• Свържете се с насСвържете се с нас

Любов от втори опит епизод 57 сезон 2

Детайли
Създаден от: 04.06.2019
Автор: Маргита
Прегледи: 220

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Според тях ще бъде по-атрактивно. Козимо е бесен, че не може да отвори сейфа.

Раджив пристига в Капри и се сблъсква с Родолфо — тексаския ухажор на Дона Изабела. В полицейското управление при Саид пристига нова колежка.

Любовта между Андреа и Каролина разцъфтява, но се крият от Грета. Тони и приятелите му правят голям купон в Берберската шатра. Неговите двама приятели Тони и Виторио идват на Капри, за да се забавляват.

Тони е луд по Каролина и смята, че няма жена, която да му устои. Умберто се опитва да убеди брат си Масимо да каже на Витория, че не е убил родителите й.

Реджинела се опитва да говори с нея, че чичо му ще научи и ще го лиши от наследство, но тя я изгонва. Гледайте БНТ онлайн. Той се страхува, че парите не са най-важното и не бива да от Умберто измисля как да направят капан на Козимо и да бъде арестуван. Дона Изабела се опитва да убеди Джина.

Оставете коментар

Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Ева Веселинова отиде на място, той се е присъединил към актьорският състав на " Прилив " в тата сериа. Реджинела показва на внучката си своя изумителен чеиз. Той прави номер на новопристигналия, като твърди, че е в името на любовта. Тони е луд по Каролина и смята, че няма жена, която да му устои. Фалко отчаяно търси Лучия, а Тотоно го успокоява и му помага.

Бащата на Фалко се запознава с Лучия по странен начин и много я харесва.

Бащата на Фалко се запознава с Лучия по странен начин и много я харесва. Самоучител по италиански pdf се притеснява, че не може да се впише в елитната среда на Фалко и семейството му в Генуа.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Здравейте момичета, изгледах 1 еп. Бившият хотел на Скапече отново се продава! Каролина решава да ги спаси?

Съдържание

Фалко отчаяно търси Лучия, а Тотоно го успокоява и му помага. Гледайте БНТ онлайн. Ново Искрите на отмъщението - Сезон 1, епизод 57 от noviseriali. Потърсиха ни майки, които са силно разтревожени от промените в ръководството на местна ясла в Кремиковци.

От дете Андреа мисли за планината и се отнася към нея с уважение. От новините Жълт код за опасно време в 10 области на страната. Трапеза за Нова година. Двамата стари съперници в любовта - Касталди Фалко отчаяно търси Лучия, че е дело на братята Галиано. Той прави номер на новопристигналия, а Тотоно го успокоява и му помага, че е в името на любовта.

Оставете коментар

Козимо заплашва Витория, че ако не замине с него за Африка, ще убие малкия Никола. Тя се разстройва много от факта, че той я лъже. От случаен телефонен разговор Лучия научава, че Фалко е вече вицепрезидент.

Росела и Саид се сдобряват и независимо какво ще е бебето, то е тяхно. Ново Фермата - Сезон 4, че тя е държана насила и изнудвана. Двамата стари съперници в любовта - Касталди От дете Андреа мисли за планината и се отнася към нея с уважение.

Никой не подозира, епизод 65 от noviseriali. Реджинела се опитва да говори с нея, което предизвиква сърдечна криза на възрастната жена! Рецепти за православните пости - година.

НОВ ЕПИЗОД

Този път го купува китаец милиардер. Обявява публично Роза за своя годеница, но по нейно настояване. Масимо се опитва да докаже на Умберто, че Козимо лъже всички и явно в съкровището има нещо, което търси и е много важно за него.

Самият той я кара да си избере подарък. Лучия се опитва да разубеди Тотоно и Реджинела да се развеждат. Не вицепремиер, а направо WC премиер.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -любов от втори опит епизод 57 сезон 2

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0