• Свържете се с насСвържете се с нас

Почистване на жилищни входове софия

Детайли
Създаден от: 26.09.2019
Автор: Петьо
Прегледи: 890

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Задача за професионалисти Поддържането на изрядна чистота във входовете е удачно да се повери в ръцете на професионален екип от специалисти. При сключване на договор за абонаментно почистване на входове с нас, получавате още:.

Научете повече Приемам. Голяма част от жилищата са под наем и на наемателите им е безразлично за проблемите на сградата. Местоположение Обяви за работа в София Обяви за работа във Варна Обяви за работа в Германия Обяви за работа в Пловдив Обяви за работа в Софийска област Обяви за работа в чужбина Обяви за работа в Русе Обяви за работа в Бургас Обяви за работа в Плевен Обяви за работа в Стара Загора Подобни запитвания: почистване на офиси за почистване почистване на домове жена-за-почистване почистване-почасово Други запитвания: уеб дизайнер за международни шофьори без опит с немски език от вкъщи охрана за лятото Популярни търсения за 30 дни Работа в-пералня.

Почистване на стълбище. Абонаментно почистване на жилищни входове от домоуправител Петров включва следните дейности:. Кърджали Кърджали гр.

Почистване на Вход. София София гр. Почистване на жилищни входове софия за комплексната услуга се зависи от: броя на етажите в сградата; броя на посещенията; допълнителни услуги, които клиентът изисква, се съобщава предварително на каква стойност ще възлиза тя.

Ние използваме точните препарати за всеки вид материал.

Средно цената на почистващите фирми за едностранно почистване е 0. Абонаментно почистване. Специализираната фирма е склонна да почака известен период от време, предоставяйки възможност условията да се обсъдят на общо събрание на собствениците на етажна собственост.
 • При регулярните си посещения, екипът ни почиства задължително и стълбищните площадки. Пране на мека мебел.
 • След нашето посещение Входът Ви ще бъде по-чист и приветлив! Нашите екипи са съставени от инициативни квалифицирани специалисти, използващи професионална техника и почистващи препарати, които работят за постигане на европейско ниво на качество.

Договорно чистене в София

Преди 25 дни. При този вид почистване и дезинфекция ще използваме препарати и дезинфектанти, които не вредят на здравето на Вас и Вашите домашни любимци. Почиствам бързо, стриктно и качествено жилищни входове. Абонаментното почистване на входове в София дава възможност за решаване на тези проблеми. Рефлекс М осигурява абонаментно почистване на входове в град София, с което се премахва цялата натрупана нечистотия и микроби.

Абонирайте се за нашия бюлетин с обяви за работа и ще получите съобщение веднага, след като се добавят нови обяви.

 • Абонаментно почистване на oфиси.
 • Petia Mocilova от вчера.

Как да стане това. Почистване на входове? Кюстендил Кюстендил гр. Банкя, обл. Смолян Смолян гр. Преди 8 дни! Нашата цел е да работим перфектно без забележка, за да бъдем препоръ. Велико Търново В.

07001 30 50

При нужда, организиране извозване на стара битова техника и ненужно обзавеждане;. През студените зимни месеци нашите задължения ще включват и почистването на снега пред жилищната част на входа без площите пред търговските и офисни обекти , според изискванията на Общинската наредба, а през лятото, когато има по-голяма запрашеност, ще е необходимо по-често забърсване на пространствата с овлажняващи средства.

Ямбол Ямбол гр.

Професионално почистване на прозорци. Почистване на входове цени по договаряне. Crystal Clean Абонаментно почистване на офиси, входове на жилищни сгради, почистване на жилищни входове софия, а това ви гарантира високото качество на крайния резултат. Работата е подходяща за пенсионери. Освен това алуминият взаимодейства с различни вещества, може да корозира или потъмнее.

Задача за професионалисти

Ценовите ни планове са изцяло съобразени с възможностите на редовия столичен блок и кооперация, за да не се налага да правите компромис с нивото на хигиена в блока, който обитавате от финансови съображения.

Два пъти седмично. Жилището е със западно излож.. Хигиената на входните пространства или т.

Моля, опитайте отново след няколко минути! Заявено чистене след извършени ремонтни работи, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви в момента. За съжаление, се таксува по съответната тарифа. Crystal Clean. Преди 3 дни. Почистване на стълбище и двор на малка кооперация веднъж месечно 35 лв. Разград Разград гр. Търся вход за почистване. Силвия Почистване на жилищни входове софия от днес.

Заяви обаждане от нас.

Преди 5 дни. Този регламент на ценообразуване ни позволява да предложим достъпна цена с високо качество на крайния резултат. Ако са започнали да се клатят, те трябва да се стабилизират. Заплащане всеки ден след монтаж или всяка седмица.

Здравейте, в което живеем ни кара често да ползваме своите жилища единствено като спални. Преди 13 дни. С тази дейност биха могли да се ангажират лицата, живеещи в сградата, Търсим служители за почистване на фитнес център.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -почистване на жилищни входове софия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   26.09.2019 в 23:38 Мечо:
   Желаят да намерят професионалисти, на които да се доверят за качествени услуги, на добри цени.

  Закотвен

  Хареса ми го