• Свържете се с насСвържете се с нас

Графитен спрей за джанти

Детайли
Създаден от: 04.06.2019
Автор: Оник
Прегледи: 884

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Spray Max Unifill - Спрей запълващ грунд Спреят може да се използва като: грунд, запълващ грунд и изолатор между слоевете. Sign In Sign Up. Цвят: безцветен лак Флакон: мл.

Използва се преди някоя от другите спрей бои като основа за по-добри резултати при боядисването. Posted April 3, Продуктът е с отлична покривност, устойчив е на луга, сол, удари с камъчета и други. Не седи наситено черно и не покрива добре.. Cosmos Lac Fluorescent Paint - Флуоресцентен спрей боя Спрей боя на акрилна основа с флуоресцентен ефект.

P1 - бял P2 - сив Р4 - тъмно сив 11,00 лв. Цвят: Син, сребрист Флакон: мл.

Има висока адхезия и отлчно покритие. Цвят: сребрист Флакон: мл, графитен спрей за джанти. Направи си сам Search In. Цвят: безцветен гланц Флакон: мл? P1 - бял P2 - сив Р4 - тъмно сив 11,00 лв.

Преди време си прьснахг колелото и после ми оставаше по прьстите и дрехите.

Трябва да направиш няколко ръце лак. Добави към количката Още. След нанасяне осигурява перфектен гланц. Отдавна работя със готови спрейове и горе долу знам за колко ще ми стигне,а и цената на готовите е по малка което в днешните условия не е за пренебрегване. Спрей за стопове Auto-K Auto-K transparent spray - Спрей за стопове Спреят за стопове е специален висококачествен, бързосъхнещ, устойчив на надраскване Scratch resistant и с отлична устойчивост на атмосферни влияния.

P1 - бял P2 - сив Р4 - тъмно сив 11,00 лв. Цвят: бял гланц, черен гланц, черен мат Флакон: мл.

  • Edited April 2, by klicksa.
  • Използва се преди някоя от другите спрей бои като основа за по-добри резултати при боядисването. Спреят за боядисване трябва да е със стайна температура.

Спрей за джанти Auto-K Auto-K wheel spray - Спрей за джанти Боя на спрей с много висока покривност и износоустойчивост. Преди употреба внимателно прочетете информацията върху опаковката. И колега относно покриването нали знаеш че от една ръка не става хубаво. Цвят: бял.

Извън линия, графитен спрей за джанти.

Оставете мнение

Подходящ е за резервоари, метални силози, тръби, Последно посещение: Пон дек 23, В момента е Пон дек 23, От вътре моите ги боядисах с Феролит, имам го от 90те години с малко валяче. Racing Universal Primer Filler - Спрей универсален грунд Продуктът създава гладка основа с добра адхезия за следващият слой боя.

Те обаче бяха боядисани от бояджия и затова ми хрумна да попитам има ли такъв цвят но спрей,а иначе графитен спрей за джанти ще ида в магазин за спрей и маслено тесто за сладкиш и ще се консултирам. Цвят: Сив, Кафяв 6,00 лв, спрей обезмаслител. Auto-K Chrome-Effect - Спрей хром ефект Бързо съхнеща спрей боя на акрилна основа с висока покривност, температурно и светлин.

Трябва да направиш няколко ръце лак.

User account menu

Ако търсиш графитен цвят може първо да боядисаш с черен и после със сребрист. Цвят: Бял, Сив, Черен. Гледах по Дискавъри един майстор. Racing spray paint - Спрей боя Спрей боя за боядисване на декоративните части по автомобила, а също и на предмети от всякакъв вид в дома и градината.

Поръчай Онлайн Вземи от магазин.

Джантите да са легнали при боядисването и ако има начин да ги завъртиш Осигурява метален златен ефект на повърхността, като изсъхват много бързо. VMD 74 Silicone remover Спрей за почистване на остатъци графитен спрей за джанти петна от незасъхнал силикон, графитен спрей за джанти.

Ако търсиш графитен цвят може първо да боядисаш с черен и после със сребрист. Предварително благодаря на всички! Боите под формата на спрей намират приложения на открито и закрито, на която се нанася. Цвят: сив и жълт Флакон: мл? Цвят: безцветен гланц Флакон: мл.

Recommended Posts

Където минеш веднъж не повтаряш веднага. Производител: SEL -Турция 4,90 лв. Страница 1 от 1.

Теми по темата много има в нета. Трябва да направиш няколко ръце лак. Дупли колор спрей за джанти.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -графитен спрей за джанти

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0