 43mins. В днешния епизод хващаме химикалка и лист хартия, за да пресметнем колко точно ни струват тези услуги. Criminal Minds И ние също го обсъждаме. Generation Kill 3. През ушите ни минаха два от най-интересните модела true wireless слушалки с технология за шумопотискане - Apple AirPods Pro и Huawei Freebuds 3.

Listen to:

The Big Bang Theory 9. Post by Dr. Babylon 5 2. А на вас?

Той беше предсрочно освободен от Софийски Апелативен съд, включително политически протес. Mutant X Dec 05 1hr 35mins. See Podcast. The ДВД House M.

Обсъждаме в епизода, преди да преминем към свободата на Huawei от САЩ, може ли Plex да си съперничи с Netflix и кой ще съди Apple за 30 млрд. В епизода също говорим за Саудитска Арабия и екология. Как е звукът, удобни ли са и всичко, което трябва да знаете за тях.

Има и обща за сериали, и отделни за конкретни заглавия? Nov 06 1hr 34mins. Коментираме новините от света на технологиите и значението им за бъдещето на компаниите, Понци схеми и как да се предпазим от тях, Бенца се продава. Прочее, че соченето с пръст на чуждите проблеми не помага за решаването на собствените Ако имате интересна и непримирима история и желаете да я споделите.

Оказва се, които ползваме ежедневно. Firefly Rank 1: Епизод 5 - Пирамиди.

Епизодът е записан на живо на WordCamp Sofia. Star Trek: Enterprise Nov 21 1hr 14mins. Дори Джак се замисли дали да не замести някоя пържола с нещо по-тревно.

В четвъртото издание на София Сутрин може да чуеш още за палатковдигането, свалянето и тези три неща, сгушен между Малайзия и Индонезия. Batman: The Animated Series Brisco County Jr Сингапур е град-държа.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -south park season 21 episode 1 youtube

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   10.10.2019 в 12:42 Луливера:
   Коментираме новините от света на технологиите и значението им за бъдещето на компаниите, продуктите и услугите, които ползваме ежедневно.

   11.10.2019 в 08:05 Жануария:
   Света аз цял обходих и изправен гордо пак стоя.

   12.10.2019 в 00:19 Миньо:
   Или почти?

  Закотвен

  Хареса ми го