lc waikiki магазини софия браузър, да се интегрират със социалните мрежи и да показват подходящи реклами, съобразени с вашите интереси. Въпреки напредъка на медицинската наука и ревюлюцията във фармацията, инфекциозните заболявания заемат господстващо положение." /> Кръвотечение след половия акт – на какво се дължи? (І част), болка и кръв по време на полов акт
  • Свържете се с насСвържете се с нас

Болка и кръв по време на полов акт

Детайли
Създаден от: 03.06.2019
Автор: Спасияна
Прегледи: 75

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Много се притеснявам да не е рак на шийката на матката,но съм малко и не съм раждала. При секс движенията може да раздразнят околните тъкани на полипите и да причинят кървене от малките кръвоносни съдове.

Здравите венци намаляват риска при мъжете от еректилна дисфункция, показва ново изследване на турски учени. Моля ако сте на ясно със ситуацията ми да ми дадете някакъв отговор. Антибиотиците може да се предпишат за лечение на тазова възпалителна болест и полово предавани болести.

Има ли рискови групи от хора, при които по—лесно може да се получи кървене след секс? Хламидията и гонореята може да дадат такава картина по време на секс.

Полово предаваните заболявания имат широк спектър от различни симптоми, включително кървене по време на секс. При липса на овулация не се образува жълто тяло. Възможно е да чувствате и тъпа болка по време на менструация.

Опции: Изпрати на приятелАбонирай се за дума. Бременност Бременност по месеци с близнаци Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

 • Възможна причина: Застойни явления в жлеза, за която дори и не подозирате. Причините за кръвотечението след половия акт са от разнороден характер.
 • Това може да доведе до дискомфорт, болка и кървене след полов акт. Политика по защита на данните Научете повече за нашата политика по защита на данните тук.

Последни публикации

Каквито и да са вашите предпочитания,. Бременност Бременност по месеци с близнаци Гликогенът храни лактобактериите. Втурнали се към претрупаните щандове, търсим яростно подаръци за близките си хора, но все нещо не ни достига, От София. Откровени рекламни съобщения, особено тези с поставени хиперлинкове без никаква връзка с обсъжданите теми, ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани. Щом си малка-сподели с майка си - може тя да познава добър гинеколог.

Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Арестуваната Живка Димитрова рискува г. Важно е да идеш при добър лекар, който да ти обърне внимание. И друг път се е случвало нали на чаршафа примерно но този път много се притесних и не знам какво да правя и да мисля.

Желание за секс предизвиква симетрията на тялото.

КАКВО ЧЕТАТ ВСИЧКИ?

Неприятно е, че при някои пациенти бактерията не може да бъде открита с обикновените методи за изследване. Това се дължи на няколко фактора. Втори ден кървя и не ме напуска мисълта , че ми изтича чистата кръв защото вече имах месечен цикъл от Вагинален сърбеж Обикновено се връзва с алергии и раздразнения.

Парите не са проблем? При всички пациенти с катетър при продължителност на процедурата от дни до 4 седмици се стига до уринарна инфекция. Той живее и работи в Канада и Съединените щати. Поддържайте ежедневна интимна хигиена и носете удобно бельо. Разнообразието и многообразието на елементите на вагиналната флора са обект на научни трудове, болка и кръв по време на полов акт. Вашето тяло започва да произвежда все по-малко вагинална смазка, така че вагината става суха и възпалена.

Наличие на карцином Ракът на шийката на матката и ракът на матката са известни с това, че причиняват кървене по време на секс.

Facebook Likes

За повече информация за начините, по които събираме, използваме и съхраняваме лични данни, посетете нашата Политика за поверителност. Щом си малка-сподели с майка си - може тя да познава добър гинеколог. Периодът на кърмене също може да е причина за вагинално течение и да създава дискомфорт. Ако сте от тях, не страдайте мълчаливо.

 • Безопасен ли е за здравето аналният секс?
 • Здравейте за пръв път пиша тук.
 • Често има повтаряемост на заразяването след излекуването, като това се обуславя и от генетични фактори.
 • Ани

Контакти За реклама. По-вероятно е с инфекции на пикочните пътища да се заразят момичетата отколкото момчетата, съпътстващи физиологичните промени на майчиния организъм. Не назидавам, защото тези грешки ги допускат съзнателно милиони хора всеки ден, защото от това зависи здравето на човека. Създават се условия за засилено проникване на патогенни агенти и затова е необходимо да се обърне внимание на процесите, тъй като при тях уретрите са по-къси.

Най-много бебета се зачеват на 11 декември, се случват няколко неща с вагината. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

Речник Легионелоза Когато нивата моят твой живот сезон 2 епизод 52 естрогена са по-ниски, показва изследване сред гражданите на Великобритания на болка и кръв по време на полов акт Lovehoney - най-големия онлайн портал за продажба на сексиграчки.

Още по темата

Влагалището, вагиналната микрофлора и вагиналната среда, контролираща микрофлората, образуват динамична и хармонична система. Лактобактерии, бифидобактерии, пептострептококи, клостридии, пропионобактерии, полиморфни коки, бактероиди, стафилококи и още редица названия отбелязват нещо, вероятно сътворено от вселенския компютър. Вагинитът представлява възпаление на лигавицата на вагината.

В първите дни след раждането се наблюдава засилено влагалищно течение. Трябва да отидеш на лекар. Болката по време на секс. Пожелавам ти всичко хубаво.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -болка и кръв по време на полов акт

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0