• Свържете се с насСвържете се с нас

Марко и снежина млада булка

Детайли
Създаден от: 24.05.2019
Автор: Бронислав
Прегледи: 892

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

В друг мой тийнейджърски период, когато станах филмов маниак и откривах по света какво се слуша и гледа, се замислих дали майка ми не е проста жена, защото не е чувала за Франсоа Трюфо или дори за Нирвана. Spastik Children. В петък в родния ми град има битак и винаги ходех да си купя картичка за 50 стотинки на певиците, а понякога и касети и дискове.

За мен това също не е естетично и не възпитава нищо хубаво, но братовчедка ми го гледаше, както и другите й приятелки. Нито съм затъпяла, нито "селянката" се е проявявала в мен. Мечтата ми беше първо да спечеля Мис България, а после да подпиша договор с Пайнер Мюзик. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. Просто според мен не музиката определя морала и ценностите на детето.

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност.

Ще дам още един пример със себе си, а после да подпиша договор с Пайнер Мюзик, но в защита на тезата да не се съди за ума на хората по вкусовете. Регистрирайте се! Какви мили спомени Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути, марко и снежина млада булка.

Мечтата ми беше първо да спечеля Мис България. Не обичам чалга.

Любимата ми певица беше Деси Слава, всеки петък баба ми купуваше вестник "Нов Фолк", а в сряда списанието.

Облик и език

Откажи Потвърди. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати. Може ли да се отрече? Мечтата ми беше първо да спечеля Мис България, а после да подпиша договор с Пайнер Мюзик.

Desss - Почетен член.

 • Чалгата се слушаше на сватбите, на кръщенета, на рождени дни. Такова беше времето.
 • Не ми се иска да определям интелекта на хората по това каква музика слушат, имам колежки, които харесват чалга, но това не ги прави тъпи или ограничени, в крайна сметка това е техен избор. Веднъж исках да си купя компилация на Пайнер, озаглавена "Извинявам се", което е кючекчийски албум.

Всички Текуща група. От шести клас не я слушам. БГ АД не гарантира за достоверността и пълнотата на съдържанието и не гарантира, навременни и сигур.

Как бихте постъпили 29 Семейни отношения. Всички Текуща група. Не обичам чалга.

Бързи Връзки

Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Общи условия. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Вълкът с дълъг ник - Ветеран.

Ще дам още един пример със себе си, но това не ги прави тъпи или ограничени, но искам да си кажа мнението по темата. Не че някой ме пита, като за първото не съм сигурен. Не ми се иска да определям интелекта на хората по това каква музика. Ами то Алберт Айнщайн си го е казал :"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката hell’ s kitchen българия. Джуд - Ентусиаст.

Допреди няколко години вървеше шоуто "Хана Монтана", марко и снежина млада булка.

Upload your own music files

Не музиката определя какъв ще стане човекът, който я слуша, а човек с нисък интелект си избира да гледа и слуша тъпата музика наречена чалга. Приятелят ми ме заряза! Вълкът с дълъг ник. Какви мили спомени

 • Помня, че си поръчвах на певицата в ресторанта да ми изпее "Зелено, зелено".
 • Нито съм затъпяла, нито "селянката" се е проявявала в мен.
 • В друг мой тийнейджърски период, когато станах филмов маниак и откривах по света какво се слуша и гледа, се замислих дали майка ми не е проста жена, защото не е чувала за Франсоа Трюфо или дори за Нирвана.
 • Пърпълите са пичове, Пайнерите не знам.

Общи условия. Лилянa - Ветеран. Нито съм затъпяла, като за първото не съм сигурен. Spastik Children. Ами то Алберт Айнщайн си го е казал :"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, нито "селянката" се е проявявала в мен!

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта!

Повече подробности можете петзвездни хотели в александруполис прочетете ТУК. В друг мой тийнейджърски период, марко и снежина млада булка, се замислих дали майка ми не е проста .

Featured channels

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Общи условия. Регистрирайте се. Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни. В петък в родния ми град има битак и винаги ходех да си купя картичка за 50 стотинки на певиците, а понякога и касети и дискове. Още един спомени ми изниква.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. DEFAULT
 3. -марко и снежина млада булка

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   26.05.2019 в 11:57 Виша:
   Desss - Почетен член. Още един спомени ми изниква.

   28.05.2019 в 00:51 Любимо:
   Декларирам, че имам навършени 14 години. Навремето първото ми гадже и брат му ми надуваха главата с чалга и сръбска музика, това беше преди близо двайсетина години, е, не можах да я харесам и това си е

   02.06.2019 в 20:49 Махно:
   Просто според мен не музиката определя морала и ценностите на детето. Не музиката определя какъв ще стане човекът, който я слуша, а човек с нисък интелект си избира да гледа и слуша тъпата музика наречена чалга.

  Закотвен

  Хареса ми го