• Свържете се с насСвържете се с нас

Термопомпи въздух вода форум

Детайли
Създаден от: 08.09.2019
Автор: Рами
Прегледи: 994

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Трябва да има възможност за отделно отопление на етажите, защото няма да се ползват постоянно. Мисля да ги сменя с по-големи и да сложа климатици за преходните сезони. Най-добре е на пролет да сложиш изолация по мое мнение поне 10 см външна отделно и на таваните.

Те се намаляват с 3 dB, ако външното тяло е самостоятелно, но когато се монтира в ъгъл, стойностите се увеличават с 3 dB. И аз сега разглеждам вариантите за отопление на нов апартамент. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него. Всичко ше се прави от нулата, защото няма нищо изградено. И за какво служи?

Предпол. Иначе те и пелетите са скъпи. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Откажи Изпрати. Някой да помогне или да сподели нещо подобно. Повече информация.

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Какво представлява термопомпата

Бързи връзки. Ако сложа термопомпа въздух - вода има ли шанс да се топля през радиаторите на вече изградената система - идеята е термопомпата да действа постоянно, а в най-студените периоди да се подпомага от камината с водна риза, то есть да работят паралелно и двете; 2.

В момента може би най-монтираната система в Германия за многофамилни къщи. Както и от степента на автоматзация при контрола на температурата в отделните помещения. Сега планирам да се преместя в тази къща - има още 4 неотопляеми стаи без климатици , 2 бани и коридори и търся различни варианти: 1. Имена задължително. Или допълни подробности:.

  • Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с използването на бисквитките.
  • Термопомпата въздух-вода от Belaria SRM е много по-компактна и без изисквания за специално техническо помещение. В началото са повечето подробности.

Месечния разход при топлинните загуби на този апартамент обещават да са около ина лв. И тя е инсталирана от лицензираната фирма която монтира ТП. Това може да направи следващото Ви посещение по-лесно и сайтът да е по-полезен за Вас. All rights reserved! Термопомпите могат да бъдат отлично решение и за реновация на стари термопомпи въздух вода форум.

Добре дошли!

Дойде време да монтираме и сърцето на цялата инсталация за отопление, охлаждане и топла вода, самата термопомпа въздух-вода DAIKIN 8kW. Извън линия. Сградата ще бъде изолирана с възможно най-добрата изолация каменна вата може би , добра дограма дървена със стъклопакет и нискоемисионни стъкла , изолация на тавани, покрив и т.

Ако термопомпата биячът на мравки целия филм бг аудио с конвектори което е и правилното системата ще работи целогодишно. В първият случай тялото се монтира на стена с размери около един горен кухненски шкаф, нито че ще бъдат непрекъснати. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, а когато е с вграден бойлер е монтирано на пода и е с габаритите на един средно голям хладилн.

Термопомпи въздух вода форум някви цени. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. В началото са повечето подробности.

Отговор: Термопомпа въздух - вода или климатици

Отговори: 5 Последно: , Подово в банята. Още няма отзиви но според това което ми казаха им излезнало към лева с бойлера и термопомпата - на външен вид не се различава от обикновен климатик. Ако вземем например месец Ноември:.

С външната изолация, дограма и т, термопомпи въздух вода форум. Започнете да пишете Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление! Нека всичките тия да бяха само за отопление и охлаждане което не е така. В момента може би най-монтираната система термопомпи въздух вода форум Германия за многофамилни къщи. Отговори: 13 Последно:Активация на акаунт. Ако имате други идеи - споделете ги - ще съм благодарен!

Ами ние имаме соларена система за топла вода. Да Не.

Как работи

Днес вече технологиите са много напреднали и нивата на шум са значително намалени. Както и от степента на автоматзация при контрола на температурата в отделните помещения.

Що ли се сещам от де са конвекторите за лв Твоите машини не са ли със същите топлообменници и компресори? Какво желаеш от термопомпата?

Излезна ни близо 10, лв. Препоръчан отговор. Upload or insert images from URL. Идеята не е да вържеш помпата и тя да си бичи хамалската, а да я накарш да работи толково колкото ти е необходимо.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -термопомпи въздух вода форум

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0