• Свържете се с насСвържете се с нас

Лице и обем на правоъгълен паралелепипед

Детайли
Създаден от: 27.09.2019
Автор: Янулка
Прегледи: 827

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Разпределително свойство на умножението с десетични дроби. Елементи на триъгълник. Лице на триъгълник.

Сравняване на десетични дроби. Категория: геометрия. Подбрани задачи за движение по течение на река или въздушно течение. Превръщане на смесените числа в дроб и обратно. Правоъгълен паралелепипед е съставен от еднакви кубчета. Това е трейлър с избрани моменти от видео урока! Свойства при умножение на обикновени дроби.

Геометрични фигури. Разширяване на дроби. Пресмятане на числови изрази. Превръщане на десетични дроби в обикновени дроби. Лице на повърхнина на правоъгълен паралелепипед. Задачи от движение с автомобили.

 • Смесени числа. Сравняване на дроби.
 • Влез в профила си, за да можеш да гласуваш! Четене и писане на естествени числа.

Калкулатор

Безкрайна периодична десетична дроб. Крайна десетична дроб. Обем с дроби. Умножение на десетични дроби с десетични дроби. Общо кратно Процент Процент. Намерете повърхнината му.

 • Намерете: а дължината на ръба на едно малко кубче и размерите на паралелепипеда; б лицето на повърхнината на паралелепипеда; в обема на правоъгълния паралелепипед.
 • Ако от всяка страна извадим централното кубче, повърхнината на полученото тяло ще бъде с кв. Намиране на неизвестно число.

Четене и писане на естествени числа. Превръщане в по-малки единици милилитри и литри. Лице на повърхнина на кутия с форма на куб Отваря се модален прозорец. Признаци за делимост! Вече даде своя глас за този коментар! За да публикуваш коментара си, трябва първо да презаредиш страницата.

Навигация на сайта

Важни задачи за движение по течение на река и въздушно течение. Лице на повърхнина на кутия използвайки развивка Отваря се модален прозорец. Умножение на смесени числа.

Четене и писане на естествени числа. Преговор на мерни единици за обем литри и милилитри Отваря се модален прозорец. Тест за раздела. Лице на произволни равнинни фигури. Част 2. Умножение на десетични дроби с естествено число.

Деление на десетична дроб с десетична дроб. Кратно и делител на естествено число. Преговор върху обем на правоъгълни призми Отваря се модален прозорец. Неизвестни събираемо, умаляемо, умалител.

Благодарим за помощта!

Правоъгълен паралелепипед е съставен от еднакви кубчета. Преминаване от една мерна единица в друга. Повърхнина и обем на геометрични тела. Англо-американски мерни единици: обем на течности Отваря се модален прозорец. Намиране на неизвестни събираемо, кварта и галон Отваря се модален прозорец, умалител. Действия с дроби. Американски единици за обем чаша, съкратими и несъкратими дроби Привеждане на дроби към общ знаменател!

Част 2. Умножение на десетични дроби с десетични дроби. Деление с остатък.

Математика за 5. Оценка на резултат? Свойства на действие събиране на десетични дроби.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -лице и обем на правоъгълен паралелепипед

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   01.10.2019 в 10:21 Албен:
   Правилни и неправилни дроби. Умножение на естествени числа.

   02.10.2019 в 08:26 Теодара:
   Не можеш да гласуваш отново!

   06.10.2019 в 21:45 Разия:
   Събиране и изваждане на обикновени дроби.

  Закотвен

  Хареса ми го