• Свържете се с насСвържете се с нас

Машинки за заточване на вериги

Детайли
Създаден от: 11.09.2019
Автор: Седеф
Прегледи: 311

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Зарядно за акумулатор Уплътнителна техника.

Лед осветление Луминатори Батерии и аксесоари Прожектори и Фенери Специализирани фенери Сензорни и соларни лампи Влагозащитени осветителни тела Виж всички от Осветителни тела. Разполага със здрава ергономична дръжка и регулируема подложка.

Решаваща роля за доброто заточване на веригата има опорният палец и механизмът за неговото преместване, монтиран към плота. Компактна, издържлива и надежна машина за прецизно заточване на обичайните видове вериги за триони. QR code за публикацията.

Пълна прецизност и ефективно заточване. Акумулаторни зарядни устройства Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за нора недкова без грим Зарядни за акумулаторни машини Радио устройства Виж всички от Зарядни устройства.

Ножици за трева Машина за заточване на вериги Scheppach KS е подходяща за всички размери вериги! Моливи .

След като се постави правилно за заточване на поредното режещо звено, тя се фиксира неподвижно чрез притягане с винт. Шкурки
 • Гребла за сняг 4. Върни До Горе.
 • Пелети 2. Ножици за трева

Топ предложения

Машина за заточване на вериги Scheppach KS е подходяща за всички размери вериги. Крикове Веригата в канала също се застопорява с винт и режещият зъб на звеното вече може да бъде заточен. Добро, но не винаги удобно във времето, решение е веригите да се дават в някой от специализираните сервизи на фирмите, които продават верижни триони. Забравете за неудобството да свързвате

 • Почистваща техника.
 • Фенери 1.

Скоби, щифтове. Циркуляри Ръчни. Ножици за трева Електроди 4.

Представяме ви

Гребла за сняг 4. Палецът може да се премества напред или изтегля назад с помощта на винтов механизъм със ситна стъпка на резбата. Калорифери 6. HECHT 5.

Зарядно за акумулатор ? Влез в акаунт Създай нов акаунт. Euromaster Списък на всички статии в списанието за Euromaster. Ножове за саблени триони Решаваща роля за доброто заточване на веригата има опорният палец и механизмът за неговото преместване, монтиран към плота!

Дрегери и наркотестери. Технически параметри: Диаметър на камъка: 80мм Д Бензинови моторни помпи Водни филтри и Поплавъци Вакуум помпи Бибо Градински помпи Смукателни маркучи Помпи за повишаване на налягането Помпи за басейн Дизелови моторни помпи Двигатели за сондажни помпи Потопяеми помпи напор до 6 м Помпи за почистване на канали Потопяеми помпи напор от 6 до 10 м Потопяеми помпи напор от 10 до 15 м Пресостати Сондажни помпи Потопяеми помпи напор над 15 м Фонтанни помпи Фекални помпи Хидрофорни помпи Центробежни помпи Помпи за масла и горива Помпени станции за отпадни води Виж всички от Водни помпи.

 • Калорифери 6.
 • Всяко режещо звено би трябвало да има фабричен белег черта , който показва докъде може да се заточва, след което веригата се бракува.
 • Подреди по Най-продавани.
 • Машина за заточване на вериги Scheppach KS е подходяща за всички размери вериги.

Машина за точене на вериги W Premium. Компактна, машинки за заточване на вериги, издържлива и надежна машина за прецизно заточване на обичайните видове вериги за триони.

Стъргалки за лед 4! Metabo Списък на влак софия пловдив събота статии в списанието за Metabo. Патронник за бормашина 3. Гедорета Стативи 5. Бензинови монофазни Бензинови трифазни Дизелови монофазни Дизелови трифазни Инверторни монофазни Принадлежности Соларни фотоволтаични панели Виж всички от Генератори и агрегати за ток! Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор.

Търсене по Марка

Клещи Лесен за използване дори от любители. Пелетни горелки GP 6. При изтегляне на веригата напред палецът се повдига, за да не пречи.

Шкурки Котли на твърдо гориво 9. Ето защо чрез измерване с шублер трябва да се намери звеното с най-къс режещ ръб. Компактна, издържлива и надеждна машина за прецизно заточване на обичайните видове вериги за триони.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -машинки за заточване на вериги

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0