• Свържете се с насСвържете се с нас

Гласни звукове обобщение 1 клас

Детайли
Създаден от: 31.05.2019
Автор: Кадифея
Прегледи: 30

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Йо или ьо. Пропяването на сонорните съгласни до голяма степен предотвратява буквуването, тъй като детето не се чувства длъжно да добавя звук Ъ при произнасянето на съгласната.

Изречение автор - Ирина Епанчинцева. Съобщително изречение. С или със? Дума, сричка, звук. Пропяването на сонорните съгласни до голяма степен предотвратява буквуването, тъй като детето не се чувства длъжно да добавя звук Ъ при произнасянето на съгласната. Знаем да правим звуков анализ.

Гласните и съгласните звукове в българския език. Да четем с буква Т. Звуков анализ на думите. Подреди изречението. Хайде, с животни. Флаш карти с азбуката, пусна ли си вече урока.

View More Presentations

Четене с разбиране до буква Л. Думи със съгласен звук Ч. Ето така:. Четене с буква Ч. Четене с разбиране. Сонорни съгласни - М,Н,Л,Р Етапът на усвояване на сонорните съгласни М,Н,Л,Р е сложен и труден за първокласниците, тъй като наред с усвояването на особеностите на всеки звук, те трябва да овладеят и механизма на свързването им в срички и думи. Описание на урока.

Четене с буква. К или Г. Най-голяма несигурност и най-много затруднения децата изпитват при четенето на срички и думи със звука "Ъ". За да се избегне неприемливата за децата назидателност и изнервяне, Р. Какви биват гласните звукове.

Presentation Description

Най-често срещаните грешки в четивната техника са: буквуване - детето чете всяка буква поотделно, като добавя звук "ъ"след съгласните напр. Употреба на съобщителни и въпросителни изречения. Да четем изречения с М, А и И. Четем и разбираме.

Четем с буква Х и допълваме изреченията. Незабравими мигове. Свържи думите в изречение. Четене с разбиране. Български език-изходно ниво.

E-mail или потребителско име

Избери йо или ьо. Азбучен ред. Думи със съгласните звукове М, Н, Л, Р. Мемори карти с анимационни герои.

  • Българската азбука.
  • Звучни и беззвучни.
  • Приказка за ряпата автор - Анна Янина.
  • З или С.

Прочети и намери. Четене с буква щ. Употреба на съобщителни и въпросителни изречения. Открий мястото на звука A в думата -вариант Бъчварова. Думи от разбъркани букви. Дневен режим. Четене с буква Л. Въпросително изречение?

Какви биват гласните звукове? Четене с М и А, изречения. Български език за 2.

About LearningApps. Употреба на съобщителни и въпросителни изречения. Довърши изреченията.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. DEFAULT
  3. -гласни звукове обобщение 1 клас

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0