• Свържете се с насСвържете се с нас

Регистрационните номера в българия

Детайли
Създаден от: 24.05.2019
Автор: Цоника
Прегледи: 617

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Така във всяка табела има по 2 Х-та :D. Не можеше ли да бъде например АР или АВ?

Първите две букви - ясно , числата - добре След г. Как така?!? Защо Габрово е ЕВ? Табелите с регистрационен номер се монтират на местата, определени от производителя.

Автор : Митко email : Освен регистрационните номера в българия, а от г, има и доста автомобили от Варна - град и област с начално означение. Столична дирекция на вътрешните работи Пътна полиция. Тези табели имат червена лента с дата на валидност от дясната страна. Участвайте Защо. В долния десен ъгъл в правоъгълник е изписано съкратеното единно европейско означение на регионите.

Най-важните новини от деня, както и новините от последните минути — на новата начална страница може да намирате по-лесно и повече от съдържанието, което знаем, че харесвате. Съгласно измененията на Наредбата за регистрация на МПС от април г.
 • Последната промяна на страницата е извършена на 3 ноември г. Масовите регистрационни табели съдържат синя лента с изображение на българското или европейското знаме в лявата си част и код , изписан с черни главни букви и цифри на бял фон.
 • През г.

ФОРМАТИРАНЕ:

До колкото съм запознат след ХХХХ година се налагат латинските букви за изписването на регистрационните номера, заради Виенската конвенция за движение по пътищата.

Заглавие : А сега - истината за съкращенията Автор : Атанасов email : Така. При закрепването не трябва да се нарушава формата на табелата, целостта на графиката и символите на номера.

Заглавие : ЗАЩО? Заглавие :??

Така във всяка регистрационните номера в българия има по 2 Х-та :D. Ямбол - най-близката до Я е Х, но е заета за Хасково, числата - добре. Регистрационният номер трябва да започва с буквеното обозначение на областния град. Първите две букви - ясно. Добре дошли на новия btvnovinite.

Знаците са изобразени с тъмносиньо на бял фон?

Регистрационни номера - градове

Днешният вид на буквата У е утвърден след реформата на кирилицата в Русия. Светлоотразяващи табели за регистрационни номера за МПС и техните ремаркета. Не можеше ли да бъде например АР или АВ? В крайната дясна част е обозначена годината на валидност на червен фон.

Табелите с регистрационен номер съдържат буквени означения "С", върху вертикална синя светлоотразителна лента, "С? В София се издават такива номера. Изображението на знамето и кодът се разполагат в лявата част на регистрационната табела. Таксата за ползване на табели с регистрационен номер с четири еднакви цифри се увеличава от лв, регистрационните номера в българия.

Надявам се че не оценявате това като нецензурно защото вероятно се нуждая от спешна псих.

Регистрация на превозни средства, собственост на поделенията на въоръжените сили. За останалите градове се приема за началната най-близката съседна свободна обща буква от кирилицата. Утвърдена е и единна такса за промяна на регистрацията на ППС без смяна на табели с регистрационен номер. Латинската буква Y произхожда пряко от гръцката буква Y.

 • Имената на региона не се съкращават, а се изписват целите.
 • Вход за потребители.
 • Заглавие : Грешка?
 • Всички моторни превозни средства и ремаркета в България, предназначени за движение по пътищата с изключение на тролейбусите, верижните, строителните и селскостопанските самоходни машини задължително се регистрират от органите на Пътна полиция.

В горната част е изписано името на региона с нормален прав шрифт с височина на главните букви 30 mm и височина на малките букви 23 mm. Така за Бургас най-близката обща свободна буква е А В е заета за Варна! Изключение от това правило е Плевен очевидно последните 2 букви ЕН. Този вид табели ще бъде пуснат в употреба след извършване на промени в нормативната уредба. Че то и Трявна е в Габровска област, ме било Благоевград, за Бургас и Благоевград очевидно се е търсела различна буква.

Например, регистрационните номера в българия, всичко сякаш е малко хаотично измислено. Масовите регистрационни табели съдържат синя лента с изображение на българското или европейското регистрационните номера в българия в лявата си част и кодизписан с черни главни букви и цифри на бял фон.

Съдържание

Заглавие : Идеята Например, за Бургас и Благоевград очевидно се е търсела различна буква. Въвежда се нов шрифт и нови цветове за частни и за държавни автомобили.

Автор : Митко email : Освен "В", макар и там да е официална кирилицата, има и доста автомобили от Варна - град и област с начално означение. Сърбите и македонците пък директно си пишат номерата на латиница.

След г.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -регистрационните номера в българия

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0