• Свържете се с насСвържете се с нас

World of tanks stats na

Детайли
Създаден от: 21.08.2019
Автор: Марангони
Прегледи: 472

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Който желае,може да си направи акаунт ,за да се възползва от евентуални промоции в бъдеще. Споко, затова пък сме преебани да махаме скъпите модули от танка срещу пари също.

Слагам един за 9. Това е с тежък бавен танк 5-ти разряд. Това се опитвам да ти обясня, камото не работи по начина по който ти мислиш. ДДС е вкл. Не ми крашва,но след всяка битка клиента забива при вкарване в гаража и винаги зарежда по мин. И си оборудвах чисто новичък екипаж с 5 скила за новозакупената ми Х-ка.

Зарязах немската линия на тиър 9-ти Якпантера. Много интер. В момента ползвам този от 9! Дали не бъркам нещо.

Дори без модове крашва. И аз имам това забиване след битка, което много ме дразни.
  • Сочни предложения с неприлично големи отстъпки. Много си ги харесвам за да си ги продам, седят си ми в гаража готови да бъдат изтъркаляни навън във всеки момент.
  • Поне при РС опцията е за голд на калпак,при промоция става голд на калпак Има игри, в които нищо не може да се направи.

Audience facts

Аз оща съм така И друго - стрелям към някой с ясна видимост и все едно минава през него без да го засегне - няма рикошет, няма пропуск, виждам как лети към него. Друго няма. Аз първо освобождавам непотребните След това освобождавам от стария танк След това назначавам в новия след това преобучавам безплатно Не сте ли имали подобни мисли? Средно от битка излиза с 60КК сребро омг. Красив танк е оксиморон - танкът не е БМВ, това е брутална машина за унищожение, трябва да е ужасяващ, не красив.

  • Ти бъди готов за ситуаци, че няма да стане, пък нека се случи. Ако картата предполага някакъв преход до мястото на битките, T28 пракически пристига след края на битката колкото да не направи нищо в края или само колкото да го убият зависи как се е развила битката на по-бързите.
  • Явно вместо най-бавните да ги забързат малко, са решили част от малко по-бързите да ги забавят.

Ако ще и невидимо камо да му сложиш то пак ще е средно, world of tanks stats na. Посрещнете обновление 6. Споко, затова пък сме преебани да махаме скъпите модули от танка срещу пари също. Има артилерии с камо и определени скилове на екипажа които можеш да минеш покрай тях в храстче и да не ги видиш! Начало Дискусии Работилница Пазар Предавания. RNG момчета Официален уебсайт Преглед на ръководството Преглед на обновленията Преглед на свързаните новини Преглед на дискусиите Групи в общността.

Популярни потребителски тагове за този продукт:.

Брой резултати за „wot“: 2

OPS-a започна от вчера ви. Много лесно различим е, има танкове, които на определени карти не можеш да разбереш, Това се опитвам да ти обясня, камото не работи по начина по който ти мислиш. Че е безумие видяното

Зависи от ъгъла на позициониране Официален уебсайт Преглед на ръководството Преглед на обновленията Преглед на свързаните новини Преглед на дискусиите Групи в общността. Скиловете са вдигат максимално бързо така. Спотнал е 8 противника,както и предполагах Средно от битка излиза с 60КК сребро омг.

И какви предимства има един елитен танк пред друг? Разбираш ли, него физически го няма, той не е изрисуван въобще. Инсталирайте Steam. Ти си играл с ботове :D Усетих се,по-късно направо ме смелиха.. Няма да се отчайваш.

Тая пс4 версия звучи много лесна. Звучи малоумно но ще обясня. Това е успешната формула. Системни изисквания Windows. Да запитам по-напредналите. Wargaming Group Limited. И на най-малкото нанагорнище обинковено скоростта му пада до kmh, а на равно едва стига kmh.

Account Options

Въведете до символа, за да добавите описание към джаджата си:. Прочетете още относно това от публикацията в блога. Минимални: ОС: Windows 7, 8. Имам и топов, същата схема екипаж и модули IS

Здравейте, един танк за да стане елитен само отварянето на всички модули ли са достатъчни или още нещо. Бавно развиващ WOT ако не сте виждали Впишете се, които следвате, че играта се намесва по невидим начин на случаен принцип. Струва ми се.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -world of tanks stats na

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0