• Свържете се с насСвържете се с нас

Рецепти за козунаци на йоли

Детайли
Създаден от: 01.06.2019
Автор: Сокол
Прегледи: 324

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Пробвай,но ако не искаш да рискуваш си го печи както си си свикнала. Най- отгоре е шупналата смес с мая. Добави нова снимка.

От няколко години правя домашен козунак, но с твоята рецепта се получи най-хубавият козунак, който съм пробвала някога - на конци, отличен на вкус.

Пожелавам от сърце на дъщеря ти да стане това, което и е на душата. Направих половин доза и се получиха два невероятни козунака с пълнеж от орехи, сушени боровинки и стафиди. За козунака тази година купих от Метро италианско брашно и ще видим какво ще стане. Много се извинявам за закъснелия отговор,но няколко дни нямах компютър. Искам да попитам правоъгълната форма с какви размери е?

Славица - Канада. Но предчувствам, че ще имам мускулна треска от месене - доста ме измъчи :. Вместо гр. Аз не съм чак такъв ентусиаст и гледам максимално да си улесня живота. Здравей френска приятелко.

Светли Великденски празници!
 • Много се радвам,че ти допадна козунака.
 • И отново - благодаря! Може би ти отговарям късно, но ме нямаше през празничните дни и не разполагах с интернет.

Личен сайт

Популярни секции Общи кулинарни дискусии Как се прави Ще го направя и аз и ще докладвам за резултата Изглежда лесно и много вкусно. Lulu 20 април г.

Благодаря предварително.

По-добре да печеш леко недовтасало тесто,отколкото превтасало. Затова се наслаждавам на твоя. Козунакът по тази рецепта винаги е на конци, бухнал,вкусен. Получиха ми се 4 големи козунака и 2 малки рола. Не ги овалвам в брашно,изобщо не е .

Йоли, дойде пак времето на козунаците. Йоли, досега не съм правила козунак с мас и вече съм много любопитна. Миналият месец замесихме демо версия и си облизвахме пръстите цяла седмица. Иначе аз го премесих 3 пъти, т.

Заслугата за рецептата е изцяло на моя приятел Ники Куманов. Марианка,първо да ти благодаря,че опита този козунак. След като анализирах всичко, стигнах до няколко въпро. Винаги можеш да сложиш повече от мазнината,която ти харесва повече?

Тестото стана ронливо,късаше се на трохи,не беше изобщо еластично. Благодаря ти за страхотните рецепти.

Нови рецепти

Петя, много се радвам, че резултатът е бил сполучлив и сте доволна от рецептата! Възможно ли е да не съм разбрала и да е превтасал? Поне сега го знаеш от опит. Ей,момиче мило, защо не си си оставира името за да ти благодаря както трябва?

 • Следващит път като видиш че много се зачервява отгоре, за да не ти прегори просто го покрий с едно фолио.
 • И ще те държа лично отговорна ако не стане.
 • Анонимен 14 април г.
 • Козунаците станаха божествено вкусни!

Не се притеснявай,това е нормално, рецепти за козунаци на йоли. То наистина няма оправявне. Уникално вкусни. След като го омеси е добре да го оставиш малко да втаса,поне 20 минути колкото да се отпусне и стане меко. Аз разделих тестото на 4 части, от които оформих 4 козунака с различна форма и пълнеж. Краси,така са домашните козуваци,не са като тези от магазина,защото в тях не слагаме никакви подобрители за да сдтои тестото влажно и меко.

Ще си направя отново когато имам време Да са ви сладки.

Препоръчваме през Декември

Страници Начало За блога Коледни идеи. Може би печенето му е дошло в повече и се е изсушил. Но за съжаление в купени те от магазина слагат много подсладител и и затова са толкова сладки.

Здравей и ти,но не си оставила име? Аз не успях, че ви е харесал козунака, а самото тесто не искаше да лепне като го завивах и се отваряше постоянно. Много се радвам.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -рецепти за козунаци на йоли

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0