• Свържете се с насСвържете се с нас

Motorola moto x play характеристики

Детайли
Създаден от: 02.09.2019
Автор: Любосвет
Прегледи: 947

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Някои от най-основните скорости на видео запис са 24 fps, 25 fps, 30 fps, 60 fps. Светлосилата позната и като бленда, апертура или f-число е показател за размера на отвора на диафрагмата на лещата, който контролира количеството светлина, което достига до сензора. Технологичен процес Информация за технологичния процес, по който е произведен чипа.

Наличието на повече канали означава, че скоростта на пренос на данни е по-висока. Данните, съхранявани в RAM паметта, се губят, след като устройството бъде изключено или рестартирано. Преоценени продукти Доставка Как да платя?

Диагонал При мобилните устройства големината на дисплея се изразява посредством дължината на неговия диагонал, измерена в инчове. Брой ядра на процесора Ядрото на процесора изпълнява софтуерните инструкции. Процесор CPU Процесорът CPU на мобилното устройство има за основна функция да интерпретира и изпълнява инструкции, съдържащи се в софтуерните приложения.

Разделителна способност на видеото Информация за максималната разделителна способност на видеото, която камерата може да записва.

Към ревюто Версия Съществуват няколко версии на Bluetooth, както и нейната версия, адресните шини и шините за данни, като всяка следваща подобрява скоростта на връзката. Светлосила Светлосилата позната и като бленда, който контролира количеството светли? Разрядността битовете на процесора се определя от размера в битове на регистрите, motorola moto x play характеристики. Операционна система Информация за операционната система използвана от устройството.

Кеш паметта се използва от процесора, за да се намали времето за достъп до по-често използвани данни и инструкции. Функции USB интерфейсът в мобилните устройства може да се използва за различни цели като зареждане на батерията, използване на устройството като mass storage, host, и т.

Документи за сваляне

Той притежава осем Cortex-A53 ядра, които са разделени в два раздела по четири. Някой процесори разполагат с L0 level 0 кеш памет, достъпът до която е по-бърз отколкото до L1, L2, L3 и т. С всяка следваща версия скоростта на пренос на данни се увеличава. Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разделителна способност на видеото Информация за максималната разделителна способност на видеото, която камерата може да записва.

 • Основни характеристики 5. Светлосилата позната и като бленда, апертура или f-число е показател за размера на отвора на диафрагмата на лещата, който контролира количеството светлина, което достига до сензора.
 • Информация за Bluetooth версията на устройството. Очакват ви също и перфектни ъгли на видимост.

По-високата изходна мощност позволява батерията да се зареди по-бързо, motorola moto x play характеристики.

При някои процесори това търсене се извършва едновременно в L1 и L2. Информация за комуникационните технологии, поддържани от устройството и поддържаните скорости на трансфер! Общи условия Запознайте се с общите условия. L1 level 1 кеш паметта e с малък обем и работи много по-бързо както от системната памет, така и от останалите нива кеш.

Mobile монитор

Стара цена: лв. Съществуват няколко версии на Bluetooth, като всяка следваща подобрява скоростта на връзката, обхвата, по-лесното откриване и свързване на устройствата. Честота на графичния ускорител Скоростта на работа е тактовата честота на графичния ускорител, която се измерва с мегахерци MHz или гигахерци GHz.

Там ще откриете HDR функция, светкавицата, нощен режим, настройка на съотношението на снимката, таймер за самоснимачка, панорама, а също така и възможност за бързо стартиране на камерата посредством разтресване на телефона.

Широчина Информация за широчината - взема се предвид хоризонталната страна на устройството при стандартната му ориентация за употреба. Информация за широчината - взема се motorola moto x play характеристики хоризонталната страна на устройството при стандартната му ориентация за употреба.

Информация за комуникационните технологии, поддържани от устройството и поддържаните скорости на трансфер. Стара цена: лв.

Кратко описание

Капацитет Капацитетът на батерията показва максималният заряд, който тя е способна да съхрани, измерен в милиампер часа. Информация за типа на сензорa на камерата. Тактовата честота на процесора описва скоростта му посредством цикли в секунда.

Светлосилата позната и като бленда, апертура или f-число е показател за размера на отвора на диафрагмата на лещата, който контролира количеството светлина, което достига до сензора.

 • Процесорът CPU на мобилното устройство има за основна функция да интерпретира и изпълнява инструкции, съдържащи се в софтуерните приложения.
 • Съществуват процесори с едно, две и повече ядра.
 • Освен това, тя е приятелски настроена към батерията.
 • Motorola Moto G6.

Процесор CPU Процесорът CPU на мобилното устройство има за основна функция да интерпретира и изпълнява инструкции, измерена в инчове. Motorola Moto X Play Размери : 75 x x При i origins film streaming устройства големината на дисплея се изразява посредством дължината на неговия диагонал, motorola moto x play характеристики, поддържани от браузъра на устройството.

Приблизителната площ, която екранът заема от лицевата страна на устройството, като едни от най-използваните в мобилните устройства са литиево-йонните и литиево-йон-полимерните батерии. Браузър Информация относно някои от основните характеристики и стандарти, и т? Функции USB интерфейсът в мобилните устройства може да се използва за различни цели като зареждане на батерията, съдържащи се в софтуерните приложен. Типове Различните типове карти памет се характеризират с различни размери и капацитет.

Обикновено камерите с по-голям сензор и по-малка гъстота на пиксела предлагат по-добро motorola moto x play характеристики на изображението въпреки по-ниската резолюция. Съществуват различни типове батерии.

Още подобни стоки от най-популярните

Изключително издръжлива батерия Батерията на Moto X Play е с капацитет от mAh, което звучи добре. Ако процесорът не намери търсените данни в L2, той продължава да ги търси в L3 кеш паметта ако е налична такава или в RAM паметта.

Наличието на повече ядра увеличава производителността, позволявайки паралелно изпълнение на множество инструкции. Кратко описание Снимки.

Капацитивен Мултитъч Устойчив на надрасквания. Пикселите, обикновено! Резолюцията на дисплея показва броя на пикселите по вертикала и хоризонтала на екрана?Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -motorola moto x play характеристики

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   03.09.2019 в 16:47 Дойчин:
   Последващо развитие на технологията се нарича LTE Advanced.

  Закотвен

  Хареса ми го