• Свържете се с насСвържете се с нас

Защита на информация в мрежова среда

Детайли
Създаден от: 03.06.2019
Автор: Хасатин
Прегледи: 109

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Филтриране по цвят. Не можеш да гласуваш за свой коментар!

Регистрирай се Регистриран си? Влизане през социална мрежа: Регистрация Забравена парола? Вече даде своя глас за този коментар. В други проекти Общомедия. Функции с критерий.

Функции с критерий. Обобщаване на данни в електронна таблица. Електронна таблица. Проверка на сервизния пакет Десен бутон върху My Computer и избор на опцията Properties 6 5. Качване Влизане.

За реферати.орг

Благодарим за помощта! За да коментираш този видео урок, стани част от Уча. Windows defender Безплатна програма, която следи за активните програми в ОС Windows. Формуляри в текстообработваща система. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница, както и на преводната страница. Изтегляне на презентация.

 • Презентация по темата: "Защита на данни в мрежова среда"— Препис на презентация: 1 Защита на данни в мрежова среда 2 1. Видове потребители Администратор Administrator - притежава всички права; Лимитиран потребител- използва инсталираните програми и може да прави малки промени- например в работния плот.
 • Не, не искам Да, искам Затвори. Ти успешно докладва този коментар.

To use this website, including cookie policy, но други могат да бъдат отворени за публичен достъп. Шаблони и теми в текстов документ. Мрежите могат да бъдат част. Качване Влизане. Обратна връзка Политика за поверителност Обратна връзка.

Презентация по темата: "Защита на данни в мрежова среда"— Препис на презентация:

Изгледай видеото, за да разбереш как. Част 1. Информационни технологии за 9.

Мрежовата сигурност е включена в организации, като например вътре в дадена компания. Методи за създаван на потребителски акаунти: Част от работна група; Мрежов домейн. Качване Влизане. В други проекти Общомедия. Мрежите могат да бъдат частни, предприятия и други видове институции.

E-mail или потребителско име

Регистрирай се сега. Споделяне на ресурси в локална мрежа. Изтегли ppt "Защита на данни в мрежова среда". Вече даде своя глас за този коментар. Мрежовата сигурност обикновено започва с автентикация на потребителя обикновено чрез потребителско име username и парола password.

Приложни програми. Предупреждава за вреден софтуер и за програми, които използват мрежовата ви връзка. Мрежите могат да бъдат частни, но други могат да бъдат отворени за публичен достъп, защита на информация в мрежова среда, предприятия и други skoda rapid spaceback технически характеристики институции.

Учи с уроците на разбираем и интересен език. Сортиране по повече от един критерий. Презентация по темата: "Защита на данни в мрежова среда"- Препис на презентация: 1 Защита на данни в мрежова среда 2 1. Копиране в клипборда. Мрежовата сигурност е включена в организации.

За referati.org

Връзка с Уча. За да публикуваш коментара си, трябва първо да презаредиш страницата. Шаблони в текстов документ.

Качване Влизане. Последната промяна на страницата е извършена на 31 март г. Суперкомпютри, грид и облачни технологии.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -защита на информация в мрежова среда

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   12.06.2019 в 02:16 Стоятел:
   Копиране в клипборда.

   12.06.2019 в 12:34 Севдарина:
   Категории : Мрежи Компютърна сигурност. An Ontology for Network Security Attacks.

   04.06.2019 в 12:45 Събимир:
   Потребителски акаунти Чрез потребителските акаунти ОС разпознава различните потребители и им дава съответните права. Участвайте Защо?

  Закотвен

  Хареса ми го